Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

0,0% radler citrón.....myslím, že ho už nič neprekoná 😎
tak levandula vcera vyskusana .... a chuti 🙂 velmi chuti 🙂
@matus_bazant Ďakujem 😀
Úplne zbožňujem príchuť citrón-baza-mäta 0,0%, u nás doma ho voláme "OÓ". Levandula-čierna ríbezľa sa chystám vyskúšať. Snáď nesklame.
idem si rovno trochu citronoveho naliať :P ked už tu dookola robíte chúťky..-
najnovšia levanduľa+ríbezľa je u mňa top, len je ťažšie ju zohnať 🙂 ale aj citrón+baza+mäta je super 😉 príjemne osviežia v lete 🙂
Citron baza mata
@tanyk tento chat daju precitat dealerom z bazanta a bude ju dostat vsade neboj 😵 😵 😵 doplnia obchody a super markety a budeme testovat vsetci 😀
Minulý týždeň som skúsila novinku - levanduľa a čierna ríbezľa...........a hneď som sa zamilovala.....takže pri najbližšej grilovačke u nás rozhodne nebude chýbať
Cistocitronovy radleriiiiik,mnaaaaam😊do toho som sa zalubila este ako tehotna.Totiz,minule leto cez tie najvacsie horucavy som mala ooobrovske brusisko pred sebou,vecne som bola ufucana ako lokomotiva a lialo zo mna ako z krhly,jedine tento zazracny napoj ma drzal v tych upekoch na nohach,takze ja nan nedam dopustit😊
Baza a citron...levandulu som este neochutnala,vlastne som ju este nikde neobjavila 😢
osviežujúci a jemne horkastý grapefruit je skvelý 😉
Jednoznacne citron baza mata, rada by som ochutnala aj novinku ribezla levandula, tak uvidime, mozno zmenim favorita 🙂
citron baza mata 🙂
pivo nemilujem okrem Baza-mäta.. a uz sa tesim na levandula.-ribezla 🙂
citrón je top! už to vie celá rodina, že radlerom nikdy nepohrnem, tak už som ho začala dostávať aj na sviatok, keď nejaký mám 🙂 vedia, že tým mi urobia radosť.
citron a mata
Za mna nealko citron, baza, mata 😊
Kombinácia baza, mäta, citrón 🙂 ♥
za mna urcite citron 🙂
Doteraz jednoznačne nealko citron ale ako som vcera ochurnava levandulu tak už to tak jednoznačne nevidím
bazove nealkoooo..lebo mozem aj na cestach pocuckavat.. A aj kolegovia z Polska ho lubia, kupuju celu paletu a predavaju tam u nich 🙂
Myslela som citron baxa mata 🙂
Ja nepijem, ale muž zbožňuje všetky, novinku levanduľa a čierna ribezľa ešte neskúšal ale hneď ako ju vzhliadol v reklame sa potešil, určite ju pri najbližšiom nákupe kúpim na skúšku😉A keď by sa mi podarilo vyhrať, to by bola paráda, lebo kobečne by aj môj muž musel priznať, že ten modrý koník je super a oplatí sa sem nakuknúť 😀
UUUPLNE najviac ten novy, levandula+cierny ribiz..nieco neskutocne! dedo ho priniesol ze ochutnaj a ja som mu to cele vyslopkala .... MNAM
Jednoznacne CITRON 🙂 mne kombinacia citron - baza-mata az tak velmi nechuti, prilis tam podla mna preraza ta chut maty a to mi vadi...na novinkus levandulou sa este len chystam a som zvedava, ci prekvapi pozitivne alebo negativne...necham sa prekvapit 🙂
z doposial ochutnaných jednoznačne citron :D aleeeee - brusim si zuby na levandulu :D
Nove levandulove je bozske..vcera som si len tak kupila a uz aj ma manzel nakazane cely balik na narodeniny mi kupit ;)

ja ficim na nealku mata baza citron, ale uz chcem vyskusat levandulu