SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).
HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

Letná dovolenka v Hoteli Sitno pre moju dcérku, ktorá má Downov syndrom. Potešilo by nás to veľmi po tom všetkom, čo sme spolu prežili.
hotel Sitno no a kedy? To je nam uplne jedno... maly by sa potesil 🙂 a ja by som si oddychla este pred porodom alebo po? 🙂 pekny den
Jeeee to by bolo pre nás úžastné,oddych a slniečko a zábava pre našu rodinu a naše detúrence.Zaujal ma hotel Atrium aj kvoli výletom v prírode.Letnú dovolenku by sme si veľmi užili.Páči sa mi program na varenie pre malých aj veľkých.To by našich chalanov veľmi bavilo,radi mi pomáhajú v kuchyni.🍀🍀🍀🍀Ďakujeme🎁❤
Boli sme s rodinkou 🧑👩👧👨 minule leto v Sitne,bolo tam vynikajuco.🥰 Aj 13rocny ťažky puberťak si to užil 🤣 Takze ak by som si mala vybrat,tak jednoznačne Sitno všetkymi 10timi. Dcera frči na Spievankove,takze volba by bola jasna.😁
Vybrali by sme si letnú dovolenku s našimi babami 😊
Ja by som šla s rodinou do hotela Sitno. Ooooo a ako rada! Zasa začalo leto, mužovi sa zasa neplánovane nakopila práca, každé leto sa nám toto deje. Mame 2rocnu dcérku a mladšiu čo ma 3 mesiace, neskutočne by sme si užili niekam vypadnúť, zmeniť vzduch... navyše by to bol super darček k mojej 30tke a zároveň našej 10ročnici s manželom 🥰
My by sme si vybrali retro pobyt v hoteli Sitno, nech aj nas 9 rocny vie, ake to kedysi bolo 😉
@katkanr skvele Katka 🙂 Prajem vela stastia v sutazi
@patricia_trinityhotels tento rok meníme tradičnú dovolenku pri mori, za dovolenku na Slovensku. Synček už veru oplakal všetky aktivity, ktoré pri mori miluje, ale verím, že taký pobyt so Spievankovom na Sitne, by mu jeho srdiečko naozaj zahojil 🙂 ❤
@martinkatinka 🙂 ano retro pobyt je oblubenym pobytov 🙂 Zážitkový animačný program na mieru je topka ! Detaily, ktoré Vás isto zaujmu - napríklad retro výzdoba, retro aktivity pre deti a dospelych 🙂
Určite by sme si vybrali hotel Sitno,známy tam boli,a veľmi sa im páčilo, a nás by pobyt veľmi potešil, keďže sa tento rok nikam nechystame, hlavne kôly deťom, tie by sa vyblaznily,tí by boli nadšený
@etela_1 posielam srdečný pozdrav, ĎAKUJEM za vašu správu tu v našej súťaži, máte môj veľký obdiv, pracovala som s autistickými deťmi, takže viem, že ako rodičia to nemáte vôbec ľahké. VĎAKA za váš príbeh, sú to presne tie maličkosti, ktoré si druhý možno ani neuvedomujú, aké majú šťastie a za ktoré by ste vy dali čokoľvek.
@patricia_trinityhotels v júli ideme 2x do hotela Atrium tak ak by som vyhrala tak by sme asi nabudúce skúsili hotel Senec a pravdepodobne by sme využili letný pobyt😊
Vybrali by sme si tentokrat Atrium v Tatrach, kedze hotel Sitno sme navstivili minuly rok a bolo uuuzasne a kedze tam bolo stale co robit, nemuselo by to byt ani tematicka dovolenka 😊 ❤
#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels
Naša rodinka si leto bez tatier nevie ani predstaviť.tak ako vedia Tatry unaviť do bezvedomia...nevie asi nič...a presne to je to,čo je najviac...vypnúť,vyresetovať a ešte ak sú aj deti spokojné a je o nich postarané...to je proste TOP,čo si viac môžme priať.Mladší syn bol na Hrebienku už ako trojmesačný a starší ako jeden a polročný.Asi aj preto majú tak radi prírodu a zvieratká. Pobyt v #atriumhotel by bol pre nich veľkou odmenou za ich vytrvalosť a zodraté topánky,keď spoznávali hory po minulé roky 😉.
@patricia_trinityhotels nas by potesila letna rodinna dovolenka v hoteli Sitno, ale tiez pobyt so Zahrajkom a Spievankou by bol pre nasich 2 synov uzasnym zazitkom 😊
V prípade výhry by som si priala navštíviť hotel v Senci. Bola by to naša tohtoročná letná dovolenka, keďže dovolenku chceme stráviť na Slovensku. V Senci ani na Seneckých jazerách sme nikdy neboli a radi by sme spoznali túto lokalitu ! 🙂)
Vybrala by som pre nás hotel Sitno na letnú dovolenku 🙂
Výhru by som využila v hoteli Sitno a moje deti by sa najviac potešili pobytu so Spievankovom..
Vždy chodíme na dovolenky Tatry, Štiavnica a tento smer, takze pre zmenu by som si vybrala Senec 🙂
Letná dovolenka vo Vysokých Tatrách hotel Átrium ... Uz treti rok jazdíme po Slovensku a spoznávame ho... Tatry patria medzi naše srdcovky aj keď, kazdy kút našej krajiny skrýva mnoho miest ktoré stojí za to vidieť.
Dobrý deň. Najviac by ma potešil pobyt v hoteli Sitno.Známi tam boli cez jarné prázdniny s deťmi na pobyte a počuli sme samé chvály,čo sa týka programu a aktivít pre deti.Máme dve dievčatá a preto by sme radi vyskúšali nejaký nový hotel,v ktorom sme ešte neboli.
Hotel Sitno by som vybrala pre našu rodinu, bol by to víkendový pobyt a využili by sme všetko pre deti čo hotel ponúka - školu varenia, tvorivé dielne a aj detský kútik a kým by deti "tvorili" s manželom by sme si užívali výhľad z terasy pri výbornej káve 🙂
Ťažko vyberať, aj keď by som sa rada vrátila po 7 rokoch do Smokovca, Štiavnické vrchy ma tiež lákajú. A hlavne Spievankovo pre deti by bolo super 🙂
Nas by potesila dovolenka v lete v hoteli senec isli by sme s nasim syncekom a vodu by si urcite uzil 😊😊
@patricia_trinityhotels Velmi radi by sme navstivili hotel Senec,nakolko sme este vo vasich hoteloch nikdy neboli.Isto by sme vyuzili pripadnu vyhru ako letnu rodinnu dovolenku a nas 8r syncek by sa neskutocne tesil a manzel si konecne oddychol.☘❤🌺
My s manželom sme zatiaľ boli v Atrium hoteli, ale to sme nemali ešte deti. Tak asi by sme si vybrali Atrium. 🙂
My by sme v lete sli do Sitna. V stiavnici sme na dovolenke ešte neboli😊
Radi by sme išli do hotela Átrium 😊 niekedy v septembri/v októbri, pozrieť si krásne jesenné Tatry, po túre si oddýchnuť vo wellnes a dcérku nechať vyšantiť v detskom kútiku 😊
Užili by sme si to všetci traja 😊

Dobrý deň, minule leto sme strávili u vás v Atrium hoteli týždeň, boli sme očarení a naše deti by tam chceli ísť zase. Takze LETNÝ pobyt v Atrium hoteli. Ale radi by sme skúsili aj Sitno. Ďakujeme.