icon

Balíte na dovolenku viac oblečenia, než nosíte?

23. jún 2026

Kazdy rok balim "pre istotu" a polovicu veci ani nevybalim. 😅

Vzdy mam pocit, ze sa mi to este zide, a potom nosim dokola tych istych par kuskov.

Mate to podobne, alebo sa vam dari zbalit naozaj len to, co realne vyuzijete?

Strana
z2
slavomira236
24. jún 2026
@zeldia

@anonym_autor zbalím vzdy oveľa viac ako potrebujem lebo stále mám pocit že treba niečo teple na večer (netreba) a viac topánok, dazdnik… mňa by zaujímalo koľko beriete plaviek na 7dni k vode.

@zeldia dcerke viac 7ks synovi 5 ks vie zodrat na toboganoch..ja tych 6 ks na 12 dnovku..napriklad na juznom cylre bolo tak vlhko ze ake mokre som vecer zavesila take mokre boli aj rano. Vysoka vlhkost veci neschli

guiseppinka
24. jún 2026

V podstate po poslednej dovolenke sme zistili so segrou, ze ako topanky su idealne slapky a stacia max 1 sandale. Uteraky sa tiez zidu a este triciek zobrat o nieco viac. Zvysok je v pohode... ale zase tiez zalezi a aku dovolenku idem...

anonym_e0857d
24. jún 2026

@anonym_autor nosim menej veci so sebou, lebo za tie roky uz som sa naucila, ze sa zbalim do malickeho kufra, ktory dam do väcsieho prazdneho, do ktoreho si nakupim domov potraviny, drogeriu atd z danej krajiny.

mima73
Včera o 12:56

Keďže mám len príručnú batožinu do 10kg,snažím sa doma vyskladať si outfity,ktoré tam chcem nosiť a zoberiem len to. Budem v apartmáne,kde je práčka,takže plavky aj všetko,čo bude treba si vyperiem. Kedysi som nosila 20kg podpalubnú batožinu a zistila som,že to bolo fakt zbytočné a zbytočne som ťahala ťažký kufor 😄. Ak mi niečo z kozmetiky/drogérie chýba dokúpim si tam. 😊

anonym_bfa9b7
Včera o 14:29

Malo, minimalisticky. Nechapem, naco je na 7 dni 14 gati. To si neviete vytriet rit ci co?

Strana
z2