icon

SÚŤAŽ, KTORÁ OSVIEŽI: Vyhraj víkend v prírode!

matus_bazant
Moderátor
11. jún 2018

Milé dámy, čo keby ste na chvíľu hodili starosti za hlavu? Oddýchnite si vysoko pri oblakoch v lone nedotknutej tatranskej prírody. Máme pre vás C0,0L súťaž o víkendový pobyt pre dvoch (alebo pre celú rodinu) vo Vysokých Tatrách. Čaká na vás vysokohorská romantika v krásnom hoteli Sliezsky dom aj dobrá turistika v jeho okolí.

Pošlite nám fotku alebo video, kedy a kde si najradšej vychutnávate svoj obľúbený Radler 0,0%, a ste automaticky v hre!

Žrebujeme celkovo 7 šťastlivcov, pre ktorých máme pripravené skvelé ceny:

1x víkendový pobyt v hoteli Sliezsky dom vo Vysokých Tatrách
1x 150 Radlerov 0,0% na celé leto + bežecké tričko
5x darčeková škatuľka s Radlermi 0,0% + bežecké tričko

Súťaž trvá do 17. 6. 2018!

Pravidlá súťaže nájdete tu: https://goo.gl/FDJMaA

SÚŤAŽ, KTORÁ OSVIEŽI: Vyhraj víkend v prírode!
efy
12. jún 2018

Vonku 30C a zehlenie necaka. Prijemne osviezenie v horucavach . Cheers!

optive
12. jún 2018

3 týždne pred pôrodom si vychutnávam každý večer a pripravujem slečnu v bruchu na život 😀

kristina2708
12. jún 2018

Doma najlepšie 😍 aj s malou spoločnosťou 😊

eta
12. jún 2018

Vonku na dvore 🙂

vajo9
12. jún 2018

@matus_bazant na stavbe nášho domčeka

lucanka49
12. jún 2018

V mojej obývačke s mojimi kvetinami 😉sú jediné ktoré mi nesiahnu na môj radler 👌😊

katus_b
12. jún 2018

Toto je naša stála výbavyčka v chladničke 🍻😊 a dame si hocikedy - hocikde 😉😉 s manželom, s priatelmi aj s detmi👪 🍺😉. Nech to je vylet alebo iba oddych pdoma pred telkou. Jednoducho top 😊😊🍻

petawoman
12. jún 2018

Odkedy mám deti, tak iba Radlerujem. Na koncerte, oslave, a aj na túru si brávame výbavu. Naposledy to bola túra z Hrebienka na Skalnaté pleso.

14veronika
13. jún 2018

Vždy si pár plechoviek radlera zoberieme na dlhe túry som svojim manželom 🙂. Radler nás vždy perfetne osvieži a dodá nám silu do ďalšich náročných kilometrov. Bez radlera žiadna túra nehrozí 😀

nikolka161109
13. jún 2018

S rodinkou na vylete

lucinka37
13. jún 2018

Ja momentalne na nasej terazke 🙂 kedze koncim 8. mesiac, radlery su pre mna top, cize ci uz cez den pri prani alebo vecer pri zehleni ;)

dusenazemi
13. jún 2018

Po porode nejradeji při procházce se švagřinkou a párem malých bosorek 🙂

cailana
13. jún 2018

Na balkóne s kamoškou

vladota3
13. jún 2018

Najviac nám Radler chutí v prírode, hlavne počas nejakej peknej túry ...

ketrinxxx
13. jún 2018

...po výbornej večeri..🙂aj 2

haili
13. jún 2018

Radler je našou srdcovkou už velmi dlho ;) najviac si ho vychutnávame s priatelom pri spoločných chvílach, ktorých koli práci moc nieje, v pohodlí domova ;) V tomto teple je to prvá pomoc aj v zamestnaní (samozrejme prichádza do úvahy len nealko) ;) Naša top príchuť je broskyňa bazalka ❤ Ďakujeme za skvelú variantu piva ;)

keena
13. jún 2018

Dnes sme podaktori pracovali - vid tamtu vec dole na foto a podaktori vegetili - ja a Radler. 🍺

janka2812
14. jún 2018

najradsej doma pri telke v klude ked deticky pozeraju rozpravky a ja si vtedy mozem vylozit nohy a bez vycitiek si vypit to najlepie pivko 🙂

sperka
14. jún 2018

@matus_bazant Všade dobre s Radlerom v oblakoch najlepšie!

janynkaaa
14. jún 2018

Najviac si ho vychutnam ked syncek spinka lebo si ho mozem v klude vypit 💗💗🍀🍀moj oblubeny levandula a cierna ribezla💗💗🍀🍀

prosac
14. jún 2018

@matus_bazant Najradšej doma na terase 🙂 a tých 150 radlerov na leto by bodlo 😂🙏🙂🙂

irenaliza
14. jún 2018

@matus_bazant S Radlerovi si zacvičím, potom si naňom aj po cvičení pochutnám doma a keď sa počasie podarí Radler chutí na trávičke so srdiečkom ako darčekom, krásne dni prajem

victoria021
14. jún 2018

@matus_bazant na záhrade😘 a v tričku radler😂😁

safka1
14. jún 2018

V posteli s dobrou knihou v ruke

si14
14. jún 2018

Pri vode, na horach, hlavne ze tam je moj manzel, priatelia a rodina.. 😘

kukucka100
14. jún 2018

Detí spia a my s manželom si vychutnavame pohodu a každý jeden má to svoje obľúbené

maryon1
15. jún 2018

Radler chuti vzdy a vsade,aj pri kocikovanipri lese,rieke tieto teple dni 🍺🍺🍺