Agenda 2030: Kedy nás čaká Great Reset a zmeny?
Hoaxerské stránky sú plné toho že sa blíži Great Reset, Agenda 2030, nový svetový poriadok, kde už miesto ludí budú pracovať roboty, a bude nepodmienená základná mzda. Vraj BlackRock, Rootschildovci, už chystajú niečo. Inšpirovať sa to má čínskym kreditným systémom. Nevadilo by mi ani odstraňovanie slabých a nepotrebných (neschopákov ako ja) keby to bola poprava nejakým vezbolestným spôsobom. Môj život ajtak nemá zmysel a hrozí mi že budem bezdomovec, lebo žiadnu prácu nezvládam, a bez peňazí sa existovať dá len ako bezdomovec. Ten Great Reset by som prial že buď nech mi zabezpečia bývanie a stravu, alebo nech ma bezbolestne popravia.
@rozculena lebo mám problémy v práci, nezvládol som pozíciu na ktorú ma dali, a vedúci mi vykričal že som tam už pól roka a pi... viem. A teraz sa na to pozeraj z pohladu zamestnávatela: Tvoj zamestnanec nezvláda prácu, často ochorie, čo by si logicky s takým spravila? Keď na to nemá tak nech tam nepracuje.
@podvody mal si si šetriť,čo si zarobil,a nie všetko prežrať a prejebať na somarinách
Vždy si myslím že už mám konečne zamestnanie ktoré zvládnem, a tým pádom ma čaká stabilný príjem. Lenže ako to nevyšlo 50 krát, tak pravdepodobne už nikdy nedosiahnem tú úroveň že mať stabilné zamestnanie a príjem. Takže ja toto musím brať ako životný štýl. Proste že mesiac robím, mesiac nerobím (prekleniem to obdobie), a zase takto dokola. Napríklad zaujímavý fenomén sú dlhodobo nezamestnaní. Z čoho žijú? Leno oni tiež prácu nezvládnu, ale ani sa nesnažia zamestnať. Takže na úrade práce poznajú 2 skupiny ludí: dlhodobo zamestnaných a dlhodobo nezamestnaných. Ja som taký unikát že príjem potrebujem, ale prácu nezvládam, tak sa pchám všade do roboty, potom ma vyhodia, ja sa idem pchať do ďalšieho zamestnania, zas ma vyhodia, a toto sa točí dokola.
Takže keď už viem inák to nejde tak budem to musieť mať ako životný štýl že každý mesiac v inom zamestnaní. Do každého z tých 50 zamestnaní som šiel s tým že chcem normá´ne žiť. Ale proste som retardovaný tak na to proste nemám. Stabilné zaestnanie nehrozí na základe predošlých skúseností. Dlhodobo nezamestnaný nemôžem byť. Tak mi ostáva iba robiť to že neviem pracovať ale ajtak sa budem pchať stále do práce.
Vždy si myslím že už mám konečne zamestnanie ktoré zvládnem, a tým pádom ma čaká stabilný príjem. Lenže ako to nevyšlo 50 krát, tak pravdepodobne už nikdy nedosiahnem tú úroveň že mať stabilné zamestnanie a príjem. Takže ja toto musím brať ako životný štýl. Proste že mesiac robím, mesiac nerobím (prekleniem to obdobie), a zase takto dokola. Napríklad zaujímavý fenomén sú dlhodobo nezamestnaní. Z čoho žijú? Leno oni tiež prácu nezvládnu, ale ani sa nesnažia zamestnať. Takže na úrade práce poznajú 2 skupiny ludí: dlhodobo zamestnaných a dlhodobo nezamestnaných. Ja som taký unikát že príjem potrebujem, ale prácu nezvládam, tak sa pchám všade do roboty, potom ma vyhodia, ja sa idem pchať do ďalšieho zamestnania, zas ma vyhodia, a toto sa točí dokola.
Takže keď už viem inák to nejde tak budem to musieť mať ako životný štýl že každý mesiac v inom zamestnaní. Do každého z tých 50 zamestnaní som šiel s tým že chcem normá´ne žiť. Ale proste som retardovaný tak na to proste nemám. Stabilné zaestnanie nehrozí na základe predošlých skúseností. Dlhodobo nezamestnaný nemôžem byť. Tak mi ostáva iba robiť to že neviem pracovať ale ajtak sa budem pchať stále do práce.
@podvody a čo konkrétne si nestíhal TERAZ?
A čo si robil celý život pre to, aby si sa naučil stíhať? Napchávať sa klobásami pred TV do tretej nad ránom?
@podvody klobuk dole, ze sa nevzdavas. Pchaj sa nadalej do prace a snaz sa stale dlhsie vydrzat. A vytvor si sporenie, nebudes prejedat zarobene peniazky
@podvody z čoho?
@rozculena z tej práce. Je tu link na tému.
https://www.modrykonik.sk/forum/praca-a-zamestnanie/fyzicka-praca-az-do-vycerpania/
Ano je to pravda agenda 2030 je dohodnutá. Pozeraj fb Kamil Jakub dáva všetky informácie o tom. Vsetko čo tvrdí má potvrdené dokumentami, má vsetky linky dôkazy aj z hlasovania. Vsetko čo tvrdí vie zdokladovať. ,,Nepodmieneny prijem,, sa iba tak volá ale bude niecim podmienený. Nemozem tu pisat viac. Studuj materiály zistíš ako to bude dalej.
Ano je to pravda agenda 2030 je dohodnutá. Pozeraj fb Kamil Jakub dáva všetky informácie o tom. Vsetko čo tvrdí má potvrdené dokumentami, má vsetky linky dôkazy aj z hlasovania. Vsetko čo tvrdí vie zdokladovať. ,,Nepodmieneny prijem,, sa iba tak volá ale bude niecim podmienený. Nemozem tu pisat viac. Studuj materiály zistíš ako to bude dalej.
@klara546 ja by som sa dal aj do hocijakej nábožneskej sekty alebo tak, len nech mi zabezpečia živobytie. Napríklad film príbeh služobníčky vysielaný na STVR kde sa USA premení na Gilead a vládnu tam náboženskí fanatici. Aj keby sa bolo treba modliť atď. Kľudne len nech je o mňa postarané.
Alebo by bola schválená eutanázia pre každého kto sa rozhodol spáchať samovraždu. Úspešný človek ju väčšinou nespách, ale bola reportáž o Romavskej Sobote že ludia sú tam nešťastní lebo nemajú peniaze, tak skáču z činžiakov.
Pri autanáze musí byť aj dôvod, zatiaľ je to len nevyliečiteľná chororoba. Ale keby tam pridali aj kategóriu "neschopní ťuťmáci" lepšie by to bolo pre nich aj pre spločnosť. Lebo takí feťáci, bezdomovci, žobráci, nevytvárajú hodnoty, a kapitalizmus je o tom aby človek vytváral zisk, zvyšoval HDP atď. Ja by som sa na takú popravu dal. V klasickej samovražde mi bráni pus sebazáchovy.
Takí ludia aj zaťažujú sociálny systém, a už sa aj ide škrtať, a napríklad prehodnotením invalidných dôchodkov, že by nám ho zobrali, tak by len urýchlili ten proces aby sme sa stali bezdomovcami. Lebo takto si ešte z tých dávok vedia zaplatiť bývanie v nejakom nízkoprahovom centre, a trocha so zarobia zálohovaním a zbieraním kovošrotu. Kto aktívne obchádza smetiaky, vie že vždy sa tam niečo dá nájsť.
@klara546 ja by som sa dal aj do hocijakej nábožneskej sekty alebo tak, len nech mi zabezpečia živobytie. Napríklad film príbeh služobníčky vysielaný na STVR kde sa USA premení na Gilead a vládnu tam náboženskí fanatici. Aj keby sa bolo treba modliť atď. Kľudne len nech je o mňa postarané.
Alebo by bola schválená eutanázia pre každého kto sa rozhodol spáchať samovraždu. Úspešný človek ju väčšinou nespách, ale bola reportáž o Romavskej Sobote že ludia sú tam nešťastní lebo nemajú peniaze, tak skáču z činžiakov.
Pri autanáze musí byť aj dôvod, zatiaľ je to len nevyliečiteľná chororoba. Ale keby tam pridali aj kategóriu "neschopní ťuťmáci" lepšie by to bolo pre nich aj pre spločnosť. Lebo takí feťáci, bezdomovci, žobráci, nevytvárajú hodnoty, a kapitalizmus je o tom aby človek vytváral zisk, zvyšoval HDP atď. Ja by som sa na takú popravu dal. V klasickej samovražde mi bráni pus sebazáchovy.
@podvody takže tebe po celý čas ide len o to, aby sa niekto o teba postaral. To sa dalo tušiť.
@klara546 preco nemozes tu pisat viac, ked to vsetko je verejne pristupne? Kto hlasuje?
@klara546 jasné a tento Kamil ako jediný odhalil toto spiknutie a teraz dáva info Slovákom....on je tam pri tých spiknutiach prítomný?
nemusíš čítať žiadne konšpirácie,je to verejné
https://www.minzp.sk/agenda-2030/
@klara546 jasné a tento Kamil ako jediný odhalil toto spiknutie a teraz dáva info Slovákom....on je tam pri tých spiknutiach prítomný?
nemusíš čítať žiadne konšpirácie,je to verejné
https://www.minzp.sk/agenda-2030/
@rozculena to je špecialita dezolátov, najväčšie komploty v dejinách ľudstva odhaľujú zásadne za sporákom alebo za volantom v aute.
Dobre sa počúvajú tie konšpirátorské veci. Oni vedia čo treba povedať. Mohla by už prísť nejaká robotia revolúcia. Nech už nahradia nás čím skôr robotmi. Majd čína všetko spraví. Už predbehli Rusko, už sú vo veľa veciach druhí, niekde aj prví, a onedlho predbehnú aj USA a budú vo všetkom prvý. Oni budú vyvíjať veci, robotizáciu a tak.
Problém je udržateľnosť sociálneho systému. Žiadna ekonomika na to nemá peniaze. Väčšina svetových ekonomík je v strate, a budú si požičiavať od číny, čím sa jej zaviažu. FED tlačí nekryté doláre a za všetkým je Black Rock. To je na dosť hoaxových stránkach spomenuté.
Problém je udržateľnosť sociálneho systému. Žiadna ekonomika na to nemá peniaze. Väčšina svetových ekonomík je v strate, a budú si požičiavať od číny, čím sa jej zaviažu. FED tlačí nekryté doláre a za všetkým je Black Rock. To je na dosť hoaxových stránkach spomenuté.
@podvody Prestaň sa tváriť,že tomu rozumieš a prestaň okolo toho filozofovať.Energiu a čas,čo míňaš na tieto kokotiny,venuj tomu,že sa budeš zaoberať svojou cukrovkou a správnym stravovaním.A keď sa budeš správne stravovať,tak schudneš a budeš mať silu pracovať.
A teraz sa nad tým zamysli. Prácu ľudí nahradia roboty? z čoho bude mať vrchnosť peniaze, ak my nebudeme pracovať, a teda nebudeme platiť dane? potraviny na prídel? za čo si ich kúpim, keď nebudem pracovať, lebo ma nahradil robot? kto mi ich dá zadarmo? prestane sa predávať cola? akože fakt? tá spoločnosť má obrovské zisky už dlhé roky. Naozaj si myslíš, že zo dňa na deň prestane existovať, lebo reset? mne by to bolo jedno, nepijem ju, ale mnohí sú od nej doslova závislí, tak prečo by ju prestali vyrábať a predávať? sotva ju dostaneš v balíčku na prídel. Skús si všetky tieto a podobné tvrdenia rozložiť na drobné a rozmýšľaj, či by to tak naozaj mohlo byť. Načo by elitám boli roboty v každom odvetví? možno by bola ich práca rýchlejšia, možno by sa eliminovali chyby. Ale čo s tým množstvom produktov, ktoré vyrobia, ak si ich ľudia bez práce nemajú za čo kúpiť? kto bude platiť energie v domácnostiach? a čo zamestnania, kde roboty nenahradia ľudí? tam budú pracovať ľudia, dostávať mzdu a budú žiť životom ako doteraz? a ten zbytok ich závisťou zlynčuje? a čo vlastne budú robiť celé dni tí, čo nepracujú?
A teraz sa nad tým zamysli. Prácu ľudí nahradia roboty? z čoho bude mať vrchnosť peniaze, ak my nebudeme pracovať, a teda nebudeme platiť dane? potraviny na prídel? za čo si ich kúpim, keď nebudem pracovať, lebo ma nahradil robot? kto mi ich dá zadarmo? prestane sa predávať cola? akože fakt? tá spoločnosť má obrovské zisky už dlhé roky. Naozaj si myslíš, že zo dňa na deň prestane existovať, lebo reset? mne by to bolo jedno, nepijem ju, ale mnohí sú od nej doslova závislí, tak prečo by ju prestali vyrábať a predávať? sotva ju dostaneš v balíčku na prídel. Skús si všetky tieto a podobné tvrdenia rozložiť na drobné a rozmýšľaj, či by to tak naozaj mohlo byť. Načo by elitám boli roboty v každom odvetví? možno by bola ich práca rýchlejšia, možno by sa eliminovali chyby. Ale čo s tým množstvom produktov, ktoré vyrobia, ak si ich ľudia bez práce nemajú za čo kúpiť? kto bude platiť energie v domácnostiach? a čo zamestnania, kde roboty nenahradia ľudí? tam budú pracovať ľudia, dostávať mzdu a budú žiť životom ako doteraz? a ten zbytok ich závisťou zlynčuje? a čo vlastne budú robiť celé dni tí, čo nepracujú?
@anonym_9936ad nevypocula som uvodny prispevok. Roboti nam budu sluzit ako otroci, my si budeme valat sunky, zlenivieme, ani hybat sa postupne nedokazeme, kto vie, ako splodime potomstvo, rozum tiez zakrpatie, vsak AI.... Bude vsetkeho dostatok, peniaze zaniknu. Nakoniec bud vyhynieme, alebo zvitazi AI a umela inteligencia. Pominieme sa v stasti z hojnosti a nicnerobenia 😉
@podvody ano, pri tých tvojich pracovných výkonoch, keď náklady na zamestnanie takého lumpa ako ty, sú vyššie ako výsledná produkcia, ktorá sa od teba očakáva, je udržateľnosť sociálneho systému skutočne problém. Ešteže dopĺňači čokolád a napolitánok v automatoch majú pri tebe robotu istú.
nechapem co riesis, do 2030 budeme my ockovanci vsetci kaput a ostanu tu len ti chytrejsi. Lahko prekabatite cely The Great Reset, alebo si vas tu prote roboti nechaju ako kvapalinu do ostrekovaca.
@anonym_9936ad nevypocula som uvodny prispevok. Roboti nam budu sluzit ako otroci, my si budeme valat sunky, zlenivieme, ani hybat sa postupne nedokazeme, kto vie, ako splodime potomstvo, rozum tiez zakrpatie, vsak AI.... Bude vsetkeho dostatok, peniaze zaniknu. Nakoniec bud vyhynieme, alebo zvitazi AI a umela inteligencia. Pominieme sa v stasti z hojnosti a nicnerobenia 😉
@eva8 jaaaj takto 😆 ale prečo? prečo by to vrchnosť robila? nevyhovuje im viac, keď otročia ľudia? vždy to tak bolo, vždy. Žiadna éra nedovolila, aby si plebs len tak užíval život 🤷♀️
nechapem co riesis, do 2030 budeme my ockovanci vsetci kaput a ostanu tu len ti chytrejsi. Lahko prekabatite cely The Great Reset, alebo si vas tu prote roboti nechaju ako kvapalinu do ostrekovaca.
@anonym_a36ce6 Neočkovaní predsa.....keď sme sa teda ako neočkovaní neváľali v desaťtisícoch mrtvy po uliciach,tak snáď do toho 2030 už podochneme konečne,alebo žeby nie?
@anonym_a36ce6 Neočkovaní predsa.....keď sme sa teda ako neočkovaní neváľali v desaťtisícoch mrtvy po uliciach,tak snáď do toho 2030 už podochneme konečne,alebo žeby nie?
@anonym_6faecf furt to posuvaju, clovek sa nemoze spolahnut uz na nic! 😑
Všetko príde, len to chce čas. Pomaly nás zaplavia migranti, biely človek už nebude mať právo ani bránit svoj život a majetok (viz Henry Nowak a další)…
@podvody Ty už ten svoj Great Reset v podstate máš – štát ti platí invalidný dôchodok, aby si mal z čoho žiť. To, že tie peniaze namiesto bývania radšej preješ a potom v panike berieš hocijakú prácu, kde ťa po mesiaci vyhodia, je len tvoja vizitka. Ľudia ti tu na Modrom koníku už radili všetko možné, ale ty radšej píšeš o robotoch a popravách, lebo je to ľahšie, než si odoprieť jedlo a zaplatiť nájom. Buď zmeň priority v peňaženke, alebo sa zmier s tým, že skončíš na ulici. Žiadny spásny systém tvoju finančnú negramotnosť nevyrieši. Ak reálne nezvládaš kontrolu nad svojím životom, stravovaním a peniazmi, riešením pre teba nie je 50 ďalších zamestnaní. Skús sa informovať na mestskom úrade alebo na sociálke o podporovanom / chránenom bývaní pre invalidných dôchodcov. Tam ti pomôžu s režimom, financiami a často je tam zabezpečená aj strava. Na bežnom trhu práce a v podnájmoch s týmto prístupom neprežiješ. Prestaň strácať čas konšpiráciami a rieš sociálne služby. Ak to nezvládneš sám, nájdi si sociálneho pracovníka alebo opatrovníka, ktorý ti bude peniaze na bývanie držať. Prestaň sa vyhovárať na systém, keď zlyhávaš v základnej matematike.

@podvody Dezoláti pravdu nemaju, nikdy nemali. Len si niečo namýšlajú aby boli dôležití. Ale pritom sú to trosky 🙂
@anonym_8231fd pritom sa tie konšpirátorské podcasty tak dobre počúvajú.
Vraj starí sumeri pred 6000 rokmi napísali že bohovia boli mimozemšťania, lebo nieje možné aby sa za 200 tisíc rokov ľudský mozog strojnásobil. Vraj to bolo genetické inžinierstvo. Len potom nechápem prečo nevyrobili superludí čo by vládalo pracovať.
Ostatné sú dokola o BlackRock, Rootschildoch, klaus schwab, čínsky systém, že budú pracovať roboti a ľuďom bude zabezpečené bývanie a strava, také základné prežitie.