SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

@libelle hej v lete je SITNO topka... ten vonkajší bazén s výhľadom na Štiavnické vrchy😍
V Štiavnických vrchoch sme este neboli, takze za nas hotel Sitno. Najmensiu by potesili tobogany a smyklavky, starsie game zone, mna masaze a manzela animatori, ktori sa postaraju o deti 🙂
Išli by sme do hotela Atrium v Tatrach - v lete - a využili to na letnú turistiku. Hotel poznáme, chodievame doň pravidelne 🙂 . Zatiaľ sme boli maximalne spokojní každým rokom.
Ahojte🙂 my tuzime ist do Sitna. Najma kvoli bazenom a super detskemu indoor ihrisku a vlastne kvoli vsetkemu co tam mate pre deticky..boli sme tam pred 4rokmi s dcerkou,a nas maly syn bol este v brusku..tak by sme chceli ist aj s nim,nech sa teraz zabavia obaja;)
@maruskaw tak tieto nostalgické dôvody na návštevu miest z detstva poznám. Mňa to tak láka do Sitna, lebo Štiavnické vrchy ❤ ako deti sme tam chodili rok čo rok na rodinné dovolenky na Richňavu. A presne ako píše, do Atria sa naozaj komfortne dostanete vlakom. Aj na výlety a turistiku. Tatranskou električkou sa preveziete komfortne k hlavným uzlom. Je to SUPER. Ja som síce motorizovaná, ale na dovolenke sa mi naozaj nechce hľadať jazdiť autom + moja malá miluje vláčiky, takže to je pre nás ďalší zážitok 🚂
Isli by sme do hotela Sitno. V Atriu sme boli viackrát. Deti si to tam uzivaju a co je pre mna naj plus je to, ze v bazene je teplo! Obisli sme uz desiatky hotelov na Slovensku s detmi od ich 4 mesiacoch a jedine v Atriu bolo teplo vsade. Na lehatkach, v malom bazene..... Vyborne! No a kedze deti uz trosku podrastli radi by sme do Sitna pocas leta. Este sme neboli vtejto casti Slovenska a tie animacie A PROGRAM V PRIRODE POCAS CELEHO DNA AJ PRE NAS DOSPELYCH VELMI nas naozaj laka.
Radi by sme navstivili hotel Sitno. Zijeme v zahranici a vzdy, ked mozeme ist na Sk, nie je dostupna izba. Vzdy ked ideme domov, snazim sa manzelovi ukazat nove krasne miesta Slovenska a v okoli Stiavnickych vrchov sme este spolu neboli.
@lenulikus ĎAKUJEME za spätnú väzbu, ste rovnako v hre o pobyt aj keď k nám chodíte pravidelne - o to viac si to vážime. Držím palce ;)
Budú aj ďalšie hry o pobyt, stačí sledovať môj blog či toto fórum Dni s Trinity🙂
My určite hotel Sitno 😍 ja to tam proste milujem. Malý tam bol raz a odvtedy chodí s vysackou na krku a hovorí mami sem chcem ísť... My si oddýchneme a deti sa vyšantia. Strava je vynikajúca. A v okolí určite Banská Štiavnica... Najkrajšie mestečko na Slovensku 🥰🥰🥰
@ja851976 ĎAKUJEM za krásnu spätnú väzbu a držím palce v hre ;) Bude viac súťaži aj o pobyt, stačí sledovať môj blog alebo fórum Dni s Trinity 🙂
Hotel Atrium v Novom Smokovci. Vylet by sme mohli spojit s navstevou rodiny a prechadzky po Tatrach mame moc radi 🥰
@patricia_trinityhotels Určite hotel Átrium v Novom Smokovci. Mame radi hory a tam sme este neboli.😊
@patricia_trinityhotels Ďakujem za komentár. Áno, detičky sa radi vozia vláčikom, im by stačilo aj celý deň sa voziť hore - dolu. 🙂 Ešte sa priznám, že v čase ako začala táto súťaž a Dni s Trinity, neuveríte, ale práve som pozerala, aké pobytové balíky ponúka Hotel Atrium. 🙂 Tak sa nechám prekvapiť, či sa náhodou (ne)pošťastí vyhrať. 🙂
Do Tatier by sme sli hned, straaasne davno sme tam neboli, najmladsia Tatry nepozna, este tam nebola, takze do hotela Atrium by sme sa radi pozreli. 😍
Muzova kolegyna bola v hoteli Sitnou s dcerou a velmi si pochvalovala, ako si konecne skutocne oddychla. Ten pocit by sme tiez radi zazili a vyskusali hotel Sitno na vlastnej kozi.
Keďže milujeme Tatry,tak hotel Átrium.Podla recenzií musí to byť úplná nadhera ako pre deti,tak aj pre nás dospelých ❤️
Radi by sme s našou dcérkou išli do hotela Sitno,nádherný kus našej zeme a radi by sme si užili tento pobyt ešte kým sme neni 4ia...ale v trojici a využili animátorov 🙂
Momentalne asi atrium, nech si uzijeme trochu snehu, inak by to bolo sitno 😁
Hotel Átrium v Novom Smokovci, milujeme Tatry bol by ti super oddych po manželovej chorobe, čerstvý vzduch pre naše deticky a samozrejme program pre našu staršiu dcéru by bol super
Nas láka hotel Átrium Nový Smokovec, má pre nás výhodnú polohu, Tatry zbožňujeme celá rodinka a spolu by sme si to tam pekne uzili. Byvame v Ružomberku a keďže ovzdušie tu u nás je momentálne také aké je, privítali by sme nadychat sa zdravého vzduchu v Tatrách.
Hotel Átrium v Novom Smokovci kvôli polohe a vzdialenost, Tatry máme veľmi radi a vždy sa tam radi pozrieme. 👍 ❤
Ahojte,ak by sa na nás usmialo šťastie,tak by sme radi navštívili hotel Sitno, deti by si užili tobogany aj aktivity ktoré tento hotel ponúka, viem o nich iba z recenzií,tak by sme radi vyskúšali aj v realite...😍
Keby som mala možnosť vybrať si, tak určite si vyberieme hotel Atrium v Novom Smokovci, mame doma ročného chlapa, ktorému by sme radi ukázali krásu našich Tatier ☺️ On už teraz miluje prírodu a zvieratá, kazdy deň sa chodíme prechádzať po dedine a hľadáme vtáčikov, mačky a psov ☺️ Neskutočne sa teší každému jednému vtáčikovi, radosť prejavuje kmitanim rúk a nôh, čiže sa v kočíku cely trasie 😅✌️ Ako ďalšie čo miluje je voda, bazény, kúpanie , v hoteli Atrium by sme bazény využili každý deň ako zrelaxovanie po turistike/prechádzke 🏊🏻♀️🏊♂️on to proste zbožňuje, preto mame každý deň celu mokrú kúpeľňu 😅❤️ Všetko to stojí za radosť v jeho očiach ❤️
Hotel Átrium v Novom Smokovci, Tatry na dlani, krásna turistika a po nej zaslúžený oddych v hoteli a verím, že aj vynikajúca strava.... Co viac si priať
😊
@patricia_trinityhotels určite hotel Sitno,je to kraj,do ktorého sa každoročne vraciame,lebo je už z toho potreba.Vas hotel všetko,čo potrebujeme,ale ešte sme neboli ubytovaní.
My by sme navštívili hotel Sitno, nakoľko sa nám paci jeho situovanie a v Stiavnici sme už dlhé roky neboli
Dobrý deň 🙂
My by sme radi išli do hotela Átrium. A prečo? 🙂
Pretože pred pár týždňami sme boli v Sitne a bolo úžasne. Dcérka sa super vyhrala v kútiku a v bazéne, bol to relax a krásny zážitok pre ňu aj pre nás, rodičov 🙂 my s manželom sme si dopriali aj masáž. Veľmi sa nám páčila úroveň ubytovania, perfektný prístup personálu a samozrejme strava. Veľa cestujeme a nesmierne ma potešilo, že na tripadvisore môžem dať 5hviezdičkovú recenziu slovenskému hotelu 🙂 teraz by sme dcérku radi zobrali do Tatier, okrem krásneho prostredia Tatier, by sme opäť zažili dobrodružstvo s animátormi, bohatý program a pochutili si na kvalitnom jedle 🙂 😀
Radi by sme navstivili hotel Sitno v Stiavnickych vrchoch, este sme v ziadnom z vasich hotelov neboli, velmi by sme sa vyhre potesili, kedze na vase hotely pocut len same pozitivne ohlasy
Velmi tuzim po peknej dovolenke s mojou dcerkou Lenkou. Jej by sa takato krasna dovolenka urcite pacila, bol by to urcite unikatny zazitok pre nu. Poculi sme samu chvalu na Triniti hotels and Resorts. Aj som pozerala minuly rok ale nam to nevyslo. Pacilo by sa nam v kazdom z hotelov. Ako dieta som chodila do Vysokych Tatier a rada by som sa tam znova pozrela tak za mna Atrium v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách. 😉

@patricia_trinityhotels
Ahojte. 🙂 My by sme si v prípade výhry určite vybrali Hotel Atrium. Máme na to 3 dôvody:
Tým prvým je, že ja osobne som v ňom bola dávno-pradávno, keď nepatril do siete Trinity a volal sa Hotel Park. Vtedy som bola ešte dieťa, cca 9-10 ročné a bol to môj prvý pobyt vo Vysokých Tatrách. Takže mám aké-také matné spomienky na tento hotel. A teraz sa tam túžim ísť pozrieť ako sa celý hotel vynovil, aj wellness navštíviť. 😉
A druhým dôvodom, že prečo tento hotel je, že my nie sme motorizovaní, ale viem, že vláčik Tatranskej železnice má zastávku pri hoteli, takže by vôbec nebol problém sa tam dostať. Verím, že sa mi to raz splní...
Tretí dôvod je ten, že naša rodina miluje hory ⛰, prechádzky v prírode, turistiku a Vysoké Tatry sú pre nás srdcovka. ❤ 🙂