SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

zaujali ma vodne svety, detske kutiky , programy pre deti a aj prostredie 🙂
nie kazdy hotel toto splna, odkedy mam synceka, radsej si vyberiem miesto kde sa vysanti aj on 🙂
Krasne prostredie, moznost ist aj s uplne malymi detmi, vsetko, co treba je k dispozicii a samozrejme bohaty program pre deticky 🙂 🙂 🙂
Pobyt v prirode a mnozstvo zabavy pre deti a pre dospelych 🙂
My chodíme do Sitna uz par rokov...pre nas je najpodstatnejsia ta rodinna atmosfera, ktora sa u vas drzi cele leto. Hned po prichode nas casnik priatelsky vita ako starych známych, a nezabudne sa pochvalit, co ma hotel za ten rok nove. Kopko a Svetluska pri veceri vie deti neuveritelne motivovat v papani, diskoteka s nimi je predsa za odmenu 🙂
Ja som si to teraz pozrela na nete,je to krasne ,vsetko je velmi pekne,mne a tam paci uplne vsetko,nikdy sme este neboli nikde na dovolenku,tak take nieco by sme brali zo vsetkimi desiatimi prstami naraz .Krasny sen.... 😀
Kedze mame dieta babyfriendly hotel je pre nas velkym plusom a som rada, ze sa to konecne rozmaha aj na Slovensku. 😀
Dobry den ani sme este nemali moznost navstivit vase atrakcie kedze som na rd s malou dcerkou a financii jeteraz pomenej 🙂ale pocuvame od znamych same chvali s kedze starsi ma pomaly 4roky a zboznuje vodu dufam ze sa nam raz podari.🙂pekny den
Nam sa pacilo vsetko v hoteli Sitno. Je super, ze za cely pobyt nemusime z rezortu ani nos vystrcit, vsetko tam mate ;) Na svoje si prisiel nas maly syn aj my dospelaci. Ci uz bazen, maskot KOPKO, animatori, minigolf, strava, detske kutiky, minidiskoteka, vsetko bolo super a na urovni. Prostredie je prekrasne, priroda nadherna. Konecne nieco naozaj pre rodiny s detmi 😉
My sme vaše hotely ešte nevyskúšali, ale zvažujeme Hotel Atrium, lebo je v Tatrách, má vybavenie pre deti, rodinné izby a personál zhovievavý k deťom.... 🙂
Bola som u vas na víkendovom pobyte vo Vyhniach. Zaujalo ma to, kolko deticiek s rodicmi tam bolo, ako aj to, ze su u vas idealne podmienky na pobyty rodin. O to viac luto mi bolo, ze som na pobyte bola bez mojich deti :(. Ak by som mala prilezitost, urcite ich k vam rada vezmem 🙂
Nás veľmi zaujal vodný svet, nakoľko naše deti vodu a hry v nej milujú a sú tam schopné stráviť aj 5-6 hodín. Milujú tak isto aj herne a po niekoľkých hodinách pobytu tam ich máme problém prehovoriť k odchodu. Doteraz sme animátorov nevyužili, lebo keď sme na dovolenke, tak sa snažíme si ich užiť aj my ale keďže už trošku podrástli a aj rodičia si zaslúžia oddych vo wellnesse, tak je super že animátori sú k dispozícii.
Takisto je pre nás dôležité stravovanie prispôsobené potrebám detí, čo sa týka priestoru, výberu jedál, ale aj zhovievavosti personálu k detským návštevníkom 🙂
Boli sme v Tatrach aj na Sitne a uzasne je vsetko. Minuly rok sme stretli na Sitne vsetkych maskotov, z toho mal syncek neskutocnu radost. A samozrejme sme ho nevedeli dostat z bazenov 🙂 Foodie bolo, bohuzial, zavrete, tak snad budeme mat tento rok viac stastia. Pre nas skvela rodinna dovolenka, kde si kazdy najde nieco a vsetci odchadzaju spokojni. Odporucame aj dalej 🙂
Urcite to ze si pridu na svoje vsetci tak ako rodicia aj deticky ci uz v bazenoch pestre aktivity alebo strava u vas by sme brali dovolenku kedykolvek
Vyskusali sme Vyhne, mozem len odporucit, decka sa vysantili a my sme si oddychli☺ super dovolenka☺
Mňa najviac zaujalo to, že hotely myslia aj na rodiny s deťmi. Pred nedávnom som pozerala pobyty, kde by bolo detské ihrisko, detský kútik, detská postieľka k dispozícií a aj strava prispôsobená deťom,ale bolo málo takých hotelov. Som rada, že myslíte na nás, mamičky a oteckov, a ponúkate pobyty, ktoré vyhovujú presne mojim požiadavkám. Zaujala ma na Vašich stránkach opatrovateľská služba na požiadanie. Bolo by super na hodinku ísť do welnessu len my dvaja s partnerom, keďže takú možnosť inak nemáme. Túto službu som ešte nezaregistrovala v iných hoteloch a je super, že aj takúto službu poskytujete. Je to pre mňa veľké plus!
taky oddych po 5tich rokoch uff.. :-I tak to su pre nas neprekonatelne zažitky 🙂 vo vodnom svete pre drobcov bezkonkurenčne 🙂ponukaju široky vyber zabavy pre deti a pre rodičov 🙂 tu si každy pride na svoje :-> palec hore 🙂
vodny svet a detske herne
Je úžasné, že aj na Slovensku máme hotely,ktoré sa venujú rodinám s deťmi! !!úžasný vodny svet,vybavenie pre deti ,detské kútiky. ...a animátori ako bonus...nikdy sa nám nepodarilo k vam dostať, ale určite to máme v pláne. ...Prajem Vám veľa spokojných klientov a stále nové a nové nápady ako pobyt u Vás ešte viac spríjemniť!
Jednoznačne vodný svet a detská herňa - mám dieťa tak vždy pozerám čo hotel okrem stavy a ubytovania ponúka.
Krásny hotel. V takom krásnom hoteli zaujíma obyčajneho človeka nesmrtelníka uplne všetko. Ale naj bazen pre maličku lebo rada plava 1,5 roka ma a už sa potapa 🙂 A pre rodicov masaz a samozrejme welnes a jedlo 🙂 Samozrejme ešte detský kutik určite raz vyskúšame 🙂 A obzreme si ho naživo 🙂
Ked som zbadala na koniku reklamu ze Trinity,tak ma napadlo ze to musi byt nejaka zhoda nahod 🙂 zhoda mien. Pre mna trinity hotely posobia tak milionarsky, pre biznismenov. Absolutne som netusila ze su orientovane na detskeho navstevnika! Takze tento rok odlozime plany na chorvatsko (aj tak som nechcela ist,kedze malicka ma len 1rok) a skusime nieco aj my na slovensku. Len musim pozriet ze ktory hotel je ku nam najblizsie 🙂
Dobry den. Prvy raz som o vas pocula resp. Citala v casopise (mamama). Vtedy som bola akurat v nemocnici s cerstvo narodenym druhym synom. Velmi ma zaujala ponuka siete hotelov. Najma preto ze uz mame dve deti vo veku 3 a pol roka a 1 mesiac. Naspu prioritou pri vybere dovoleniek (letnych zimnych) alebo aj pri vybere restauracie na obed je vzdy vybrat tak aby hotel( restauracia) bola najma pre deti. Zatial sa nam to uspesne dari. Verim ze by sme sa aj my mohli u vas niekedy ubytovat na krasny rodinny vikend. Starsi syn by bol v siedmom nebi a my s nim 🙂 paci sa nam najma klub pre deti. Rodinne prostredie.... cez den sa vyjasime s animatormi a vecer oddychneme spolocne vo wellnese lebo velmi rady plavame 🙂 prajem pekny den
Nas najviac zaujalo krasne prostredie a aquaprk- nase deti zboznuje vodu. Lakava je uz len predstava dovolenky stravenej v kruhu rodiny na mieste, kde je dokonale postarane o nas vsetkych, malych aj velkych 🙂
Ako vidim mate kopu aktivit pre deti aj rodicov ale aj priestor na oddych skvele na dovolenku na kazdy den sa najde nieco ine
Rôznorodosť vyžitia, zážitkové učenie detí 🙂
Syn miluje vodu, hry, súťaže, zábavu a nikdy neposedí v kľude. Je všade, kde sa niečo deje. Myslím si, že za tieto tri dni by si užíval zábavu až-až a my s ním. A malá dcérka sa už tiež rada blázni vo vode, takže toto by bolo u nás TOP! 😉
Nehovoriac o tom, že za skvelou atmosférou a zábavou nie je nutné cestovať do zahraničia, ale nájdeme to priamo u nás, na Slovensku. Ak mám pravdu povedať, k moru by som ešte s mojimi hyper-triper deťmi nemala odvahu ísť. 😉
mňa zaujalo
Foodie kulinárske štúdio
Chutná škola varenia pre malých aj veľkých
poviem pravdu že toto by sme radi absolvovali ako rodina,lebo moje deti veľmi radi pomáhajú v kuchyni,miešajú,krájajú, a ja by som uvítala nové inšpirácie od šefkuchára,kedže doma upadáme do rutiny a dobre by padlo mať po boku odborníka,ktorý by mi dal rady do budúcna,zdravo a chutne sa stravovať 🙂
Nam sa pacil vodny svet vo Vyhniach, skvele miesto pre rodiny s detmi, dakujem
Pre nás je najlepšie vodný svet... s malým chodíme na plávanie od 6 mesiacov tak všetky atrakcie kde je voda sú pre nás na 100% naj 🙂

Dlho sme ako rodina hľadali dovolenku, kde by si detičky mohli užiť kopec zábavy a rodičia naopak, aby si mohli aspoň na trošíčku oddýchnuť. Až prišla táto zaujímavá ponuka od Vás. Niečo také nádherné by sme veľmi radi uvítali. Už len ten pocit, že sa o vás a vaše dieťatko niekto stará je nádherný. Ďakujeme.