Akému športu sa venujú vaše deti?
Moji synovia dnes bežia Pomle Run. Sama som zvedavá, ako to zvládnu, keďže radšej šplhajú a bicyklujú. :D
Predtým atletika, teraz športová streľba a rope skipping.
Plavanie
@hana_xbionicsphere uzasne. Presne to chcem. Viest moje deti k sportu
Starší syn od 5 do 16 hokej mladší syn od 10 do 16 hokej 9 ročná dcéra najprv od 4 do 6 tanečná a od 6 karate a v skole florbal miluje korčuľovanie bicyklovanie plavanie
U nas sa zije sportom
Najstarsi 12 rocný hra od 7 rokov futbal (aj vo volnom case vonku), dcera od 5 rokov hra futbal (okrem treningov aj vonku), popri tom bicyklovanie, in line korcule, v zime lyzovanie, korculovanie a najmensi drobec 5r. zatial len bicyklovanie
Môj mladší od 4,5 roka futbal. Starší si prešiel všeličím, futbal, hokej, tenis, plávanie, znova futbal a teraz je to cyklistika. Je v kategórii starší žiaci a súťaží v dvoch súťažiach slovenský pohár v cestnej cyklistike a detskú tour skúša, tam sa jazdí na horakoch. Zatiaľ vyhral len ruzinovsku časovku a bol druhý na racianskej časovke do kopca, kde bol najmladší.
Inak celú zimu lyzujeme, chalani lyzuju naozaj výborne. Tento rok sme skúsili bežky a veľmi nás to baví. Do viedne chodíme korčuľovať na skvelé vonkajšie klzisko.
Keď je škaredo, chodíme plávať do plavárne.
V lete bicykle, cestné aj horské.
Prenajimame si tenisový kurt občas. Stále sme v pohybe.
Moj malý má len pol roka, začína sa venovať lozeniu po štyroch a vzpieraniu :D
Syn zacal v sept.s judom,velmi ho to chytilo...ma 5,5
Moja najstaršia (2009) zapasenie voľným štýlom. Dovolím si tvrdiť že je vo svojej váhovej a vekovej kategorii (ratam aj chlapcov)jedna z najlepšich na SK. Na napísaných majstrovstvách sveta v Holandsku medzi dievcatami ju porazilo iba jedno o 2 roky staršie dievčatko. Takže jej wrestling ide veľmi dobre. Mimo toho rada tancuje a miluje gymnastiku. Prostredny syn pojde v jej šľapajách (5) a najmladšia ešte nevieme😁
@hana_xbionicsphere dcéra má tri roky a chodí tri mesiace, zatiaľ, na detskú gymnastiku. 😊 menšia bude mať rok, práve sa Z nej stáva chodec😁
@hana_xbionicsphere moj starsi syn ma 4 roky, zatial tancuje v folklornom subore -ak to mozme nazyvat ako sport 🙂, on je velmi aktivny, bicykluje, hra futbal, plava, atd atd
Moj syn je sportovo nadany. Aktivne hra futbal ale inak sa naucil velmi skoro bicyklovat, lyzovať, plávať. Kde je nieco v pohybe tam on nemoze chybat 🙂
bicykel,folklorne tance,korčulovanie 🙂,plávanie 🙂 a turistika
obaja chlapci hokej , cyklistika a doma na dvore loptové hry 🙂
obaja synovia chodia na plavanie a vo volnom case maju najradsej bicykel, starsi chce od septembra este pridat aj futbal 🙂
Starsi sa prave uci korčuľovať, chodi na florbal, bicykluje, velmi rad pláva. Ma 5apol mladsi bude mat v septembri tri, ma zdr.problemy, ale snazi sa jazdit na odrazadle, hokejkou vie paradne triafat 🙂 uvidíme co ho bude bavit 🙂
Moj maly mal vo februari 5r, kazdy piatok ma tanecnu a cez vikend v sobotu niekedy aj nedelu hasicsky kurz, ako dobrovolny hasic...akurat tento tyzden v sobotu maju sutaz,tak sa nesmierne tesi...mala mala vo februari rok ,aleje to velka neposeda.....toto leto sme im kupili trampolinu,zarial skac s malym len ja 😁 ale predpokladam ze mala uz bude na buduci rok tiez skusat.😁
Naše deti sa venujú športu, je to veľká devíza do budúcnosti, ako pre telo aj myseľ. Dcéra sa venuje atletike, orientačnému behu - zatial light, stredný syn robí zároveň futbal aj orientačný beh, v ktorom sa tento rok nominoval na EYOC a najstarší syn robí orientačný beh tiež po vzore nášho tata a ten sa tiež kvalifikoval na Akademické majstrovstvá sveta. Bežíme proste celá rodina, mne vlastne nič iné ani neostáva 🙂
Moja Saška je od septembra prihlasená na tenis. Už sme boli aj za trénerom, čo je potrebné pokupiť, akú vybavičku takže sa začíname tešiť. Dúfam, že ju to bude baviť 🙏🙈
plávanie v x-bionic, pomlérun a voľnočasovo - bicykel, korčule, loptové hry, kolobežkovanie, atď.
naše dvojičky hrajú aktívne futbal, vo voľnom čase bicykel , kolobežka, a opäť futbal 🙂
Syn - 10 rokov - súťažne: hokej 5 rokov, teraz pridal k tomu atletiku, rekreačne: všetko možné bicyklovanie, kolobezka, futbal, street hockey, tenis, plávanie, in-line korčuľovanie, lyžovanie, turistika ...
Dcerka mala teraz 6rokov tak ju uz chceme dat na tenis. Doteraz bezne bicykel a nahananie sa za loptou a trampolina 😊

Emka chodi od septembra na voltiz. Teraz v sobotu sa zucastnila prvych pretekov. A dnes si zabehala v X-bionicu predskolsky beh na Pomle run-e 🙂