icon

Akému športu sa venujú vaše deti?

hana_xbionicsphere
Moderátor
8. máj 2018

Moji synovia dnes bežia Pomle Run. Sama som zvedavá, ako to zvládnu, keďže radšej šplhajú a bicyklujú. :D

keselka
8. máj 2018

Emka chodi od septembra na voltiz. Teraz v sobotu sa zucastnila prvych pretekov. A dnes si zabehala v X-bionicu predskolsky beh na Pomle run-e 🙂

adulla2
8. máj 2018

Predtým atletika, teraz športová streľba a rope skipping.

fidorka221
8. máj 2018

Syn aj dcera od 3r. ludove tance, postupne korcule,kolobezka a syn aj in line korcule a bike.

martinka13
8. máj 2018

Plavanie

amalka1991
8. máj 2018

@hana_xbionicsphere uzasne. Presne to chcem. Viest moje deti k sportu

andrejka1974
8. máj 2018

Starší syn od 5 do 16 hokej mladší syn od 10 do 16 hokej 9 ročná dcéra najprv od 4 do 6 tanečná a od 6 karate a v skole florbal miluje korčuľovanie bicyklovanie plavanie

michalag
8. máj 2018

U nas sa zije sportom
Najstarsi 12 rocný hra od 7 rokov futbal (aj vo volnom case vonku), dcera od 5 rokov hra futbal (okrem treningov aj vonku), popri tom bicyklovanie, in line korcule, v zime lyzovanie, korculovanie a najmensi drobec 5r. zatial len bicyklovanie

tilly
8. máj 2018

@pribinak aj.môj starší bol. V akej kategórii súťažili tvoji?

tilly
8. máj 2018

Môj mladší od 4,5 roka futbal. Starší si prešiel všeličím, futbal, hokej, tenis, plávanie, znova futbal a teraz je to cyklistika. Je v kategórii starší žiaci a súťaží v dvoch súťažiach slovenský pohár v cestnej cyklistike a detskú tour skúša, tam sa jazdí na horakoch. Zatiaľ vyhral len ruzinovsku časovku a bol druhý na racianskej časovke do kopca, kde bol najmladší.
Inak celú zimu lyzujeme, chalani lyzuju naozaj výborne. Tento rok sme skúsili bežky a veľmi nás to baví. Do viedne chodíme korčuľovať na skvelé vonkajšie klzisko.
Keď je škaredo, chodíme plávať do plavárne.
V lete bicykle, cestné aj horské.
Prenajimame si tenisový kurt občas. Stále sme v pohybe.

pribinak
8. máj 2018

@tilly Dobry Boze, mili? 2010 rocnik

pribinak
8. máj 2018

@tilly ja som v tom mini, mili, mikro uplne zamotaná

tilly
8. máj 2018

@pribinak môj je 2005 😂. A 2009 syn bol na zápase, tak sme boli zas rozdelení. Inak by bol aj on...

mivalik
8. máj 2018

Moj malý má len pol roka, začína sa venovať lozeniu po štyroch a vzpieraniu :D

something
8. máj 2018

Syn zacal v sept.s judom,velmi ho to chytilo...ma 5,5

katkasofi
8. máj 2018

Moja najstaršia (2009) zapasenie voľným štýlom. Dovolím si tvrdiť že je vo svojej váhovej a vekovej kategorii (ratam aj chlapcov)jedna z najlepšich na SK. Na napísaných majstrovstvách sveta v Holandsku medzi dievcatami ju porazilo iba jedno o 2 roky staršie dievčatko. Takže jej wrestling ide veľmi dobre. Mimo toho rada tancuje a miluje gymnastiku. Prostredny syn pojde v jej šľapajách (5) a najmladšia ešte nevieme😁

majba
8. máj 2018

@hana_xbionicsphere dcéra má tri roky a chodí tri mesiace, zatiaľ, na detskú gymnastiku. 😊 menšia bude mať rok, práve sa Z nej stáva chodec😁

efy
9. máj 2018

@hana_xbionicsphere moj starsi syn ma 4 roky, zatial tancuje v folklornom subore -ak to mozme nazyvat ako sport 🙂, on je velmi aktivny, bicykluje, hra futbal, plava, atd atd

zrzulka
9. máj 2018

Moj syn je sportovo nadany. Aktivne hra futbal ale inak sa naucil velmi skoro bicyklovat, lyzovať, plávať. Kde je nieco v pohybe tam on nemoze chybat 🙂

ludka140281
9. máj 2018

bicykel,folklorne tance,korčulovanie 🙂,plávanie 🙂 a turistika

ludmilcik
9. máj 2018

obaja chlapci hokej , cyklistika a doma na dvore loptové hry 🙂

sandrittka
9. máj 2018

obaja synovia chodia na plavanie a vo volnom case maju najradsej bicykel, starsi chce od septembra este pridat aj futbal 🙂

koriblik
9. máj 2018

Starsi sa prave uci korčuľovať, chodi na florbal, bicykluje, velmi rad pláva. Ma 5apol mladsi bude mat v septembri tri, ma zdr.problemy, ale snazi sa jazdit na odrazadle, hokejkou vie paradne triafat 🙂 uvidíme co ho bude bavit 🙂

lucincek30
9. máj 2018

Moj maly mal vo februari 5r, kazdy piatok ma tanecnu a cez vikend v sobotu niekedy aj nedelu hasicsky kurz, ako dobrovolny hasic...akurat tento tyzden v sobotu maju sutaz,tak sa nesmierne tesi...mala mala vo februari rok ,aleje to velka neposeda.....toto leto sme im kupili trampolinu,zarial skac s malym len ja 😁 ale predpokladam ze mala uz bude na buduci rok tiez skusat.😁

dzipsi
10. máj 2018

Naše deti sa venujú športu, je to veľká devíza do budúcnosti, ako pre telo aj myseľ. Dcéra sa venuje atletike, orientačnému behu - zatial light, stredný syn robí zároveň futbal aj orientačný beh, v ktorom sa tento rok nominoval na EYOC a najstarší syn robí orientačný beh tiež po vzore nášho tata a ten sa tiež kvalifikoval na Akademické majstrovstvá sveta. Bežíme proste celá rodina, mne vlastne nič iné ani neostáva 🙂

eru331
10. máj 2018

Moja Saška je od septembra prihlasená na tenis. Už sme boli aj za trénerom, čo je potrebné pokupiť, akú vybavičku takže sa začíname tešiť. Dúfam, že ju to bude baviť 🙏🙈

zuzuko
10. máj 2018

plávanie v x-bionic, pomlérun a voľnočasovo - bicykel, korčule, loptové hry, kolobežkovanie, atď.

poleva
10. máj 2018

naše dvojičky hrajú aktívne futbal, vo voľnom čase bicykel , kolobežka, a opäť futbal 🙂

sisaka
10. máj 2018

Syn - 10 rokov - súťažne: hokej 5 rokov, teraz pridal k tomu atletiku, rekreačne: všetko možné bicyklovanie, kolobezka, futbal, street hockey, tenis, plávanie, in-line korčuľovanie, lyžovanie, turistika ...

nelly761
13. máj 2018

Dcerka mala teraz 6rokov tak ju uz chceme dat na tenis. Doteraz bezne bicykel a nahananie sa za loptou a trampolina 😊