icon

Je neúčasť na kare po pohrebe neslušná?

Dnes o 11:38

Pekny den, prosim, stretli ste sa uz s neucastou na kare po pohrebe rodica? Aktualne riesim tuto situaciu v rodine. Na pohreb urcite pojdem, ale karu by som sa rada vyhla. S rodinou nie som velmi v kontakte, vztahy nie su idealne a necitim sa na to. Je to velmi trufale a nezdvorile, po obrade sa rozlucit a odist?

Strana
z2
anonym_fe9656
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@janinah Ano, brat

@anonym_autor a prečo prať pozýva takých odrbavačov?

martul
Dnes o 15:42

@anonym_autor išla by som. Nemusíš tam sedieť dve hodiny, ani nic riešiť. Aký trapas by mal byť, prečo, hádam len toľko sa viete ovládať. Zachvilu si posedieť, hádam sa len niekto nájde s kým sa bavíš, rozlúčiš sa a hotovo

euka210
Dnes o 15:56

@anonym_autor no pokial ten kar neorganizuje a mas na to dovody neist, tak nechod. Si dospela, vies, co sa da "prekusnut" a co uz nie.

ivicatolic
Dnes o 19:34

@anonym_autor tvoja voľba, ja som tak tiež bola

anonym_5610a1
Dnes o 19:50

@anonym_autor To si neviem absolútne predstaviť 😱 Veď si to v podstate ty čo to organizuje. Respektíve spoločne so súrodencami.

anonym_54a459
Dnes o 21:09

@anonym_autor úprimne nenapíšem moju. Skúsenosť z februára. 2026.
Náhle mi zomrel brat nečakane mala 20rokov ja skôr 24
Z matkou niesme v kontakte a vzťahy zle nepozná ani moje dieťa prvý krát ku videla na pohrebe som s ňou niesom vôbec v kontakte. Z otcom som po pôrode dcérky som v miernom kontate od minulého roku príde raz za rok pozrieť vnucku od bratovej smrti si občas zavoláme nie matke to čo mi urobila neodpustím úprimnú sústrasť som jej síce popriala ale to bolo všetko .otec je iné z časti sa na neho hnevám z časti viem že zato tak úplne nemohol nemôžem povedať že ho nenávidím ako matku ale zase nemôžem povedať áno že ho mám niejak extra rada .
Bratovi som bola len na pohrebe kar by som nezvládla psychicky zbratom a sestrou aj keď som doma nežila už 6 rokov sme si boli blízky .
Brat za mnou chodil písali sme si boli sme v kontakte viac ako zo sestrou a snim som si rozumela viac ale aj sestru mám rada ale niesme si tak blízke ako zbratom povedľa som otcovi aj bratrancom že na kar nejdem síce má bratrnec presviedčali ale vedle repsrive tušil že dôvod nieje len o že to nevládne ale aj to že matku neznesiem

dory11
Dnes o 21:20
@anonym_54a459

@anonym_autor úprimne nenapíšem moju. Skúsenosť z februára. 2026.
Náhle mi zomrel brat nečakane mala 20rokov ja skôr 24
Z matkou niesme v kontakte a vzťahy zle nepozná ani moje dieťa prvý krát ku videla na pohrebe som s ňou niesom vôbec v kontakte. Z otcom som po pôrode dcérky som v miernom kontate od minulého roku príde raz za rok pozrieť vnucku od bratovej smrti si občas zavoláme nie matke to čo mi urobila neodpustím úprimnú sústrasť som jej síce popriala ale to bolo všetko .otec je iné z časti sa na neho hnevám z časti viem že zato tak úplne nemohol nemôžem povedať že ho nenávidím ako matku ale zase nemôžem povedať áno že ho mám niejak extra rada .
Bratovi som bola len na pohrebe kar by som nezvládla psychicky zbratom a sestrou aj keď som doma nežila už 6 rokov sme si boli blízky .
Brat za mnou chodil písali sme si boli sme v kontakte viac ako zo sestrou a snim som si rozumela viac ale aj sestru mám rada ale niesme si tak blízke ako zbratom povedľa som otcovi aj bratrancom že na kar nejdem síce má bratrnec presviedčali ale vedle repsrive tušil že dôvod nieje len o že to nevládne ale aj to že matku neznesiem

@anonym_54a459 a to či niekto urobí reči má nezaujímalo .
Pred dvoma rokmi som tiež krsnej máme povedľa že na kar krsnemu nejdem že ich má rada že zanou prídem keď bude doma ale že kar nie že nech sa nehnevam a bola stim.okej aj bratrnacom kto neohovaral ani nevideli dôvod pred nechcem teda krsna možno tušila že kvôli rodičom. Ale nebrala to niejak zle

Strana
z2