icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
jakubella
23. feb 2020

Atrium v Novom Smokovci, pretože Tatry sú tatry ❤ Animatorom by sme dali zabrať, bohatý program a aktivity je to, čo by sme chceli u Vás vyzdvihnut🤗👍👌 A co u nás zaváži? Aktivity, aktivity, pestrý program a aktivity😁 Super jedlo, čistota a ústretovosť personálu je samozrejmosť, krásne prostredie tiež máte. Už len prajem veľa kreativity a elánu na vymyslanie nových veci😘

suzieqiu
23. feb 2020

Vybrali by sme si hotel Sitno - od priateľov sme počuli len samu chválu na ich dovolenku u vás 😉🍀😍

viky7
23. feb 2020

my by sme radi vyskusali hotel Sitno na zaklade uzasnych recenzii na MK 🙂

taliana11
23. feb 2020

Chodievame na dovolenky po Slovensku. Zahraničie nás až tak neláka. Slovensko je krásna krajina a teší nás aj úroveň našich hotelov. Radi by sme navštívili aj niektorí z vašich hotelov. Ponuka služieb vyzerá úžasne. Nám sa najviac páči akou atmosférou dýcha hotel už v realite, porovnávame ho s obrázkami. Často si pred výberom prezrieme referencie. Zatiaľ sme v žiadnom z hotelov na Slovensku nemali vyslovene zlú skúsenosť. Mňa ako mamičku dvoch detí zaujíma hlavne strava, čistota priestorov a možnosť vyžitia pre deti. Manžel sa vždy tešì na ponuku zážitkov aj v okolí. A deti sa tešia už v momente ked začíname baliť, vtedy im už fantázia pracuje na plno.

sysulda178
23. feb 2020

Hotel Atrium v Smokovci ❤ milujeme ten hotel, tuto zimu sa stal nasim druhym domovom 🤣 krpci sa vysankovali, podaril sa aj snehuliak so Skalkom, v bazene by najradsej aj spali a domcek z Minime som mala za ulohu zbalit do kufra domov. Asi budeme musiet kupit Aviu 🤣🤣🤣

zuzulik259
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels S našou rodinkou by sme určili navštívili hotel Sitno, nakoľko sa chystáme na rodinný výletik do Banskej Štiavnice a tak by sme to spojili❤️❤️❤️

design
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Vyhne a celé ich okolie je úžasné. Kamenné more, výstup na Sitno, v blízkosti tajchy na kúpanie, nádherná Banská Štiavnica, Svätý Anton. Oblasť ako stvorená na výlety. Polohou Hotela Sitno ste to skutočne vychytali. Co viac si môžete cez prázdniny s deťmi priať?

barby1982
23. feb 2020

Hotel Atrium v Novom Smokovci, pretože sme tam s manželom boli, keď sme ešte nemali deti a radi by sme prišli opäť, ale už aj s nimi 🙂

22111979
23. feb 2020

My by sme radi navštívili hotel Atrium v Novom Smokovci, do Tatier chodime často

vedkom
23. feb 2020

Dobrý deň. My by sme si vybrali hotel Sitno. Ešte nikdy sme na pobyte takého štýlu s dokonalým servisom neboli. Pred 2 rokmi sme sa boli s deťmi kúpať vo Vodnom Raji Vyhne a na prechádzke sme cez plot poškuľovali po areáli hotela Sitno. Animátori práve mali program pre deti ktoré tam veselo šantili. Všetko bolo dokonale zorganizované. Tak sme si pomysleli, že by sme aj my, ako rodina, radi zažili spoločne prežité chvíle plné zážitkov, či v hoteli alebo v krásnom okolitom prostredí bez zbytočných starostí. Ďakujeme

devedko
23. feb 2020

V ktoromkoľvek z menovaných hotelov, nikdy sme v žiadnom neboli. Ak mám ale napísať jeden, tak Atrium v Smokovci. Vysoké Tatry, sme sa rozhodli, že tento rok už konečne začneme spoznávať...

ankapac
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels V Atrium hoteli sme strávili naozaj krásny čas- má výbornú polohu čo sa týka Tatier všade je to z hotela na skok😉. Pre nás je to aj Vás najbližší hotel aj keď koli detom by som rada skúsila v lete aj Sitno- vodný raj vyhne.

mica535
23. feb 2020

Tak urcite hotel Sitno. Pocula som same chvaly a dcerka to pozerava na tablete aj ked tam boli Spievanka a Zahrajko tak hned mami pojdeme sem ,kedze sme od narodenia malej 4 roky nikde neboli moc by nas to potesilo.

maalu
23. feb 2020

My by sme radi isli do Atria v Novom Smokovci, mame to najblizsie, ale aj to nadherne prostredie, a vyskusat, co to znamena ,,babyfriendly", co sme este doteraz nezazili...

luchajda
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels tazko vybrat 😉 Tatry su pre mna srdcova zalezitost, uz len pohlad na vysoke stity ma naplna energiou. Deti by som rada zoznamila aj s dalsimi krasnymi zakutiami, preto by vyhral hotel Sitno 💓 nachadza sa v nadhernom prostredi

simaxxx
23. feb 2020

Hotel Sitno nakolko v Stiavnickych vrchoch sme neboli ani vo vasom hoteli 😀

brona235
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels v podstate mi je jedno kde, hlavne ze by sme si oddychli. Ale ked si mam vybrat tak urcite hotel Sitno... citala som super recenzie. A je tam krasne prostredie... to je urcite aj v Smokovci, ale Sitno sa mi paci viac...

bebe02
23. feb 2020

Určite je lákavé vyskúsať hotel Atrium a hotel Sitno, pre svoju polohu i to, co ponukaju: welness s bazenom, Gamezone (v pripade nepriazniveho pocasia), ale vitazom by bol nakoniec asi predsa len hotel Atrium, prave kvoli prirode a moznostiam turistiky. Radi totiz chodime na vylety, tury, poznavame prirodu a okolie. A vtedy, ked prsi je zase super, ak je v hoteli moznost sprijemnit si pobyt v bazene a hernej zone. Uvitali by sme moznost, keby bola wifi aj na izbach, nielen v spolocnych priestoroch. Super by bolo mat k dispozicii minichladnicku na uskladnenie jedla, ktore by si vzal clovek na turu, alebo len pre deti, ktore potrebuju aj inu stravu, ako ponuka restauracia.
Prijemna by bola moznost dohodnut sa s kuchynou na tzv, turistickych balickoch (jedlo na cestu so sebou na vylety.)
A kedze musime riesit bezlepkovu a bezmliecnu stravu, aj toto je kriterium, ako vyberame hotely.

meryjaane
23. feb 2020

Ahoj Paťka,
minulý rok sme na odporučenie nášho známeho, ktorý je mimochodom dlhoročným klientom Trinity hotelov, vyskúšali Hotel Atrium, a to Haloowensky pobyt. Velmi sa nam páčilo, je to velmi dobre vymyslené, aj pre menšie, aj pre väčšie deti. Naši chalani dvojičky mali v tom čase krátko po 2. narodeninách, tak to bolo pre nich niečo nové, po pár dňoch už boli ako doma. Termin bol skoro vypredaný a tak sa nam ušla len menšia izba, z čoho sme boli dosť frustrovani, ináč ok.
Tento rok by sme radi vyskúšali Leto v Sitne ✌️

slavuska237
23. feb 2020

Je to zaujímavé ako to pracuje na psychiku. Len som zbadala dni s trinity a už hovorimmanželovi... neboli sme ešte nikdy pri mori.. je to.môj veľký sen.. Ale okrem peňazí hra stále veľkú úlohu aj to, že deti sú malé... ale.oddych už veľmi potrebujeme. A tak som začala snoriť a lámať manžela , že to čo nasporime na more by sme mohli dať na dovolenku na slovensku kde netreba veľa cestovať ale zároveň deti budú mať pestrý program 🙂 takže také Sitno za sa nás...aby sme nešli v lete do tatier...aby sme boli trochu mimo domu... A aby tam bolo SPIEVANKOVO!!To jedine našu drobulu zabavý :D

julinka2406
23. feb 2020

Urcite by sme navstivili hotel Átrium v Novom Smokovci hlavne,ze sa nachádza v Tatrach v ktorych by sme si to s našimi detičkami veeelmi užili.Podla fotiek to vyzera super.

187zuzka
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Hotel Senec, nokolko sme az z Oravy, a nikdy sme tam neboli, vyhra by nas velmi potesila.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2020

@bebe02 ĎAKUJEME za príspevok, ste automaticky v hre o pobyt a ako som ho čítala tak len dodám, že v hoteli Atrium je kuchynka pre mamičky, kde je k dispozícií aj chladnička aj mikrovlnka a podobne, presne pre menšie deti, aby ste si mali kde uskladniť a pripraviť pokrm. Moja dcérka tiež nemôže laktózu, takže som tieto služby využila...príprava špeciálneho mliečka nebol problém. A aj tie balíčky na turistiku sú súčasťou ponuky - na stole v reštaurácii sú pri menu, stačí si ich objednať na daný deň, takže naozaj len zbaliť do ruksaku a môžete sa ísť na výlet a neriešiť desiatu. Tiež vám pribalia turistický zápisník od maskota kamaráta Skalka, kde sú vyznačené miesta ako tipy na výlet a môžete si tam zbierať pečiatky, že ste tam boli 🙂 ....množstvo týchto detailov už Atriu máme v praxi a rada čítam, že sú to služby, ktoré aj ľudia hľadajú

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2020

@slavuska237 krásna rodinka.... no ja napríklad chodím aj k moru, dcérka má 4 roky a nejak začínam inklinovať dovolenke na Slovensku. To cestovanie ma nebaví a to môj drobec je fakt parťáčka na cesty. Len dieťa potrebuje program a zážitky...samotné more ju až tak neberie (rovnako jej postačí bazén či piesok na beach volejbalovom ihrisku 🤭😁) ... takže moje preferencie - ak dovolenka, kde si mám oddýchnuť aj ja a dieťa má mať dostatok zažitkov aby z dovolenky malo plno pozitívnej energie, tak babyfriendly hotely TRINITY (a nie preto, že pre njch robím
..som matka a vidím ten rozdiel na dcérke) 🙂 .... vďaka za príspevok...si automaticky v hre o pobyt, držím palce ;)

alenocka83
23. feb 2020

Pre nas by bol top Hotel Atrium v Starom Smokovci. Je to najblizsie, kedze sme z dalekeho Vychodu az zo Svidnika 😀 Inak aj taky Senec s plazou si vieme predstavit. Ale to az ked trocha podrastieme, teraz nas dlhe cestovanie neberie 😉 No verim, ze tie Tatry s Vami nam vyjdu 😘

lenka2813
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Radi by sme navštívili s rodinkou hotel Atrium v Novom Smokovci 🙂 Veľmi by sme chceli pochodiť krásy našich Tatier aj s našim synčekom ❤

petrakl
23. feb 2020

Príjemný večer.
My by sme si vybrali hotel Atrium.
Sme z Košíc,tak to máme najbližšie,milujeme Tatry a navyše ten hotel poznám,keďže sme tam v bývalej firme mali 2 x poradu🙂

poleva
23. feb 2020

dobrý den výhru by som uplatnila v hocijakom vašom hoteli kedže sme u Vás ešte neboli ... 🙂 už len nech sa zadarí...🙂

luusyyyyyyy
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels My by sme chceli navštíviť hotel Sitno, v okoli sme ešte nikdy neboli a každý koho poznáme Sitno chváli najviac, len žiaľ vždy keď sme chceli ísť bolo obsadené, tak tam musí byt určite úžasne 🙂