icon

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?

Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.

Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.

Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?

Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk

Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.

Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
gabika2013
8. feb 2016

Zaujalo ma hlavne vybavenie pre deti v hoteloch. S dcerkou sme absolvovali niekolko rodinnych welness pobytov a je naozaj otravne balit za kazdym vsetko od postielky cez nocnik a ohrievac flasiek. Je naozaj komfortne a pre mamicky s babatkami velmi pohodlne mat v hoteloch k dispoziicii taketo vybavenie ☺☺

adulla2
8. feb 2016

My sme vaše hotely ešte nevyskúšali, ale počula som samé chvály, takže možno práve s touto súťažou sa k Vám dostaneme 🙂

jarkamartin
8. feb 2016

Vašu sieť hotelov sme ešte nenavštívili, ale celkovo nás v ponuke zaujali Vaše služby orientované na deti. Konečne niekto, kto si uvedomil, že spokojné detičky znamenajú spokojných rodičov- verných zákazníkov 🙂

koczka
8. feb 2016

Nás zaujali hlavne animačné aktivity v hoteloch, detské kútiky a detské menu. Veľmi vydarená dovolenka, Dúfam, že sa do Trinity hotels ešte vrátime. 🙂

snubka1
8. feb 2016

Vsetko,krasne prostredie bazeny,vodny svet.Nase deti by sa poriadne vysantili vo vode,zboznuju vodu no a samozrejme detska herna.No a nam s manzelom super wellness na relax,taka dovolenka je snom kazdej rodinky s detmi.Uz len aby sa na nas usmialo stastie.🙂🙂🙂

mirka3539
8. feb 2016

Ponuka hotelov TRINITY je lákavá pre rodiny s deťmi, zatiaľ nemáme osobnú skúsenosť. Radi chodíme s deťmi do wellness hotelov a určite si tento rok vyberiem z Vašej ponuky. Máme 3 deti vo veku 10,7 a 2 roky tak vyhľadávame hoteli v ktorých bude zábava a program pre všetkých. Recenzie hovoria o spokojnosti a kvalite hotelov. 😉

maciatko3011
8. feb 2016

Mame dve deti ktore miluju bazeny a ja wellness radi by sme jeden z hotelov navstivili

lucypaba
8. feb 2016

S dvoma nezbednymi trpaslikmi si do obycajneho hotela nemame chut vybrat. Ale ten vas by som sa nahovorit dala🙂. Deti by sa nenudili a moznost nechat si ich postrazit nachvilu je nanajvys lakava.

jazmine
8. feb 2016

Hlavne rodinne spolocne programy (spolocne cvicenie,plavanie..napr s animátormi),aj vonkajsie aj vnutorne.nakolko prave preto ide rodina na dovolenku aby co viac casu travili spolu, a ked tento cas je plny hier a programov tsk urcite bude dovolenka nezabudnutelna...

slavaf
8. feb 2016

Rozhodne nás zaujala pestrá ponuka aktivít pre deti, vnútorné ihrisko, bazény. Na Slovensku nie je dostatok children-friendly hotelov, takže určite by sme ten váš radi vyskúšali... 😉

lucinka10011
8. feb 2016

Tažko povedat co sa nam paci lebo este nikdy sme neboli na dovolenke a ani na hotely ale co je najlepsie je o ze na slovensku je nieco taketo pekne ako je Trinity Hotels & Resorts kde slovenske rodiny mozu zazit nieco pekne zo svojou milovanou rodinou a nemusia chodit niekde daleko do inych krajin ked i mi na sk mame nieco uzasne. 🙂

majakk
8. feb 2016

Mna najviac zaujalo,ze myslite na deticky, dufam,ze sa nam podari niekedy ku Vam zavitat...

barbora1522
8. feb 2016

Relax,dovolenla, prostredie

skajkaze
8. feb 2016

Všetko vyzerá byť super,snáď sa nám podarí sa o tom aj presvedčiť na živo,nielen z obrázkov.

hela_tn
8. feb 2016

Tak moje dieťa zaujali na prvom mieste maskoti;)

stanulka27
8. feb 2016

vsetko moze byt super,len si to treba vyskusat aj na zivo,nie len kukuč na obrazky 🙂 😉 kazdy z rodiny si tam najde svoje.rodicia welnes a odych a deturence skvelu zabavu,animatorov a vele,vela smiechu ,vsetkych styroch papkacov potesi skvele menu a nadherne prostredie

ehv3004
8. feb 2016

Krásne priestory, bazénový vodný svet, pre deti určite detský svet, zaujímavé prostredie, ... - teda všetko čo Trinity Hotels ponúka 🙂

lenkaplienka
8. feb 2016

Detsky svet, herna, pekne zariadene izby v Senci ( ine som nevidela) uz by to chcelo len vyhrat a ochutnat vasu kuchynu. 😀

ryolita
8. feb 2016

Poznám hotel Atrium a hotel Sitno.
Atrium sa mi najviac páčilo prostredie a krásny výhľad ;) a veľmi spokojná som bola aj so službami
Sitno - jednoznačne vonkajší bazén s programom pre deti a wellnes ;)

vladka9
8. feb 2016

Už dlhšie pokukujem po vašej sieti hotelov a rada by som ich navštíla kvôli animátorom, vodnému svetu a vašim maskotom - korí sa páčia môjmu 5ročnému synovi 🙂 . Myslím si, že by som sa nemusela báť zobrať tam aj naše trojmesačné bábätko, ktorému by ste iste vyšli v ústrety v jeho požiadavkách na vaničku, postielku a odsávačku.

axelina
8. feb 2016

Sú to Hotely kde su deti vitany. Kde sa maju kde hrat, je pre nich aj program vymysleny, a neotravuju personal. Nieco pre rodiny s detmi, kde si kazdy pride na svoje. No a priroda je uz len Bonus. Ale aj ked pocasie nevyjde, je o zabavu postarane vo vnutri. 😉 Len tak vyhrat a nie len snivat o tom. Hmmm

auxtacka
8. feb 2016

Prostredie Vysokych Tatier a krasny vodny svet. Dakujem 🙂

baby2008
8. feb 2016

Teším sa na wellness a množstvo aktivít pre deti v TA3ach;)...uz onedlho od 19.2. Na 5 noci rodinná lyžovačka vo vašej sieti hotelov Trinity;) ...ATRIUM♡

lennulik1
8. feb 2016

Dobry vecer,
hotel Sitno aj hotel Senec som navstivila este ako slobodna a bezdetna. Zostali mi krasne spomienky na chvile stravene u vas – krasny vyhlad, prijemne ubytovanie, fantasticka kuchyna, mily a ustretovy personal, ci Kamenne more a Senecke Jazera.
Mame 2 male deticky a s manzelom im chceme ukazat, ake je nase Slovensko krasne a carovne, ako inak, snazime sa vzdy vyberat hotel zamerany aj na rodiny s detmi. A nech sme v ktoromkolvek kute Slovenska, sme stastni, pretoze ten cas travime spolu, ci uz v bazene, detskom kutiku alebo na vychadzke a taketo „baby friendly“ hoteli nam nas spolocny cas len a len sprijemnuju.

miricka77
8. feb 2016

Ani som netušila, že takéto hotely existujú.vyzerá to u vás super.Tie kurzy varenia ma totálne prekvapili.To by ma bavilo absolvovať.máme tri deti,12 a ročne dvojčatá, takže chvíľku potrvá,kým si toto budeme môcť dovoliť.predtym sme so synom furt niekam chodili.Mne sa páči Atrium,máme to pomerne blízko a predsa je človek mimo stereotypu a v úžasnom prostredí.tak uz len dúfať,že to vyhráme.

lya333
8. feb 2016

Hotel Sitno...rada by som opat stravila vikend.....so svojou rodinkou......

wandie
8. feb 2016

Waw, tak toto uz ANO 🙂 Uuuzasnee, nadherne prostredie, wellnes, detske kutiky, apartmany, restauracie, vsetko je krasne. Ani v jednom z Vasich hotelov sme neboli, ale ako tak pozeram, kazdy clen nasej rodinky by si nasiel svoje miestecko na relax a na hranie 🙂 Ozaj krasa, palec hore 😉

marge2011
8. feb 2016

Este nemame osobnu skusenost v Trinity hoteloch, ale zazili sme maskotov a animatorov na Hravenisku v Kosiciach a detom sa velmi pacili. My rodicia by sme urcite ocenili wellnes a deturence by urcite hikali od nadsenia pri vsetkom, co je pre ne pripravene 🙂

robin_claire
8. feb 2016

Niektore prispevky su tak prvoplanovo vterne, az mi je z toho zle....Nikdy sme neboli na dovolenke...Uz dlhsie snivam o pobyte v jednom z vasich hotelov....preboha zeny, co ste schopne zo seba dostat, aby ste vyhrali sutaz, neprehanate to?

dankaa78
8. feb 2016

Ešte sme nemali možnosť zažiť pobyt v sieti Trinity hotelov takže neviem posúdiť úroveň zlepšenia vašich služieb.Určite BF hotel je pre rodinu s deťmi veľkým prínosom a najmä vtedy,ak sa zabavia aj tie staršie deti🙂