Má kuriér doniesť jedlo až k dverám?
bývam na 5. poschodí s výťahom a posledné 3 objednávky mi kuriér volal nech si prídem po jedlo pred vchod. Kedysi mi ho vždy doniesli až ku dverám. Adresu aj číslo bytu mám v appke normálne uvedené. Je doručenie vlastne len po vchod alebo by mal kuriér prísť hore?
Tak to si dobre na tom,ked ta zavolal pred vchod. Kolegyna si objednala,nevedel najst nasu obrovsku budovu - najvacsiu na ulici. Nevolal, polozil pred bocny vchod,zadal ze to dorucil a po hodine cakania jej len dosla faktura🤣 Z Boltu jej napisali,ze je to v poriadku,lebo kurier si jedlo na zemi odfotil,tym padom je to dorucene🤦♀️ Nemala ani jedlo,ani peniaze. Dalsej kolegyni to nechal na smetnom kosi🤣 Tak ked ti to dal normalne do ruky,mozes si gratulovat. Nema povinnost ti to nosit pred dvere,len po 1.uzamykatelne dvere.
@zuzana76 jasne, kuriér nie je cudzí. Ty vieš jeho meno? Kde pracuje, ako u fyzioterapeuta, vies kde. Nebuď smiešna. Si objednaj kuriéra jedla a uvidíš aká osoba ti príde.
@anonym_a05dd1 mojim rodicom chodili uplne normalni chlapi, objednavali sme jedlo pravidelne, mama bola po operacii na lozku a nemohla varit a otec tiez uz nezvlada, ano, chodia hore, inak sa to neda, objednavam im aj potraviny z tesca a to tiez nechavam dorucit k nim domov hore na 12 poschodie. Skusil by mi niekto povedat, ze ten kurier jedla nemoze ist hore. Alebo ten dovoz z tesca.
@zuzana76 jasne, kuriér nie je cudzí. Ty vieš jeho meno? Kde pracuje, ako u fyzioterapeuta, vies kde. Nebuď smiešna. Si objednaj kuriéra jedla a uvidíš aká osoba ti príde.
@anonym_a05dd1 objednavala som aj detom do skoly pizzu alebo menucka, ked sme mali nejaku navstevu na skole, alebo len tak ziakom z triedy, a teda prisli sice chlapi s tetovanim, ale v pohode.
@anonym_a05dd1 momentalne im uz dorucuju obedy z domova dochodcov a predstav si, maju kluce aj od vchodu a chodbicky.
@anonym_a05dd1 mojim rodicom chodili uplne normalni chlapi, objednavali sme jedlo pravidelne, mama bola po operacii na lozku a nemohla varit a otec tiez uz nezvlada, ano, chodia hore, inak sa to neda, objednavam im aj potraviny z tesca a to tiez nechavam dorucit k nim domov hore na 12 poschodie. Skusil by mi niekto povedat, ze ten kurier jedla nemoze ist hore. Alebo ten dovoz z tesca.
@zuzana76 ako pisem. Ja si objednávam do prace, a naozaj tie individuá by som nechcela mať v bytovom dome. Našťastie mame normálnych susedov, ktorí rešpektujú domovy poriadok a chodia dole pre nich. Vlastne inak ani nemôžu. Naschval to mame urobené tak, že dovnútra ich nevieme zhora pustiť. Kvôli bezpečnosti
@zuzana76 ako pisem. Ja si objednávam do prace, a naozaj tie individuá by som nechcela mať v bytovom dome. Našťastie mame normálnych susedov, ktorí rešpektujú domovy poriadok a chodia dole pre nich. Vlastne inak ani nemôžu. Naschval to mame urobené tak, že dovnútra ich nevieme zhora pustiť. Kvôli bezpečnosti
@anonym_a05dd1 a co ak by tam byval niekto stary a nevladny? ved mnohi starki uz nevladzu zist dolu, vsade ich vozia deti, ale jedlo prevziat pri svojich dverach vedia, takisto aj donaska z tesca, ved to nema vyznam, ak je tam dorucenie az ku vchodovym dveram a stary clovek ma zist dolu po to. Vdakabohu teda u nasich je to velky cinziak a ked nieco potrebuju, ja tam len vyslem ludi, ci uz opravarov, stahovakov, fyzio, donaska, cokolvek

@anonym_a05dd1 ani kurier nie je cudzi, postarka atd…su to zamestnanci, ktori si plnia svoje povolanie