SÚŤAŽ pre všetkých. Chcete zažiť pravú rodinnú dovolenku na Slovensku s animáciami?
Tri destinácie, tri hotely a zábava za každého počasia - to je heslo, ktorého sa držíme pri tvorbe programu v Trinity Hotels & Resorts. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte letný pobyt v jednom z našich hotelov podľa vlastného výberu.
Hlavná cena je 3 dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby + 2 deti v ktoromkoľvek z našich hotelov počas pobytu Leto 2016.
Pobyt ďalej zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- wifi,
- bezplatné parkovisko,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne.
Súťažná otázka - Trinity Hotels & Resorts prešli v uplynulých rokoch viacerými rekonštrukciami, otvorili sa nové priestory, pribudli nový maskoti, nový bazénový vodný svet, suchý detský svet, herne, kulinárske štúdio a podobne. Čo Vás alebo Vaše deti zaujalo na našich hoteloch najviac?
Viac o hoteloch nájdete na našich hotelových stránkach www.trinityhotels.sk, www.hotelsenec.sk, www.hotelsitno.sk a www.atriumhotel.sk
Pozn. - do súťaže budú zaradené všetky odpoede v tomto súťažnom fóre zaslané do nedele 14.2.2016. Meno výhercu uverejníme v pondelok a bude kontaktovaný internou poštou.
Tešíme sa na Vaše názory v podobe súťažných príspevkov 🙂

My sme vaše hotely ešte nevyskúšali, ale počula som samé chvály, takže možno práve s touto súťažou sa k Vám dostaneme 🙂
Vašu sieť hotelov sme ešte nenavštívili, ale celkovo nás v ponuke zaujali Vaše služby orientované na deti. Konečne niekto, kto si uvedomil, že spokojné detičky znamenajú spokojných rodičov- verných zákazníkov 🙂
Nás zaujali hlavne animačné aktivity v hoteloch, detské kútiky a detské menu. Veľmi vydarená dovolenka, Dúfam, že sa do Trinity hotels ešte vrátime. 🙂
Vsetko,krasne prostredie bazeny,vodny svet.Nase deti by sa poriadne vysantili vo vode,zboznuju vodu no a samozrejme detska herna.No a nam s manzelom super wellness na relax,taka dovolenka je snom kazdej rodinky s detmi.Uz len aby sa na nas usmialo stastie.🙂🙂🙂
Ponuka hotelov TRINITY je lákavá pre rodiny s deťmi, zatiaľ nemáme osobnú skúsenosť. Radi chodíme s deťmi do wellness hotelov a určite si tento rok vyberiem z Vašej ponuky. Máme 3 deti vo veku 10,7 a 2 roky tak vyhľadávame hoteli v ktorých bude zábava a program pre všetkých. Recenzie hovoria o spokojnosti a kvalite hotelov. 😉
Mame dve deti ktore miluju bazeny a ja wellness radi by sme jeden z hotelov navstivili
S dvoma nezbednymi trpaslikmi si do obycajneho hotela nemame chut vybrat. Ale ten vas by som sa nahovorit dala🙂. Deti by sa nenudili a moznost nechat si ich postrazit nachvilu je nanajvys lakava.
Hlavne rodinne spolocne programy (spolocne cvicenie,plavanie..napr s animátormi),aj vonkajsie aj vnutorne.nakolko prave preto ide rodina na dovolenku aby co viac casu travili spolu, a ked tento cas je plny hier a programov tsk urcite bude dovolenka nezabudnutelna...
Rozhodne nás zaujala pestrá ponuka aktivít pre deti, vnútorné ihrisko, bazény. Na Slovensku nie je dostatok children-friendly hotelov, takže určite by sme ten váš radi vyskúšali... 😉
Tažko povedat co sa nam paci lebo este nikdy sme neboli na dovolenke a ani na hotely ale co je najlepsie je o ze na slovensku je nieco taketo pekne ako je Trinity Hotels & Resorts kde slovenske rodiny mozu zazit nieco pekne zo svojou milovanou rodinou a nemusia chodit niekde daleko do inych krajin ked i mi na sk mame nieco uzasne. 🙂
Mna najviac zaujalo,ze myslite na deticky, dufam,ze sa nam podari niekedy ku Vam zavitat...
Relax,dovolenla, prostredie
Všetko vyzerá byť super,snáď sa nám podarí sa o tom aj presvedčiť na živo,nielen z obrázkov.
Tak moje dieťa zaujali na prvom mieste maskoti;)
vsetko moze byt super,len si to treba vyskusat aj na zivo,nie len kukuč na obrazky 🙂 😉 kazdy z rodiny si tam najde svoje.rodicia welnes a odych a deturence skvelu zabavu,animatorov a vele,vela smiechu ,vsetkych styroch papkacov potesi skvele menu a nadherne prostredie
Krásne priestory, bazénový vodný svet, pre deti určite detský svet, zaujímavé prostredie, ... - teda všetko čo Trinity Hotels ponúka 🙂
Detsky svet, herna, pekne zariadene izby v Senci ( ine som nevidela) uz by to chcelo len vyhrat a ochutnat vasu kuchynu. 😀
Poznám hotel Atrium a hotel Sitno.
Atrium sa mi najviac páčilo prostredie a krásny výhľad ;) a veľmi spokojná som bola aj so službami
Sitno - jednoznačne vonkajší bazén s programom pre deti a wellnes ;)
Už dlhšie pokukujem po vašej sieti hotelov a rada by som ich navštíla kvôli animátorom, vodnému svetu a vašim maskotom - korí sa páčia môjmu 5ročnému synovi 🙂 . Myslím si, že by som sa nemusela báť zobrať tam aj naše trojmesačné bábätko, ktorému by ste iste vyšli v ústrety v jeho požiadavkách na vaničku, postielku a odsávačku.
Sú to Hotely kde su deti vitany. Kde sa maju kde hrat, je pre nich aj program vymysleny, a neotravuju personal. Nieco pre rodiny s detmi, kde si kazdy pride na svoje. No a priroda je uz len Bonus. Ale aj ked pocasie nevyjde, je o zabavu postarane vo vnutri. 😉 Len tak vyhrat a nie len snivat o tom. Hmmm
Prostredie Vysokych Tatier a krasny vodny svet. Dakujem 🙂
Teším sa na wellness a množstvo aktivít pre deti v TA3ach;)...uz onedlho od 19.2. Na 5 noci rodinná lyžovačka vo vašej sieti hotelov Trinity;) ...ATRIUM♡
Dobry vecer,
hotel Sitno aj hotel Senec som navstivila este ako slobodna a bezdetna. Zostali mi krasne spomienky na chvile stravene u vas – krasny vyhlad, prijemne ubytovanie, fantasticka kuchyna, mily a ustretovy personal, ci Kamenne more a Senecke Jazera.
Mame 2 male deticky a s manzelom im chceme ukazat, ake je nase Slovensko krasne a carovne, ako inak, snazime sa vzdy vyberat hotel zamerany aj na rodiny s detmi. A nech sme v ktoromkolvek kute Slovenska, sme stastni, pretoze ten cas travime spolu, ci uz v bazene, detskom kutiku alebo na vychadzke a taketo „baby friendly“ hoteli nam nas spolocny cas len a len sprijemnuju.
Ani som netušila, že takéto hotely existujú.vyzerá to u vás super.Tie kurzy varenia ma totálne prekvapili.To by ma bavilo absolvovať.máme tri deti,12 a ročne dvojčatá, takže chvíľku potrvá,kým si toto budeme môcť dovoliť.predtym sme so synom furt niekam chodili.Mne sa páči Atrium,máme to pomerne blízko a predsa je človek mimo stereotypu a v úžasnom prostredí.tak uz len dúfať,že to vyhráme.
Hotel Sitno...rada by som opat stravila vikend.....so svojou rodinkou......
Waw, tak toto uz ANO 🙂 Uuuzasnee, nadherne prostredie, wellnes, detske kutiky, apartmany, restauracie, vsetko je krasne. Ani v jednom z Vasich hotelov sme neboli, ale ako tak pozeram, kazdy clen nasej rodinky by si nasiel svoje miestecko na relax a na hranie 🙂 Ozaj krasa, palec hore 😉
Este nemame osobnu skusenost v Trinity hoteloch, ale zazili sme maskotov a animatorov na Hravenisku v Kosiciach a detom sa velmi pacili. My rodicia by sme urcite ocenili wellnes a deturence by urcite hikali od nadsenia pri vsetkom, co je pre ne pripravene 🙂
Niektore prispevky su tak prvoplanovo vterne, az mi je z toho zle....Nikdy sme neboli na dovolenke...Uz dlhsie snivam o pobyte v jednom z vasich hotelov....preboha zeny, co ste schopne zo seba dostat, aby ste vyhrali sutaz, neprehanate to?
Ešte sme nemali možnosť zažiť pobyt v sieti Trinity hotelov takže neviem posúdiť úroveň zlepšenia vašich služieb.Určite BF hotel je pre rodinu s deťmi veľkým prínosom a najmä vtedy,ak sa zabavia aj tie staršie deti🙂

Zaujalo ma hlavne vybavenie pre deti v hoteloch. S dcerkou sme absolvovali niekolko rodinnych welness pobytov a je naozaj otravne balit za kazdym vsetko od postielky cez nocnik a ohrievac flasiek. Je naozaj komfortne a pre mamicky s babatkami velmi pohodlne mat v hoteloch k dispoziicii taketo vybavenie ☺☺