icon

Má kuriér doniesť jedlo až k dverám?

14. aug 2026

bývam na 5. poschodí s výťahom a posledné 3 objednávky mi kuriér volal nech si prídem po jedlo pred vchod. Kedysi mi ho vždy doniesli až ku dverám. Adresu aj číslo bytu mám v appke normálne uvedené. Je doručenie vlastne len po vchod alebo by mal kuriér prísť hore?

Strana
z3
anonym_a05dd1
14. aug 2026
@zuzana76

@anonym_a05dd1 ani kurier nie je cudzi, postarka atd…su to zamestnanci, ktori si plnia svoje povolanie

@zuzana76 jasne, kuriér nie je cudzí. Ty vieš jeho meno? Kde pracuje, ako u fyzioterapeuta, vies kde. Nebuď smiešna. Si objednaj kuriéra jedla a uvidíš aká osoba ti príde.

iwesska
14. aug 2026

Tak to si dobre na tom,ked ta zavolal pred vchod. Kolegyna si objednala,nevedel najst nasu obrovsku budovu - najvacsiu na ulici. Nevolal, polozil pred bocny vchod,zadal ze to dorucil a po hodine cakania jej len dosla faktura🤣 Z Boltu jej napisali,ze je to v poriadku,lebo kurier si jedlo na zemi odfotil,tym padom je to dorucene🤦‍♀️ Nemala ani jedlo,ani peniaze. Dalsej kolegyni to nechal na smetnom kosi🤣 Tak ked ti to dal normalne do ruky,mozes si gratulovat. Nema povinnost ti to nosit pred dvere,len po 1.uzamykatelne dvere.

zuzana76
14. aug 2026
@anonym_a05dd1

@zuzana76 jasne, kuriér nie je cudzí. Ty vieš jeho meno? Kde pracuje, ako u fyzioterapeuta, vies kde. Nebuď smiešna. Si objednaj kuriéra jedla a uvidíš aká osoba ti príde.

@anonym_a05dd1 mojim rodicom chodili uplne normalni chlapi, objednavali sme jedlo pravidelne, mama bola po operacii na lozku a nemohla varit a otec tiez uz nezvlada, ano, chodia hore, inak sa to neda, objednavam im aj potraviny z tesca a to tiez nechavam dorucit k nim domov hore na 12 poschodie. Skusil by mi niekto povedat, ze ten kurier jedla nemoze ist hore. Alebo ten dovoz z tesca.

zuzana76
14. aug 2026
@anonym_a05dd1

@anonym_a05dd1 objednavala som aj detom do skoly pizzu alebo menucka, ked sme mali nejaku navstevu na skole, alebo len tak ziakom z triedy, a teda prisli sice chlapi s tetovanim, ale v pohode.

zuzana76
14. aug 2026
@anonym_a05dd1

@anonym_a05dd1 momentalne im uz dorucuju obedy z domova dochodcov a predstav si, maju kluce aj od vchodu a chodbicky.

anonym_a05dd1
14. aug 2026
@zuzana76

@anonym_a05dd1 mojim rodicom chodili uplne normalni chlapi, objednavali sme jedlo pravidelne, mama bola po operacii na lozku a nemohla varit a otec tiez uz nezvlada, ano, chodia hore, inak sa to neda, objednavam im aj potraviny z tesca a to tiez nechavam dorucit k nim domov hore na 12 poschodie. Skusil by mi niekto povedat, ze ten kurier jedla nemoze ist hore. Alebo ten dovoz z tesca.

@zuzana76 ako pisem. Ja si objednávam do prace, a naozaj tie individuá by som nechcela mať v bytovom dome. Našťastie mame normálnych susedov, ktorí rešpektujú domovy poriadok a chodia dole pre nich. Vlastne inak ani nemôžu. Naschval to mame urobené tak, že dovnútra ich nevieme zhora pustiť. Kvôli bezpečnosti

zuzana76
14. aug 2026
@anonym_a05dd1

@zuzana76 ako pisem. Ja si objednávam do prace, a naozaj tie individuá by som nechcela mať v bytovom dome. Našťastie mame normálnych susedov, ktorí rešpektujú domovy poriadok a chodia dole pre nich. Vlastne inak ani nemôžu. Naschval to mame urobené tak, že dovnútra ich nevieme zhora pustiť. Kvôli bezpečnosti

@anonym_a05dd1 a co ak by tam byval niekto stary a nevladny? ved mnohi starki uz nevladzu zist dolu, vsade ich vozia deti, ale jedlo prevziat pri svojich dverach vedia, takisto aj donaska z tesca, ved to nema vyznam, ak je tam dorucenie az ku vchodovym dveram a stary clovek ma zist dolu po to. Vdakabohu teda u nasich je to velky cinziak a ked nieco potrebuju, ja tam len vyslem ludi, ci uz opravarov, stahovakov, fyzio, donaska, cokolvek

Strana
z3