icon

Ako sa kuriéri Wolt vysporiadajú s dažďom?

13. apr 2026

Ahojte, chcem sa spýtať, ako funguje to doručovanie cez Wolt v zlom počasí. Objednala som si obed a vidím v appke že kuriér ide na bicykli a vonku leje ako z krhly. Príde to jedlo dako premočené, alebo majú tie tašky fakt také nepremokavé? Tiež ma zaujíma či im dávate dako vyššie prepitné keď je takéto hnusné počasie, lebo mi ho je až ľúto.

anonym_63b762
13. apr 2026

@anonym_autor 😀😀😀 boze ja už dnes nemám slov k témam čo tu sú

anonym_6c5742
13. apr 2026

jedlo príde v poriadku nepromoči sa
a áno dávam vyššie prepitné

anonym_7a79a5
13. apr 2026

@anonym_autor ja mu dam do ruky 2 eura. Lebo ked to das cez appku tak neide mu cela suma

kocuris
13. apr 2026

Bez prepitného. To jaké prepitné? Ja osobne nedávam nič. Dostaneš burger v papierovej taške... Tak aké prepitné? Veď on to nerobí zadarmo, ale za peniaze. Prepitné dávam v reštike za skvelú obsluhu, nie bicyklistovi... On ma svoju zmluvu. Ak by mi to vyniesol k bytu napríklad, to je iné

cyberk
13. apr 2026

Nedavam tringelt, vsak dobrovolne sa rozhodol pracovat v takom pocasi 😅

ewwe
13. apr 2026
@cyberk

Nedavam tringelt, vsak dobrovolne sa rozhodol pracovat v takom pocasi 😅

@cyberk 🤐
urcite by som mu dala nieco navyse priamo do ruky, za moju lenivost a pohodlnost

anonym_8a8d5e
13. apr 2026

@anonym_autor a preco davat tringelt ? Je to jeho práca, pre ktorú sa rozhodol sám, či aj smetiarom alebo poštárkam dávate tringelt ?

anonym_86806c
13. apr 2026

@anonym_autor dávam vždy.. obdivujem ich

rozculena
13. apr 2026
@kocuris

Bez prepitného. To jaké prepitné? Ja osobne nedávam nič. Dostaneš burger v papierovej taške... Tak aké prepitné? Veď on to nerobí zadarmo, ale za peniaze. Prepitné dávam v reštike za skvelú obsluhu, nie bicyklistovi... On ma svoju zmluvu. Ak by mi to vyniesol k bytu napríklad, to je iné

@kocuris obsluha v reštike nemá zmluvu? A nakoniec, čašník to len prinesie....

kocuris
13. apr 2026
@rozculena

@kocuris obsluha v reštike nemá zmluvu? A nakoniec, čašník to len prinesie....

@rozculena má. Ale keď je servis perfektný, nie iba "jeb" na stôl. Dám. A štedro. Aj kuchárom.

anonym_692109
13. apr 2026

@anonym_autor v zlom počasí je najvyšší čas aby jedlo doniesol imigrant na bicykli

1sally12
13. apr 2026

Vyššie prepitné? 🙄 nikdy nedávam žiadne prepitné😳 akoze začo? Veď je to jeho práca! Aj poštárke niečo prihodíš keď ti v daždi prinesie list/zásielku?

anonym_821079
Včera o 13:35
@1sally12

Vyššie prepitné? 🙄 nikdy nedávam žiadne prepitné😳 akoze začo? Veď je to jeho práca! Aj poštárke niečo prihodíš keď ti v daždi prinesie list/zásielku?

@1sally12 Áno je to normálne že poštárkam dajú tringelty a keď je zlé počasie tak pridajú. Ešte sú ľudia čo vážia si aj takú robotu, že to je ťažké a v každom počasí.

anonym_320ec3
Včera o 13:48
@kocuris

@rozculena má. Ale keď je servis perfektný, nie iba "jeb" na stôl. Dám. A štedro. Aj kuchárom.

@kocuris pokiaľ viem wolt nosí priamo k dverám. takže koľko x buď riskuje pokutu v oveľa vyššej hodnote za akú ma objednávku alebo musí parkovať niekde úplne mimo, ísť veľa x pešo po schodoch a koľko ma za to? možno 3€ -aj to veľa. ale ja mám na mysli tých čo chodia autom nie bikeom