icon

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?

Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.

Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.

Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?

Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk

Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.

Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
inka04
8. feb 2016

Jednoznacne zameranie na rodinu aj s detmi - vo vsetkych smeroch🙂

horana
8. feb 2016

Su zaujimave hlavne tie moznosti naviac.
Je to jasny nadstandart v slovenskych baby-friendly moznostiach.
Detsky kuti, bazen, wellness, vodny svet, herna, umelecke ci kulinarske studio, kino, ..a celkove vybavenie pre deti.
Takze aj v pripade nepriazdniveho pocasia, ci unavy po vychadzke ci ture je clovek "za vodou".

spageta85
8. feb 2016

pravdupovediac neboli sme este ani v jednom a to ma syn uz 4r a teraz mame malu opicku 3mesacnu velmi radi by sme si uz aj my vysli trosku s detmi bolo by to uplne super z vasich hotelov citit taky prijemny pokoj oddych a vela moznosti ako vyuzit volny cas..takisto krasne stylove a funkcne vybavenie stym ze sa mysli hlavne na tych najmensich parada palec hore este sa tam tak vdaka tejto sutazi uplna idylka s nasimi drobcami 🙂 🙂

lulusha
8. feb 2016

Ja snívam už roky o dovolenke v jednom z Vašich hotelov. Mám to vyvesené aj na chladničke medzi top slovenskými destináciami, ktoré chcem s drobcom navštíviť 🙂 Konkrétne som si vysnívala hotel Sitno, aj kvôli okoliu, prírode. Osobne som bola v hoteli Senec raz na školení a ten ma tiež očaril - je malý, ale má krásne prostredie, súkromnú pláž, športoviská, pekný bazén. Určite by som veľmi chcela zobrať aj nášho 5 ročného drobca vyšantiť sa ku vám, ste pre takýchto beťárov proste ideálny tip na vybláznenie sa, relax, hru. Mám rada, keď sa o deti vedia postarať kvalitní animátori, ktorí sa im aj reálne venujú a nie sú tam len "na okrasu", deti niečomu priučia. Určite sa k vám niekedy vyberieme!

fra
8. feb 2016

Keď som si pozerala vaše hotely, zistila som, že v hoteli Sitno som bola už niekoľkokrát- pred vyše 20 rokmi ako mladá žaba ešte so svojimi rodičmi a aj pred 10 rokmi aj s mužom a deťmi- veľmi ma zaujalo, ako sa tento hotel odvtedy zmenil, najmä nové welness možnosti ... lebo predpokladám, že okolie ostalo stále rovnako nádherné ako si ho pamatám 🙂

modra1
8. feb 2016

S rodinou by sme si vybrali hotel Sitno, kde by mladšie najradšej trávilo čas v Minime aqua fun, staršie by uprednostnilo Game zone, ja by som si lebedila vo 4 elements day spa a chlap by si asi najviac považovať bowling, bar a reštauráciu 🙂

vall1319
8. feb 2016

My sme ešte nikdy neboli na spoločnej rodinnej dovolenke.... ☹ Na žiadnej.... Radi by sme navštívili niektorý z Vaších hotelov v termíne, keď tam bude Spievanka a Zahrajko.... 😉 🙂 🙂 Verím, že by sme si to všetci spolu SUPER užili!!! 🙂 🙂 🙂

kikasa
8. feb 2016

Zatial sme nenavstivili ani jeden z Vasich hotelov. Dufam, ze tu chybu napravime uz toto leto. 🙂

erika630
8. feb 2016

Hotel Sitno - Súkromné kino, MiniMe Aqua Fun, kreatívne dielne, hľadanie Kopkovho pokladu, - proste všetko od wellnes pre dospelých až po zábavný program pre deti - ste skvelí a radi vás navštívime 🙂

brona393
8. feb 2016

Su to zaujimave hotely. Som prekvapená ponukou pre deti . Navštivila som Váš Hotel Atrium pracovne pred niekolkymi rokmi zaujalo ma že sa zmenil na tak priateľsky pre deti najme food studio môjmu synovi by sa to určite pačilo.

marecek1
8. feb 2016

Na Vašich hoteloch je zaujímavé pre mňa ako maminu dvoch detí všetko 🙂 to, že si v nich každý člen našej rodiny príde na voje. Syn je vodný živel - takže ten by sa vybláznil vo vodnom svete, mladšia dcérka tiež - super je aj to, že fungujú animátori, zabavia detičky, a aj rodičia si môžu užiť masáže, či návštevu baru.

nimana
8. feb 2016

Konečne niečo naozaj pre celú rodinu a hlavne na Slovensku! Každý člen rodiny (v akomkoľvek veku) si tam nájde to svoje. Ja ako mama, by som si dopriala poriadny relax, saunu a masáže a určite by som sa rada niečomu priučila v kulinárskom štúdiu 🙂 Až som sa na chvíľu zasnívala 😉 Výhra by určite potešila, bola by to naša prvá rodinná dovolenka, keďže sme sa rodinou stali len minulý rok. Naša dcérka bude mať v lete 1 rok a keďže od 4 mesiacov chodíme plávať, určite by sme si to na takejto dovolenke parádne užili 🙂

mircalla
8. feb 2016

Boli sme vo Vyhniach v Hoteli Sitno predminuly rok, zastavili sme sa tam nahodou cestou z dovolenky, chceli sme sa niekde okupat. Prvy dojem, nic moc - videli sme len budovu hotela zo strany parkoviska, prebiehala tam prave nejaka rekonstrukcia. Nakoniec sa z toho vyklul uzasny den. Vonkajsi bazen v nadhernom prostredi obkoleseny lesmi, ihrisko, priroda. Hoci sme neboli ubytovani, zaplatili sme si vstup do bazena a stravili sme tam cely den.
Moj priatel, ktory je z Irska si to tiez nevedel vynachvalit, chceli sme tam ist potom este dva krat na otocku, ale zial v tie vikendy to prave nebolo otvorene pre verejnost. Akurat minuly tyzden sme spominali, ze musime skusit znova, mozno mimo prazdnin
Inak velmi kvitujem aj prijemny a velmi profesionalny personal. Dali sme si tam aj obed, velmi nam chutil
Celkovo - super.
Hotel Senec nepoznam, ale vyuzili sme viac razy sluzby Aquaparku

ivankaberrynka
8. feb 2016

Zaujalo nás hlavne to, že myslíte na rodiny s deťmi. To je úplne úžasné. My bývame neďaleko Vyhieň a hotel Sitno sme už niekoľkokrát navštívili. No ako prešiel rekonštrukciou, sme tam ešte neboli. Bola som tehotná, potom sa narodila malá, ktorá bude mať toto leto 1 rôčik, takže by pre nás bolo ideálne preskúmať všetky novinky hotela, ktorý patrí medzi naše NAJ ❤ ❤ ❤

maryon1
8. feb 2016

Ja vidím jednoznačné plus v tom, že si vo Vašich hoteloch oddýchne každý člen rodiny po svojom - u nás by to bolo tak, že mm určite bowling, masáže, mňa láka to kulinárstvo, rada pečiem, varím,
dcéry obe voda... no a čo by bolo úplne naj, Vaše animačné programy - staršia dcérka sa rada zapája do takýchto aktivít, na dovolenke sa vždy zúčastňuje takýchto programov, najmä keď sú tam diskotéky, že si zatancuje, vyblázni sa.... no a mladšia je jej stále v pätách, takže my rodičia by sme si dali spolu drink v hotelovom bare 🙂 romantika, o akej asi každý rodič sníva 😵

lucik194
8. feb 2016

ja osobne som zatial ziaden z tychto hotelov nenavstivila, ale muz uz ano - bol ubytovany na sluzobnej ceste v hoteli sitno.... z jeho rozpravania.... v jednom hoteli a tolko toho pre deti.... za nase deti milujuce vodu ..... vela vodyyyy.... len nam uz chyba navstivit ho

katka1981
8. feb 2016

Zatial sme este neboli, ale citala som len same superlativy, takze keby sa nam podarilo ist konecne na dovolenku, viem presne aky hotel by som vybrala. Kedze mame dieta, rodinny hotel je u nas prioritou.

xxxxxnnnnn
8. feb 2016

Krásne bazény, perfektné oddychové kútiky pre deti, krásne prostredie...............moje dvojičky by sa tešili 🙂 😉 🙂 Toľkú paráda na jednom mieste sme ešte nikdy naživo nevideli, nezažili. Verím, že je to parádne miesto na nabranie nových síl a energie 🙂

anka2103
8. feb 2016

Mna osobne to, ze majitelis takychto hotelov zaujimaju najme deti a to uz so zabavou, jedlom... vo vacsine ludom ide iba o programy pre dospelych a na deticky sa zabuda ☹

jankaa1707
8. feb 2016

Najviac sa nám páčil prístup k rodinám s detmi 👍👍👍 vodný svet, krásne prostredie, dobrá kuchyňa, wellnes. Oddych na 1

smoni
8. feb 2016

:D oddych, spoločne strávený čas a zábava (zábava a šantenie, to nás všetkých baví, spolu je nám stále super a nič nás neunaví...) :D 😀

minulin
8. feb 2016

Dobry den. V prvom rade - klobuk dole pred celkovym dojmom - urobili ste na nas vyborny dojem a uz viem, kam sa isto vyberieme so syncekom.
Nieco taketo na Slovensku sa casto nevidi. Urcite by sme to skusili, hlavne z dovodu syncekovho autizmu. Miluje vylety, herne, bazeny.
Popravde, sme skusali uz vela takychto pobytov, no vzdy sa naslo nieco, co mi vzdy povedalo - tak sem sa uz nevratime...
Dojem zo stranok - WOW!
Skutocne mam dobry pocit a verim, ze v blizkej buducnosti sa nam tam celej rodinke podari prist a otestovat Vas 🙂
Najviac zaujala aj moznost maskotov, suchej herne, a detske party! Skvele.
Drzime Vam paste v dalsej uspesnej buducnosti 🙂
Majte krasny zvysok dna 😉

roka17
8. feb 2016

Nám by sa najviac páčilo vyskúšat tieto úžasné chválospevy, pretože to znie naozaj úžasne...už len myšlienka toho, rodičia tiež potrebujú chvílu pre seba a o ich detičky je dobre postarané je úžané....do takýchto hotelov sa ľudia radi vracajú...Verím, že sa nám podarí do niektorého z vašich hotelov aj dostať a odnesieme si nádherné spomienky a budem chváliť ďalej 🙂

mandelina
8. feb 2016

Popozerala som Vaše stránky a všetko vyzerá super 🙂 . Práve dnes sme sa s manželom bavili o tom ako strávime leto 😎 ( my to riešime vždy s predstihom 😉 . A veru Vaša ponuka nás zaujala 😉 - ideálna rodinná dovolenka - každý člen rodiny si príde na svoje - SUPER 😉

bolla
8. feb 2016

Zaujalo nás nový vodný svet, detský kútik v interiéri, krásne prostredie 🙂

vikinka007
8. feb 2016

Ani my sme vase hotely este nenavstivili, no www stranky som pozerala viackrat, a casto sledujem aj pobyty na zlavovych portaloch, aby som nepremeskala nejaku akciu. Najviac ma laka vyskusat si kulinarske dielne a deticky by sa urcite vysantili vo vodnom svete. Idealne je pre nas spojit prijemne s uzitocnym - pochytit nove triky v kuchyni a zaroven si oddychnut. Kedzze najmensi syncek prekonal vaznu chorobu, dovolenku neplanujeme dopredu, ale velmi by nas potesila. 🙂

mimiatomi
8. feb 2016

Kedze sme Vase hotely este nenavstivili osobne tak na internetovych strankach ma zaujali Vase programy pre deti, pre moje deti detsky svet a hlavne bazeny a urcite wellnes pre nas dospelych. Jednoducho idealna rodinna dovolenka. Ak by sa na nas neusmialo stastie tak budem dufat ze sa k Vam niekedy dostane nakolko s detmi travime dovolenky na Slovensku, aby spoznali krasy Slovenska. 😉

westina
8. feb 2016

My sme u Vás ešte síce neboli, ale počuli sme na sieť Vašich hotelov samé superlatívy. Bola by veľká škoda to nezažiť na vlastnú kožu. Snáď to vyjde 😉

pencil
8. feb 2016

Nadhera, nadhera, nadhera.. ani neviem co napisat. Je tazke na SK ist na dovolenku aj s mensimi detmi a nezazivat pocit, ze niekde otravujeme, ze deti tam nepatria, stale ich len okrikovat... ved poznate. Prijemne prekvapenie, ze su deti vitane a na svoje si pride kazdy 🙂

kajca84
8. feb 2016

Bohuzial sme u Vás este neboli,no myslím si,ze obe nase deti aj my dospeláci by sme si prisli na svoje,okrem iného sa nám pácia aj maskoti 🙂