icon

Už viete kam na letnú dovolenku?

Milé maminky, aj keď ešte máme zimné počasie a naše detičky by sa určite potešili skôr nejakej sánkovačke, my rodičia však musíme myslieť dopredu. Ako je to u Vás, už ste rozmýšľali nad letnou dovolenkou?

Už viete kam na letnú dovolenku?Už viete kam na letnú dovolenku?
klaudusik7
8. feb 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

@maryon1 tak to mas pravdu Tatry su krasne 🙂

ajkalc
8. feb 2016

My mame zarezervovane apartmany na Zakyntose. 15 dni sa budeme tulat po tomto ostrove a objavovat jeho prirodne krasy

minulin
8. feb 2016

Urcite na Slovensku 🙂 🙂

erika161
8. feb 2016
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

My by sme chceli ist k moru, no uvidime aka bude este situacia

fxcvikotova
8. feb 2016

klasika Croatia alebo Italy 🙂

curcuma
8. feb 2016

@saxxxana ideme autom, tak najrýchlejšie Sever Italy, Porto, Santa Margarita, Caorle, je tam toho veľa pre deti

jarka800
8. feb 2016
Používateľ jarka800 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarka800.

My rozmyslame nad Bulharskom, len neviem ci to neni moc daleko pre deti.

anka2103
8. feb 2016

Ano rozmyslali a vysiel rozpocet len ostat doma na dvore 😉

irenaliza
8. feb 2016

ešte nevieme, ale dcérky stále dobiedzajú, aby sme išli pozrieť- morskú pannu a Čľupka do Senca, lebo tam sme ešte neboli, tak uvidíme,asi už musíme porozmýšľať a zarezervovať, asi najvyšší čas, lebo minulé leto sme na poslednú chvíľu išlli do Sitna a malli sme oddelené izby, tak nejako sme to zvládli, ale radšej rodinnú izbu, to sa dcérkam v Novom Smokovci rátalo, jedna bola ich a druhá dospelácka a dvere prepojenie, no super, tak asi, ešte sme vlastne ani pri mori neboli, ale dcérky radšej do Vášho hotela, tak asi prehlasujú dcérky, uvidíme a teším sa celý tento týždeň, možno sa niečo pošťastí a... krásny večer všetkým v Trinityhotels , myslím, že super vec pre rodiny s detičkami. krásny večer

ask
8. feb 2016

Sice sme premyslali, ale cesty nasich myslienok a nasich penazeniek akosi nie su kompatibilne😅 Je dost narocne vybrat dovolenku tak aby sme ju prisposobili aj 18rocnemu synovi, 16rocnej dcere aj 4rocnemu milovanemu drobcekovi🙂 ...no myslim ze tym ze ste nam tu priblizili Vase hotely, ste nam nasadili doooost vyrazneho chrobaka do hlavy na intenzivne premyslanie.... dakujeme🙂

marika_marika
8. feb 2016

My ešte nemáme nič rezervované, ale ostaneme na Slovensku. Máme ešte jedno z detí malé nato, aby sme šli k moru.

dankaa78
8. feb 2016

Ano😉Prenajmeme si obytny karavan a hajde s detmi po nasom krasnom Slovensku🙂

kim_rossi_stuard
8. feb 2016

my pojdeme asi na stanovacku na Slovensku, dalej na bicyklovacku na Moravu a more si nechame na last minute ak ostanu peniazky 😉

mima89
8. feb 2016

minuly rok Taliansko, teraz Liptov 🙂

jezibab
8. feb 2016

My tento rok máme objednané ubytovanie na zamýšľanú cyklodovolenku pri rakúskych jazerách. My dvaja a dve staršie deti máme bicykle, bude mať cyklovozík. Síce taká sranda vyjde drahšie ako Taliansko pri mori, ale bude zmena. Keďže najmladší syn bude mať v lete rok, cesta do Kalábrie (juh Talianska, cca 1800 km od nás) by bola trestom, ale pred dvomi rokmi sme tam boli (letecky + vlak, nech je nejaký adrenalín - a že aj bol!!) a bolo úplne super, určite sa ešte vrátime, ak sa egyptský komár s vírusom ZIKA nerozšíri aj do tých končín, prípadne ak utečenci medzičasom nezaplavia celú Europu. Nádherné more, fantastický kľud a veľmi príjemné ubytovanie priamo pri mori za veeeľmi príjemnú cenu. A môj sen je ešte Škandinávia, ale to až deti budú väčšie.

martinkaha
8. feb 2016

Netušíme. Deti by chceli ísť k moru, nás - rodičov láka Slovensko, alebo ČR = bezpečná zóna. 😉 Naplánovať si dovolenku ešte nemôžeme - manžel má zamestnanie, kde sa dohadujú s kolegami spoločne a musí im to schváliť manažment.

majka650majka
8. feb 2016

Môžem odporučiť SITNO. Navštívili sme hotel predtým ako patril do Trinity bolo to 😖 a viac sme tam nešli.
SITNO po rekonštrukcii Trinity je cakumprásk iné vybavením, prístupom, možnosťami, programom, kuchyňou....a vôbec... na príjemné miesta sa radi vraciame znova. 😀 😀 😀 😀 😀

la2
9. feb 2016

leto je dlheeeeee) Cast z neho by sme chceli ist s partiou do Rumunska-je to vraj krasna krajina, hory a aj more-tak snad sa zadari-budeme spavat vacsinou v stane, ktory si lahko postavime na strechce auta-a sem tam zajdeme aj do nejakeho hotela-pripadne mozno bude stacit aj autocamp) Bude to taka dobrodruzna dov)

bubinko1506
9. feb 2016

u nas aj tento rok zvitazilo chorvatsko - obaja mame velmi radi tuto krajinu. dovolenku na slovensku urcite neplanujeme - vyjde to cenovo rovnako ako chorvatsko, mozno este o nieco viac, a kvalita sluzieb na zaplakanie 😠

vika35
9. feb 2016

ideme do Turecka, par dni pobudneme v Cechach a mozno nejaky predlzeny vikend na Slovensku (asi Bojnice). Ku koncu leta by som ja rada isla este do Portugalska, mala zase do Londyna uvidime 🙂

bad_delight
9. feb 2016

my ideme uz teraz o mesic, bangkok- bali - gili meno - krabi - kho Lanta. mame na to 30 dni tak hadam vsetko postihame. a uz mam letenky aj na dalsiu 😎 milujem cestovanie

btus
9. feb 2016

na maltu. A má tam byť malé m - začíname stavať dom 🙂

btus
9. feb 2016

@nyusika to ste bývali u Rakušáka na Topkách? Ak áno, tak sa nečudujte. On má ceny nastavené pre rakúskych dôchodcov 🙂

bad_delight
9. feb 2016

vlastne som zabudla napisat ze nas to predpokladam bude stat rovnsko ako 14 dni v turecku za ktore by sme ajtak dali cca okolo 2000€ a tam uz sme neraz boli. tteba chytit dobre ( lacne ) letenky a thaisko je tak lacna krajina ze sa skor boijim ze nebjdem mat kde peniaze minit. prelety medzi bali- singapur, ci krabi- kho lanta atd co su male vzdialenosti stoja v klude okolo 40€ na hlavu.. ubytovanie na 10 noci sa da zohnat za 1000€ ale aj za 200€ v dobrej kvalite. jedlo je stvrtina ceny u nas, vsetko certve,domace.. a ja si myslim ze thaicania a cinania atd su páni vo varení, v zdavych surovinach a v cerstvosti. keby vedele ze u nich predavaju liter pomarancoveho freshu za 1 € a u nas si pytaju tak 4€ za pol litra a aj to baleneho, ak by mal byt zerstvy zo stanku tak aspon 1,50€ za deci. tie ich sikme ocka by sa prevratili co za to pytame. takze u nas jasna volba na tento rok. treba vidiet cely svet ked sa da , ja som toho nazoru 🙂

tenerifka
9. feb 2016

@bad_delight Uplne s tebou suhlasim. Aj ja milujem cestovanie do dialok, v Thajsku som bola teraz decmber/januar, a ta krajina mi ucarovala. Bali-Lombok-Gili Air sme absolvovali v juli/2013, neskutocne sluzby na vynikajucej urovni, vynikajuce jedlo....
Uzi si dovolenku

bad_delight
9. feb 2016

@tenerifka dakujem uz sa velmi tesim 🙂

nyusika
9. feb 2016

@btus cococoooo ?
aky rakusak na Topkach 🙂

ja som pisala o hoteli Sitno vo Vyhniach 😀

jana_eyre
9. feb 2016

ideme do rajeckych teplic a potom snad vyjde par vikendov v budapesti a viedni.. a ak budu nejake peniaze navyse, tak potom by sme mozno isli k balatonu.. nemame moc penazi, ale mame radi dovolenky, ked sa mozeme presunut a vidiet viac miest..

patricia_trinityhotels
autor
9. feb 2016

@irenaliza kedy ste boli v Novom Smokovci? Od decembra už máme otvorený vodný svet, čo tam veľmi chýbalo. Takže tobogán aj šmykľavky sú už aj tam - no a Senec, to je destinácia sama o sebe. Vlastná pláž priamo pri jazere, bazén a keby bolo predsa len málo vody, tak cez cestu od hotela veľký Aquapark 😉

patricia_trinityhotels
autor
9. feb 2016

Slovensko vs more zatiaľ 50 / 50 🙂 ....pome ďalšie príspevky 😉