icon

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?

matus_bazant
26. apr 2016

Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.

Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
lizatko1009
27. apr 2016

ja ficim na nealku mata baza citron, ale uz chcem vyskusat levandulu

sojaso
27. apr 2016

0,0% radler citrón.....myslím, že ho už nič neprekoná 😎

gretocka
27. apr 2016

tak levandula vcera vyskusana .... a chuti 🙂 velmi chuti 🙂

anoja
27. apr 2016

@matus_bazant Ďakujem 😀

broc
27. apr 2016

Úplne zbožňujem príchuť citrón-baza-mäta 0,0%, u nás doma ho voláme "OÓ". Levandula-čierna ríbezľa sa chystám vyskúšať. Snáď nesklame.

nela6
27. apr 2016

idem si rovno trochu citronoveho naliať :P ked už tu dookola robíte chúťky..-

tanyk
27. apr 2016

najnovšia levanduľa+ríbezľa je u mňa top, len je ťažšie ju zohnať 🙂 ale aj citrón+baza+mäta je super 😉 príjemne osviežia v lete 🙂

beruska1311
27. apr 2016

Citron baza mata

kim_rossi_stuard
27. apr 2016

@tanyk tento chat daju precitat dealerom z bazanta a bude ju dostat vsade neboj 😵 😵 😵 doplnia obchody a super markety a budeme testovat vsetci 😀

putney
27. apr 2016

Minulý týždeň som skúsila novinku - levanduľa a čierna ríbezľa...........a hneď som sa zamilovala.....takže pri najbližšej grilovačke u nás rozhodne nebude chýbať

xlea
27. apr 2016

mäta@baza@citron u mna topka 🙂

kittyjuliette
27. apr 2016

Cistocitronovy radleriiiiik,mnaaaaam😊do toho som sa zalubila este ako tehotna.Totiz,minule leto cez tie najvacsie horucavy som mala ooobrovske brusisko pred sebou,vecne som bola ufucana ako lokomotiva a lialo zo mna ako z krhly,jedine tento zazracny napoj ma drzal v tych upekoch na nohach,takze ja nan nedam dopustit😊

andreaema
27. apr 2016

Baza a citron...levandulu som este neochutnala,vlastne som ju este nikde neobjavila 😢

astarte123
27. apr 2016

osviežujúci a jemne horkastý grapefruit je skvelý 😉

klamarka5
27. apr 2016

Jednoznacne citron baza mata, rada by som ochutnala aj novinku ribezla levandula, tak uvidime, mozno zmenim favorita 🙂

nikuska315
27. apr 2016

citron baza mata 🙂

marian86
27. apr 2016

pivo nemilujem okrem Baza-mäta.. a uz sa tesim na levandula.-ribezla 🙂

grankosko
27. apr 2016

citrón je top! už to vie celá rodina, že radlerom nikdy nepohrnem, tak už som ho začala dostávať aj na sviatok, keď nejaký mám 🙂 vedia, že tým mi urobia radosť.

adika1975
27. apr 2016

citron a mata

holubicka28
27. apr 2016

Za mna nealko citron, baza, mata 😊

tinus0620
27. apr 2016

Kombinácia baza, mäta, citrón 🙂 ♥

spula22
27. apr 2016

za mna urcite citron 🙂

kochanka
27. apr 2016

Doteraz jednoznačne nealko citron ale ako som vcera ochurnava levandulu tak už to tak jednoznačne nevidím

4ocka
27. apr 2016

bazove nealkoooo..lebo mozem aj na cestach pocuckavat.. A aj kolegovia z Polska ho lubia, kupuju celu paletu a predavaju tam u nich 🙂

4ocka
27. apr 2016

Myslela som citron baxa mata 🙂

katy1111
27. apr 2016

Ja nepijem, ale muž zbožňuje všetky, novinku levanduľa a čierna ribezľa ešte neskúšal ale hneď ako ju vzhliadol v reklame sa potešil, určite ju pri najbližšiom nákupe kúpim na skúšku😉A keď by sa mi podarilo vyhrať, to by bola paráda, lebo kobečne by aj môj muž musel priznať, že ten modrý koník je super a oplatí sa sem nakuknúť 😀

reni1512
27. apr 2016

UUUPLNE najviac ten novy, levandula+cierny ribiz..nieco neskutocne! dedo ho priniesol ze ochutnaj a ja som mu to cele vyslopkala .... MNAM

julka009
27. apr 2016

Jednoznacne CITRON 🙂 mne kombinacia citron - baza-mata az tak velmi nechuti, prilis tam podla mna preraza ta chut maty a to mi vadi...na novinkus levandulou sa este len chystam a som zvedava, ci prekvapi pozitivne alebo negativne...necham sa prekvapit 🙂

ryolita
27. apr 2016

z doposial ochutnaných jednoznačne citron :D aleeeee - brusim si zuby na levandulu :D

tinni23
28. apr 2016

Nove levandulove je bozske..vcera som si len tak kupila a uz aj ma manzel nakazane cely balik na narodeniny mi kupit ;)