icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
etnatn
11. jún 2020

Určite by to bola letná dovolenka v Tatrách, Tatry sú naša srdcovka a ešte sme tam ako komplet rodinka neboli :🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2020

@kokuska202 držím palce v súťaži, pobyt s maskotmi je u nás vždy počas víkendov a prázdnin, sme babyfriendly a keď je nahlasené čo i len jedno dieťa na pobyt na víkend, musí tam byť maskot aj animátor a je len na vás, či ich aktívne využijete 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2020

@pericola chválim prehlad 🙂 to som rada, aspoň vidím, že info o hoteli aj službách sú ľahko dostupné. Držím palce v súťaži ;)

lenka0714
11. jún 2020

Jednoznačne "Môj čas s mamičkou", tento rok ma v plane navštíviť hotel Sitno, len aby sa nám ušiel ešte nejaký termín

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2020

@janulabj 👏 👏 👏 držím palce v súťaži ;) ... veľký obdiv, to by mali čítať každý jeden, kto sa len sťažuje, že stále sú obmedzenia a pritom netušia, že obmedzenia znáša XY ľudí v práci oveľa prísnejšie a náročnejšie a nemôže ostať doma len tak a odfuknúť si

drakvak
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels Naša rodina by sa veľmi potešila augustovému pobytu v hoteli Senec, boli sme tam pred pár rokmi v zime, teraz by sme radi vyskúšali letný pobyt Špeciálna augustová ponuka Leto -25% 👍🙂🌞

patricia_trinityhotels
autorModerátor
11. jún 2020

@plotas uričte vám už kolegovia volali, všetko bude vybavene, postupne všetko vybavujú, len je toho teraz naozaj veľa. Ceníme si trpezlivosť a pochopenie a naozaj sa nemusíte báť. U nás stopercentne nikto o svoje peniažky kvôli korone nepríde. Ak by bol problém a ešte vám nevolali, kľudne mi napíšte správu a dám to preveriť. VĎAKA

laurai
11. jún 2020

Hotel sitno

sinnovea1
12. jún 2020

Výhru by sme využili v hoteli Atrium, keďže Tatry sú naša srdcovka😍 a radi by sme tam absolvovali pobyt na Mikuláša, nech má drobec zážitok.

nikita_tn
12. jún 2020

My by sme sa potesili rodinnej dovolenke v hoteli Sitno 🙂

gabca888
12. jún 2020

Určite by som nám vybrala pobyt v Sitne, bola som tam na dvojdňovom školení a povedala som si, že tam musíme niekedy zájsť spolu, keby sme vyhrali, šli by sme asi v lete 🙂 teraz už len vyhrať 🙂

zuzula982
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels Určite by som si vybrala pobyt v hoteli Sitno s mojim malym synom, ktorý by mal pobyt ako darček k 4 narodeninam, kedže iný pobyt pre coronu sme museli zrušiť a veľmi nám chýba oddych

zuzaneckaa
12. jún 2020

Ahojte. Moja voľba je jednoznačná, bol by to hotel Sitno vo Vyhniach v rámci letnej dovolenky. Mali sme tam firemný športový deň, na konci ktorého pre mňa prišiel muž s našim Dankom 🧘‍♂️. A ten moj malý chcel všade pobehať ;) Najviac sa mu páčilo golfové ihrisko 😉 Hotel Sitno sa nachádza v nádhernom prostredí s vnútornými bazénmi venovanými deťom 🎈🎀🎗

matusik24
12. jún 2020

Z hotelov sme si celá rodinka vybrali pobyt v hoteli Senec, nakoľko tento hotel má vlastnú pláž a cítili by sme sa,ako pri mori.

danka1977
12. jún 2020

Dobry den, mna s detmi a manzelom by potesila letna dovolenka v hoteli Sitno v Štiavnickych vrchoch 🙂

romi1019
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels vybrali by sme si s partnerom a nasou malou dcerkou (8m) hotel Senec na letnu dovolenku. Bola by to nasa prva spolocna dovolenka 🍀👨‍👩‍👧

baaambulkaa
12. jún 2020

Dovolenka v hoteli Sitno v lete, aspoň malá náhrada za more 🙂

carmmen
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels radi by sme navštívili hotel Sitno a strávili tam s detmi letnú dovolenku.

luccya1
12. jún 2020

Tak veľmi vy som išla na pobyt do vášho hotela s mojimi troma chlapmi 2r,4r,34r 😉 myslím ze by som skúsili hotel Sitno.

barcelona77
12. jún 2020

Nas by velmi potesila dovolenka v hoteli Senec😍🍀

altemka
12. jún 2020

Mne a mojej rodine by som vybrala jednoznacne pobyt v hoteli Senec 😊❤️👍

chicky09
12. jún 2020

Nakoľko sme neboli ani v jednej zo spomínaných destinácií a každý jeden pobyt vyzerá úchvatné a zaujímavo potešil by nás ktorýkoľvek. Pravdepodobne by sme si vybrali však pobyt so Spievankovom v Sitne, keďže by to bol náš prvý pobyt s naším 2rocnym drobcom v hoteli a vôbec nevieme co by ho zaujalo aby bol samozrejme spokojný. Spievankovo ma rad tak by sme asi aj trafili klinec po hlavičke k jeho radosti 😊Nakolko radi cestujeme nie je problém sa povoziť 😊. V ramci dovolenky na Slovensku, nakoľko sa tak skoro ani nechystám s krpcom dovolenkovať v zahraničí, by sme si možno tento hotel obľúbili a tak by nám odpadla starosť hľadať každý rok niečo iné a mohli by sme si užívať dovolenku aj s našimi priateľmi s drobcami u vás. Myslím však ze aj tak co sa týka programu pre detičky vzhľadom k tomu co som si prezrela asi nemáte ani žiadnu konkurenciu. No byť v hoteli kde je hlavne postarané o deti a, ich spokojnosť je základ úspešnej dovolenky bez nervov😂 😍..

dasiacik
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels Z Vašich hotelov sme boli zatiaľ len v Hoteli Atrium. Určite by sme niekedy radi navštívili aj Hotel Sitno, nakoľko sme v tejto časti Slovenska ešte nikdy neboli a bolo by príjemné a hlavne praktické 😀 spojiť návštevu tejto lokality s ubytovaním vhodným najmä pre deti. Táto oblasť musí byť cez leto nádherná, ale zaujímavý by bol pre nás aj Mikulášsky pobyt buď v Sitne alebo v Atriu. Neviem si pomôcť, ale Hotel Senec sa mi spája len s letnou dovolenkou 😀

patricia_trinityhotels
autorModerátor
12. jún 2020

@chicky09 VĎAKA za príspevok, dobre sa to číta - pohľad človeka, čo naše hotely spoznal len z informácií na webe a našich promo. Naozaj chceme ponúkať nadštandard v službách. Pre všetkých, čo radi cestujú aj s deťmi, dopriať im u nás komfort z pohľadu vybavenia ale hlavne neskutočné množstvo aktivít pre detičky. Tiež som matka a jednoducho už som bola v hoteloch kde bol síce detský kútik, wellness atď, ale to, že moju dcérku na recepcii víta maskot, dostane hneď v úvode omaľovánku, večer sa s nimi vyblázni na minidiskotéke a to som vypísala len zopár aktivít, v hoteli je ich omnoho viac... a mne stačí ju len s radosťou sledovať, fotiť a a nonstop sa usmievať 😍 držím palce v súťaži 😉

patricia_trinityhotels
autorModerátor
12. jún 2020

@gabca888 držim palce ;)

sarah1234
12. jún 2020

@patricia_trinityhotels isli by sme hotel senec a urcite by to bola nasa letna dovca🤗

petulienik
12. jún 2020

Trinity je nasa srdcovka, na jesen sme skusali Halloween, teraz by si dcerka rada vyskusala Spievankovo.... a kde? Urcite Tatry, ine sme neskusali ale ako turisti Tatry zboznujeme a Atrium poznam davno z firemnych akcii a reda sa tam vraciam...

cilkau
12. jún 2020

potešil by ma Hotel Atrium mam rada prírodu Tatry 🌜🙂😍🍀⛰

sticker
dzejna241
12. jún 2020

za nas hotel sitno a pobyt so spievankovom alebo fiha tralala

evol85
12. jún 2020

Urcite by som si vybrala letny pobyt v Sitne. Velmi by sme sa vyhre potesili a hlavne nas drobec miluje svetlusku a kopka. 😘😍