Kreatívna úloha + súťaž
Kto povedal, že radler je len na pitie a plechovka sa musí nudne zrecyklovať v odpade? Vyskúšajte vyrobiť čo najnetradičnejší recept či drink z našich radlerov alebo využite ich plechovky na výrobu jedinečnej dekorácie. 5 najlepších nápadov odmeníme!

@nikola_bazant To teda som šťastna mamička 😉.
@victoria021 Pre zjednodušenie celej logistiky sme sa rozhodli, že tento rok budeme výhry posielať kuriérskou službou naraz po skonční celej kampane 🙂
👍
@victoria021 krasnaaa.....je šikovný👍
@adel47 dakujem🙂
Dobrý večer, ja som robila ovocnú tortu - tiramisu a pridala som tam Radler levanduľa čierne ríbezle.
1 balík piškót
1 mascarpone
1 šľahačková smotana
ovocie (z našej záhrady zamrazené čierne ríbezle)
Granko
čokoláda
trochu cukru
Radler levanduľa čierne ríbezle
Do formy som naukladala piškóty. keďže ich kvôli deťom nenamáčam do kávy, tak ich pokvapkávam kompótovou šťavou, no teraz som použila Radler levanduľa čierne ríbezle.
V hrnci rozvarím ovocie s cukrom. Ten dávam len od oka, podľa chuti. Podliala som to aj Radlerom, aby zmes bola redšia a piškóty poriadne nasiakli. Zmes ovocia vylejem na piškóty. Vyšľahala som smotanu s mascarpone a pridala roztopenú čokoládu a Granko (tiež od oka, podľa chuti). Zmes vyliala na piškóty s ovocím a pekne uhladila vo forme. Dala som na celú noc do chladničky stuhnúť. Stuhnutú tortu vyklopím a polejem čokoládou.
S Radler levanduľa čierné ríbezle chutila výborne 🙂
Radler namiesto Amareta (ktoré by tam tiež malo ísť, no kvôli deťom nedávam)
🙂🙂🙂
Ty jsi má
levandulová,
úplně celá celičká levandulová,
nadherně levandulová,
u-hm, levandulová.
Plechovice z piva sa dajú využiť okrem vytvorenia takých super dielok, ako sú tu nafotené, aj takto:
/kuk foto/: dve plechovice sme využili naposledy ako označenie bránok pri futbale na lúke pri chate :D :D :D teda naše decká, kým sme my grilovali, keď dohrali futbal, tak si plechovice rozostavili a dali kolky :D :D :D detská fantázia nepozná hraníc - z prázdnych si postavili pyramídy a dali si súťaž v strieľaní - ako na strelnici niekde na jarmoku, len používali detské pištole - nerfky s penovými nábojmi. Niekedy je fajn ísť na chatu, kde nemajú tablety, počítače, internet, a kde majú len obmedzený počet hračiek - vybehajú sa, nadýchajú čerstvého vzduchu ...
Krásny deň, dnes má naša 3.dcérka 6 rokov a chceli ničo vyrábať a vraj nejak kapelu a nástroje a tak sme z kokosov urobili rumba gule- naplnili ryžou a fazuľou a z Vašich radler plechoviek sme vytvorili speváka rokového a potom modrý lampášik a ešte zamaskovaného hudovníka v kačacej maske takže sme tvorili a vyrábali a výsledok posúdťe samy- a zábava super a aj dcérky potom tancovali, len to už tu nie je. krásne dni s Vami @matus_bazant @nikola_bazant
PS: fotomontáž 😝
Perfekné ste! V pondelok ráno bude ťažké vyberať tie najlepšie 🙂
Na splnenie tejto kreatívnej výzvy, som si vybrala vašu novinku a spojila tak príjemné s užitočným. Musím uznať, že táto príchuť vám vyšla a vôňa bazalky sa skvele hodí k sladkej chuti broskyni, mňam 😍 Z prázdnej plechovky som vytvorila prasiatko - pokladničku. Zadná časť s chvostíkom sa dá odchýliť a do rozšíreného pôvodného otvoru na pitie sa dajú vhodiť mince. A môžeme šetriť na nejaký pekný výlet a samozrejme na chutné osvieženie v podobe Radleru Zlatý Bažant.
priprava materialu
ahoj,nie osobne ja ale kamarát si robí extra drink radler a do toho dvojtý koňak...takže sila
Luster som minulý týždeň sľubovala,
no toľko pet fliaš žiaľ za tak krátky čas nenazbierala,
z toho čo som mala,
sa moja dcérka na x spôsobov hrala,
fľaše ako kolky použila,
a náramne sa ich zhadzovaním potešila,
potom si vybrala takú plastovú vecičku ako udičku,
a trávila čas chytaním si rýb trošičku,
mať ich tak viac aj plot by sme si urobili,
dizajnérsky kúsok si takto vytvorili,
aj zopár záberov sme pofotili,
ako dôkaz sem priložili 😉.