icon

Kreatívna úloha + súťaž

nikola_bazant
11. máj 2017

Kto povedal, že radler je len na pitie a plechovka sa musí nudne zrecyklovať v odpade? Vyskúšajte vyrobiť čo najnetradičnejší recept či drink z našich radlerov alebo využite ich plechovky na výrobu jedinečnej dekorácie. 5 najlepších nápadov odmeníme!

Kreatívna úloha + súťaž
victoria021
15. máj 2017

@nikola_bazant prosiim vas dokedy trva sutaz......dakujeeem

purinkaa
15. máj 2017

@nikola_bazant To teda som šťastna mamička 😉.

nikola_bazant
autor
15. máj 2017

@victoria021 Pre zjednodušenie celej logistiky sme sa rozhodli, že tento rok budeme výhry posielať kuriérskou službou naraz po skonční celej kampane 🙂

victoria021
15. máj 2017

👍

victoria021
15. máj 2017

Kedže bol včera sviatok mamičiek a ta naša miluje radler tak sme jej pripravili male prekvapko🙂....mix radlerov a ovocie.......a tortička bola rychlo spravena a verte že chutila v krasny slnečny den viac ako čokoladova🙂...

victoria021
15. máj 2017

......a takto vznikla naša radlerka- krasavica z piesku🙂...tvorca sa obetoval a požičal jej tričko🙂 a vlastne aj svoje brankarske rukavice🙂))))

adel47
16. máj 2017

@victoria021 krasnaaa.....je šikovný👍

victoria021
16. máj 2017

@adel47 dakujem🙂

majakuca
16. máj 2017

Dobrý večer, ja som robila ovocnú tortu - tiramisu a pridala som tam Radler levanduľa čierne ríbezle.

1 balík piškót
1 mascarpone
1 šľahačková smotana
ovocie (z našej záhrady zamrazené čierne ríbezle)
Granko
čokoláda
trochu cukru
Radler levanduľa čierne ríbezle

Do formy som naukladala piškóty. keďže ich kvôli deťom nenamáčam do kávy, tak ich pokvapkávam kompótovou šťavou, no teraz som použila Radler levanduľa čierne ríbezle.
V hrnci rozvarím ovocie s cukrom. Ten dávam len od oka, podľa chuti. Podliala som to aj Radlerom, aby zmes bola redšia a piškóty poriadne nasiakli. Zmes ovocia vylejem na piškóty. Vyšľahala som smotanu s mascarpone a pridala roztopenú čokoládu a Granko (tiež od oka, podľa chuti). Zmes vyliala na piškóty s ovocím a pekne uhladila vo forme. Dala som na celú noc do chladničky stuhnúť. Stuhnutú tortu vyklopím a polejem čokoládou.
S Radler levanduľa čierné ríbezle chutila výborne 🙂

Radler namiesto Amareta (ktoré by tam tiež malo ísť, no kvôli deťom nedávam)
🙂🙂🙂

Ty jsi má
levandulová,
úplně celá celičká levandulová,
nadherně levandulová,
u-hm, levandulová.

ferihegy
17. máj 2017

🙂

kaatuuskaa
18. máj 2017

Radler súčasťou nástenných hodín 😂

kaatuuskaa
18. máj 2017

A až keď som si vyrobila slniečko prišla som aj na iné dodekorovanie... decká majú ledkove svetielka na baterky, pôvodne boli na nich veľkonočné kuriatka,ale ako podsvietené slniečka zaujali chalanov viac.😂 Dopijeme ďalšie a doplníme rôznymi veľkosťami ☺

kvetinka15
18. máj 2017

Z radleru Zlatý bažant sa krásne tvorí, preto sa zapájame do súťaže aj druhým dielkom. Deduškovi na záhradu pribudla radler sova 😉 Na výrobu potrebujete starú nerezovú pokrievku a veľa prázdnych plechoviek od radlera Zlatý bažant nealko

maryon1
19. máj 2017

Plechovice z piva sa dajú využiť okrem vytvorenia takých super dielok, ako sú tu nafotené, aj takto:

/kuk foto/: dve plechovice sme využili naposledy ako označenie bránok pri futbale na lúke pri chate :D :D :D teda naše decká, kým sme my grilovali, keď dohrali futbal, tak si plechovice rozostavili a dali kolky :D :D :D detská fantázia nepozná hraníc - z prázdnych si postavili pyramídy a dali si súťaž v strieľaní - ako na strelnici niekde na jarmoku, len používali detské pištole - nerfky s penovými nábojmi. Niekedy je fajn ísť na chatu, kde nemajú tablety, počítače, internet, a kde majú len obmedzený počet hračiek - vybehajú sa, nadýchajú čerstvého vzduchu ...

marianna775511
20. máj 2017

My sme zistili, že vôbec nemusíme kupovať kolky a môžeme na to využiť plechovky od Zlatého Bažantu. A tak sme malej vytvorili takúto kolkársku dráhu.

irenaliza
20. máj 2017

Krásny deň, dnes má naša 3.dcérka 6 rokov a chceli ničo vyrábať a vraj nejak kapelu a nástroje a tak sme z kokosov urobili rumba gule- naplnili ryžou a fazuľou a z Vašich radler plechoviek sme vytvorili speváka rokového a potom modrý lampášik a ešte zamaskovaného hudovníka v kačacej maske takže sme tvorili a vyrábali a výsledok posúdťe samy- a zábava super a aj dcérky potom tancovali, len to už tu nie je. krásne dni s Vami @matus_bazant @nikola_bazant

dankaa78
20. máj 2017

A čo tak plechovkové natáčky?😍

dankaa78
20. máj 2017

PS: fotomontáž 😝

adel47
20. máj 2017

Náušnice 😉 z otvárania radlera🙂

matus_bazant
20. máj 2017

Perfekné ste! V pondelok ráno bude ťažké vyberať tie najlepšie 🙂

adel47
21. máj 2017

Ešte jedny nausnicky........také pre zamestnankyne😉 robili by reklamu😀

astarte123
21. máj 2017

Na splnenie tejto kreatívnej výzvy, som si vybrala vašu novinku a spojila tak príjemné s užitočným. Musím uznať, že táto príchuť vám vyšla a vôňa bazalky sa skvele hodí k sladkej chuti broskyni, mňam 😍 Z prázdnej plechovky som vytvorila prasiatko - pokladničku. Zadná časť s chvostíkom sa dá odchýliť a do rozšíreného pôvodného otvoru na pitie sa dajú vhodiť mince. A môžeme šetriť na nejaký pekný výlet a samozrejme na chutné osvieženie v podobe Radleru Zlatý Bažant.

zuzana814
21. máj 2017

My sme s naim 4- rocnym vyrobili formicky na pernicky. Tvary podla maleho su: srdce, ruza, hruska a hviezdicka🐧 🙂

zuzana814
21. máj 2017

priprava materialu

zuzana814
21. máj 2017

priprava materialu 🙂

kumud2016
21. máj 2017

ahoj,nie osobne ja ale kamarát si robí extra drink radler a do toho dvojtý koňak...takže sila

erikaemkina
21. máj 2017

Tak dnešok Sme tvorili s Radlerom
Vázičku a srdiečka

curcuma
21. máj 2017

Luster som minulý týždeň sľubovala,
no toľko pet fliaš žiaľ za tak krátky čas nenazbierala,
z toho čo som mala,
sa moja dcérka na x spôsobov hrala,
fľaše ako kolky použila,
a náramne sa ich zhadzovaním potešila,