Chorvátsko - Pag
Ahojte.Chcela by som sa opytat ci ste uz boli v Povljane v Chorvatsku na ostrove Pag.Ake to tam je?My by sme tam radi isli yento rok.Dakujem kazdemu za odpoved🙂
este sice kamera nie je funkcna,ale zanedlho uz bude-my sme cez nu kyvali nasim doma pred rokom 🙂
http://www.skylinewebcams.com/sl/webcam/hrvatsk...
je to Stara Novalija na Pagu a pieskova plazicka.
Daju sa tam odkliknut aj ine kamery na Pagu
ahojte tak my ideme 7.6 presne na ostrov Pag..do penzionu Belveder..boli ste niekto??mame plnu penziu ideme busom len sa bojim ako to zvladnu deti...teda tie mensie...mate s tym skusenost??a este potrebujem pas do Chorvatska ci staci Op??vdaka..pekny den
my sme boli 2x za sebou v mestečku Pag hotel Pagus a boli to úžasné dovolenky 😉 išla by som hned aj 3tí krat, naša dcéra sa ma už pýtala či tam ideme zasa. Hotelik má aj vlastný bazen vnútorny, takže ked nie je pekne počasie, da sa kupať aj tam 🙂 plus polpenzia... žiadne starosti s varením, plaž priamo pred hotelom.... prvy krat sme išli na LM a vyšlo nas to tak ako keby sme boli v apartmáne, chodíme na 12 dní... 😉 😎
Ahojte ........tak my sme boli minulý rok s dcérkou na Pagu v Novalii a naša skúsenosť neni taká dobrá ako vaša : (,ubytko sme mali z celej dovolenky najlepšie)nám sa nepáčili ani pláže,voda bola strašne studená(museli sme sa cca 15 min.otužovať čo sme nabrali odvahu ísť do vody a ani naša slečna 4 ročná sa moc vo vode nezdržovala lebo jej bolo zima,strašne mi okolo pláže chýbali reštaurácie,občerstvenie,zmrzlina.....čo patrí k dovolenke veť sa tam ideme odreagovať no nie?proste sme si museli kus odšlapať už len k tej zmrzline : ( a to sme boli boli ubytovaný približne v strede Novalie na pláž sme to mali cca 10min pomalech chodze.Pre malu mi tam chýbali nejaké zaujmavé atrakcie,keť sme sa išli večer prejsť,jedine čo ju tam zaujalo bola ponorka a velky skákaci hrad s bludiskom.Aby som neklamala boli tam aj kolotoče ktoré ale boli straaaaaaaaaašne ´daleko pri nejakom kempingovom areáli.Boli sme sa pozrieť aj na Zrče,tam to bolo už lepšie ale stále ta studená voda,ešte teraz mi naskočia zimomriavky keť si nato spomeniem. Boli sme tam a konci júla a začiatkom augusta takže asi tolko proste boli sme strašne sklamaný : ( a to niesme vôbec náročny ludia : )))
@luci_99 veľmi dobrá téma 🙂 rozhodli sme sa na jej základe sa ísť pozrieť do Pagu, ale chcela som skôr súkromie, nejaký dom /apartmán/ pre 4 dospelých a 4 malé deti, ak by sa ti dostala takáto informácia tak prosím ťa daj mi vedieť, ja by som šla aj na "blink" /veľa ľudí chodí/ ale s menšími deťmi to je asi risk 🙂
ale veľa ohlasov na Pag - kladných, tak to veľmi pomôže 🙂 😉
My sme boli min. rok v dedinke MANDRE a bolo super 🙂) krasne tichsie miesto, super dlha promenada, pri plazi bolo vzdy volne, vzdy miesto, aj zopar obchodikov, jedna-dve restauracie.. uplne nam to stacilo..kazdy druhy den sme vyrazili na vylet alebo ku plazi inde sa pozriet..
my ideme do Povljany hned prvy prazdninovy tyzden, este sme tam neboli....ale ako sledujem pocasie, klimu nam nebude treba a v mori sa asi nevykupeme ☹ pred dvoma rokmi sme boli v Poreči, tu na SVK bolo take nijake pocasie a ked sme dosli tam, teploty nad 30 st. dufam, ze aj teraz to tak bude, lebo vyberali sme strasne dlho a bolo by to sklamanie teda riadne
neboli ste niekto v tomto termine v chorvatsku? ze ako to s pocasim a kupanim vyzera tam?
tu je mesacna predoved pocasia na Pag
http://www.accuweather.com/sk/hr/pag/116367/mon...
no asi to toho roku s tým počasím bohviečo nebude☹( hádam sa oteplí
my sme prvé leto vystihli počasie super, boli sme ale prelom júl august.. my ked sme prišli sa akurát vyjasnilo, tyzden pred tým bola zima a dážď ľudia nadávali.... minulý rok tiež ten istý termín sme mali 3 dni škaredo.. my sme ale boli v hoteli kde bol vnútorný bazén tak sme sa kúpaliská tam. Inak myslím že jedine až dole na juhu Chorvátska je záruka pekného počasia... lebo posledné roky to počasie si robí čo chce.... mení sa klíma, si ničime ovzdušie....
@luci_99 Aj my sme boli v Povljane a bolo tam skvelo. Kľudné miesto, málo rušné, ideálne pre nás. Bola tam aj taká akoby bahnová pláž na pre malé deti úplne super a z druhej strany bola štrková, ale aj tam sa deti vyhrali a hľadali krabov, ktorých tam bolo neúrekom, čo sa deťom veľmi páčilo. Obchodíkov pomenej, nakupovali sme priamo v Pagu, cca 13km od Povljany.
Ozaj a boli sme tam na prelome september/október a každý deň sme mali 30-31° C a ani raz nepršalo.
Voda bola príjemná.
Ja tam dovolenku odporúčam.
Je pravda, ze je tam more studene???? Dufam, ze nie.
Ahojte cestovatelky 🙂 Neboli ste niekto vo Vile Vanessa ?
Ahojte..nemate nahodou niekto kontakt na ubytovanie v starej novalji..co najblizsie Pljanke plazi?
o studene more sa nebojte, ľudia sa už kúpu 🙂
http://www.skylinewebcams.com/en/webcam/hrvatsk...
ahojte.potrebovala by som zistiť či sa dá platiť eurami na trajekt na ostrov Pag,alebo si mám radšej zameniť na kuny 😒

je tam krasne, uz je tomu teda skoro 10r co som tam bola, ale pamatam si ze sa mi tam veeeelmi pacilo..krasnu dovolenku 😉