SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
jahoda-malina
Este ma napadla Vanilka-Slivka a Skorica-Jablko ako zimna alternativa plus Pomaranc-Skorica 😊
jablko - mäta 🙂))))))))))
jahoda malina rebarbora 🙂
Mne by sa pacil s ciernymi ribezlami alebo s hroznovou prochutou
Banan vanilka
višna a broskyňa 🙂
Alebo este medovka s citronom
med a citrón
Josta je top🙂
jednoznačne višna 😉 ale ochutnala by som aj nejaku s colou 😉 😀
MALINA! 🙂
Fajnova slovenska
- cucoriedka,
Egres a biela ríbezľa
Čučoriedka a jahoda 🙂mňamka čisto Slovenska 🙂
Tiez egrese
Hruška,višňa, alebo nejaké bylinkové žihlava, mäta,baza
....zeleny caj?
Nijaku...nikdy by som tento napoj nepila
Radler je sladka limonada a nema nic spolocne s pivom
Pivo ma samo osebe jedinecnu chut (ci uz klasicke alebo nealkoholicke) a nijaka voda plna cukru(zlozena z 51% z nealko piva a z 49% sladkej limonady), ho nenahradi....
Kebyze mi taketo veci chutia, tak by som si namiesala doma nealko pivo/cerstvu ovocnu stavu/vodu, trochu medu....
napadlo ma ešte broskyňa, marhuľa, nektarinka - raz som robila taký koláč a keď sa utrafí pomer, je to niečo úžasné🙂 práve som ochutnala levanduľa a čierna ribezla a mam pocit, že nič lepšie sa už vymyslieť nedá ! 😎
limetka s jahodou by bola pre mňa super 😉
Ja tiez ziadnu.Pivo ma svoju charakteristicku chut a ziadnu prichut by som nedavala.A kto pomenoval Radler pivom,ten sa asi nevyzna
Káva... a potom sup s nim do nanukovych foriem a do mrazaku🙂
Ja by som ochutnala malinového prípadne čučoriedkového Radlera,ale jedine od ZLATÉHO BAŽANTA 🙂
jahodkova prichut
Milujem medovy cider co tak skusit medovy radler alebo med/zazvor 😉
REBARBORA 🙂 a JAHODY

kombinácia mäty, zázvoru a limetky