Ako sa kuriéri Wolt vysporiadajú s dažďom?
Ahojte, chcem sa spýtať, ako funguje to doručovanie cez Wolt v zlom počasí. Objednala som si obed a vidím v appke že kuriér ide na bicykli a vonku leje ako z krhly. Príde to jedlo dako premočené, alebo majú tie tašky fakt také nepremokavé? Tiež ma zaujíma či im dávate dako vyššie prepitné keď je takéto hnusné počasie, lebo mi ho je až ľúto.
jedlo príde v poriadku nepromoči sa
a áno dávam vyššie prepitné
@anonym_autor ja mu dam do ruky 2 eura. Lebo ked to das cez appku tak neide mu cela suma
Bez prepitného. To jaké prepitné? Ja osobne nedávam nič. Dostaneš burger v papierovej taške... Tak aké prepitné? Veď on to nerobí zadarmo, ale za peniaze. Prepitné dávam v reštike za skvelú obsluhu, nie bicyklistovi... On ma svoju zmluvu. Ak by mi to vyniesol k bytu napríklad, to je iné
@anonym_autor a preco davat tringelt ? Je to jeho práca, pre ktorú sa rozhodol sám, či aj smetiarom alebo poštárkam dávate tringelt ?
@anonym_autor dávam vždy.. obdivujem ich
Bez prepitného. To jaké prepitné? Ja osobne nedávam nič. Dostaneš burger v papierovej taške... Tak aké prepitné? Veď on to nerobí zadarmo, ale za peniaze. Prepitné dávam v reštike za skvelú obsluhu, nie bicyklistovi... On ma svoju zmluvu. Ak by mi to vyniesol k bytu napríklad, to je iné
@kocuris obsluha v reštike nemá zmluvu? A nakoniec, čašník to len prinesie....
@anonym_autor v zlom počasí je najvyšší čas aby jedlo doniesol imigrant na bicykli
Vyššie prepitné? 🙄 nikdy nedávam žiadne prepitné😳 akoze začo? Veď je to jeho práca! Aj poštárke niečo prihodíš keď ti v daždi prinesie list/zásielku?
Vyššie prepitné? 🙄 nikdy nedávam žiadne prepitné😳 akoze začo? Veď je to jeho práca! Aj poštárke niečo prihodíš keď ti v daždi prinesie list/zásielku?
@1sally12 Áno je to normálne že poštárkam dajú tringelty a keď je zlé počasie tak pridajú. Ešte sú ľudia čo vážia si aj takú robotu, že to je ťažké a v každom počasí.
@rozculena má. Ale keď je servis perfektný, nie iba "jeb" na stôl. Dám. A štedro. Aj kuchárom.
@kocuris pokiaľ viem wolt nosí priamo k dverám. takže koľko x buď riskuje pokutu v oveľa vyššej hodnote za akú ma objednávku alebo musí parkovať niekde úplne mimo, ísť veľa x pešo po schodoch a koľko ma za to? možno 3€ -aj to veľa. ale ja mám na mysli tých čo chodia autom nie bikeom

@anonym_autor 😀😀😀 boze ja už dnes nemám slov k témam čo tu sú