Dovolili by ste synovi, aby u vás jeho priateľka cez prázdniny prespávala?
Prajem všetkým pekný deň. Riešime doma situáciu, na ktorú som asi ešte nebola pripravená.
Syn má 17 rokov a plánuje, že by časť prázdnin strávila u nás aj jeho priateľka. Nie na jednu návštevu poobede, ale normálne pár dní. Sú spolu už dlhšie, poznáme ju, je milá, nemám s ňou problém. Len zrazu zisťujem, že mi nie je úplne jedno, ako to nastaviť u nás doma.
Na jednej strane nechcem robiť zbytočné zákazy a tváriť sa, že v tomto veku spolu len sedia za stolom a hrajú pexeso. Na druhej strane je to stále naše bývanie a mám pocit, že nejaké pravidlá by byť mali.
Dovolili by ste 17-ročnému synovi, aby u vás cez prázdniny prespávala priateľka? A ak áno, za akých podmienok? Ďakujem.
@anonym_f0d1e5 a čo by si jej povedala na otázku prečo?Oni to teraz tak vedia🤣aj u nás keď niečo tak hneď prečo?
@anonym_35d1b0 pretoze som to povedala ja a bodka. Na stastie zatial nevymysla. Starsia dcera doniesla frajera po roku randenia - byvaju na intraku - kazdy vo svojom a tam maju spolunazivania az az. A to mala 19r. Nic im neuteka s tym, ze bud nemaju frajera alebo este nechodia na prespavacky k frajerovi. A nie nesedi mi za suknou, ani nie je vaznom v baraku.
Dovolila. Podla mna je to dobry zaklad na to, aby sa naucil, ze kazda jeho partnerka bude u vas doma vitana. Mne tiez rodicia dovoli a teda uz je to niekolko desatroci dozadu 😁

@tilly uz sa opakujes dokolecka... Ale zbytocne kopes.. Nie si schopna odpovede, nie si schopna priznat si ze si domyslas to co nikde nie je..Hras sa na dokonalu a ides stale to iste. Musis to mat naozaj v realnom zivote tazke. Zelam ti viac pozitivneho myslenia, potrebujes ho totiz ako sol. Uz na teba reagovat nebudem, aj ked napises dokolecka zas to iste. Nema to zmysel. Stale budes zit len v tom ze si dokonala, odpovedala si a ty vies predsa najlepsie... Maj este pekny den
@anonym_c430bc ty si ako komár. Stále otravuješ a stále to isté. Tebe nič nestačí. Neviem, akú odpoveď si si predstavovala, vlastne žiadnu. Nech by som napísala čokoľvek, nič by ti nebolo dobré, lebo ty si došla len šikanovať, neprišla si diskutovať, alebo poradiť autorke, len šikanovať. Ty si neodpovedala ani raz na úplne jednoduchú a zásadnú otázku.