Chorvátsko - Pag
Ahojte.Chcela by som sa opytat ci ste uz boli v Povljane v Chorvatsku na ostrove Pag.Ake to tam je?My by sme tam radi isli yento rok.Dakujem kazdemu za odpoved🙂
tu pisem mailovu adresu na pani,ktora prenajima apartman:snjeska1986@yahoo.com
1.vyhlad z jedneho balkona na druhy,cize susedny 🙂
2.kuchynka+chodba 🙂
3.plaz na ktoru chodime najcastejsie,je to na konci Novalje,da sa ist aj peso,ale trva to asi 20 min.a kedze mate malu dceru,tak asi budete chodit autom,ale je to perfektne koli tomu,ze je tam dlho dlho plitcina....
4.druha strana plaze...ked sme tam boli prvy krat,tak to vyzeralo otrasnejsie,pred dvoma rokmi tam spravili aj dva bufety,tak teraz neviem ako to vyzera,uvidime tento rok 🙂
5.terasa
6.barak...horne poschodie je z klimatizaciou,tento rok stala jedna noc 80 eur...spodne budu asi o 10 eur lacnejsie....
7.barak
8.najvacsia plaz v Chorvatsku Zrce...volaju to Ibiza Chorvatska
9.mesto Pag,od Novalje je to asi 30 km
10.jeden den sme mali taketo velke vlny,aj to iba doobeda...poobede sa dalo uz kupat...je to rarita v Chorvatsku
11.vyhlad z balkona...ale iba z vrchneho je vidiet troska more
@audiova tak to ti povie @mima595 😉
ale zalezi na ktoru cast ostrova idete-ak niekde pri mesto Pag,tak chodte radsej cez most-je to trosku dlhsie na km ,ale idete po rovnej ceste,nie klukatou cestou cca 40km ,kde treba ist pomaly-teda cas to zoberie cca rovnako a ked nejdete dako daleko od mosta,tak je ten ozaja lepsie.
my chodime cez most uz 7 rokov,ale tento rok ideme asi prvy raz trajektom-ideme na ine miesto a trajekt je tam blizko.
Doteraz sme chodili do mesta Pag a tam je lepsie ist tym mostom.
ahojte kočeny.nie je niektorá z vás náhodou na Pagu? ako to tam vyzerá s počkom 😒 .pozerám tie predpovede na nete ,ale na každom je niečo iné ☹ .v piatok vyrážame,tak dúfam že sa na more nebudeme pozerať vo svetri,lebo ma trafí šlak 😀
ahojte dievčatá, ideme vo štvrtok do Chorvátska na ostrov Pag poraďte mi kde je najlepšie aj cenovo alebo nemáte prípadne kontakt nemáme ubytovanie ideme to risknúť, je problém niečo nájsť. ďakujem za každú cennú radu. 🙂 🙂 🙂 🙂
@maba11 ahoj.teraz som sa dostala až k PC 😀 .vrátili sme sa 11-ho.počasie bolo super celých 12 dní.neuveritelné,ale ani raz nepršalo a ani sa neochladilo.more nie je studené ,je také osviežujúce.tým chcem povedať,že nemusela si dlho stáť na brehu po členky a čakať kým si zvykneš 😀 . apartmán sme mali tiež super pani domáca tiež fajn.prvý krát sme si varili a nabudúce pôjdeme tiež takto.dovolenka nás vyšla lacnejšie ako s polpenziou na 8 dní.a ja mám už väčšie deti takže keď boli cez obed hladný spravili si chlebík a hotovo.na večeru som niečo narýchlo spravila,mala som parené buchty ,kuracie prsia,klobásky..... takže sme od hladu neumreli 😀 .ceny sú velmi podobné našim,priamo v novaljii je konzum a plodine tam sme chodili mi,takže naozaj toho z domu netreba vela nosiť.
@silsil ahoj, my idem tento rok do Mandre na Pagu, boli dobre ohlasy ze je tam pekne, tak tichsie, chcem sa spytat ci je tam aj nejaky obchod - potraviny, alebo supermarket a zmrzlina alebo pizzerka, a kde sa vam pacilo najviac na plazi,dakujem 🙂
@alkasalka1 je to sice mensie mestecko (alebo dedinka) ale jasne, potraviny tam su, take klasicke mensie chorvatske, na bezne nakupy (mlieko,pecivo) uplne stacilo.. velke supermarkety uz boli v inom meste..a zmrzka, a restauracie tam su.. popri plazi, a aj v ulickach ako su domceky s turistami..my sme kazdy vecer chodii na veceru, vzdy inde 🙂 podla mna sa vam bude pacit velmi..my sme tam boli 4 dospely, ale uplne sme ocenili to tichsie prostredie..ziadna masovka..ani na plazi..ani nikde.. a ked sme chceli zabavu, isli sme autom do ineho mesta :D a v okolí sú tiez krasne plaze..
@silsil dakujem moc, no uz sa velmi tesim, presne nieco take kludnejsie nam vyhovuje 🙂
kočky tak ten PAG vám silno závidím 😀 chodili sme tak 5 rokov. skvelé dovolenky.. kopec zábavy.. (ešte bez zarky).. zatiaľ nemáme v pláne ísť k moru 😒 ale silno silno závidím, že už dvíhate kotvy. užite si to. je tam krásn, počasie bolo vždy geniálne aj keď na pevnine pršalo.. to bola riadna sranda 😀 😎
@bluvatko zamenili sme si len tolko aby sme mali na mýto a trajekt.mýto bolo tuším do 150 kún a trajekt 155( auto 3 dospelé osoby a 1 dieťa). priamo v Novaljii je viacej zmenární,nie je problém zameniť a majú aj lepší kurz,preto zamieňame len tak málo. ani neviete ako vám závidím že tam idete ,hneď by som išla ešte raz 🙂
ahojte, chystame sa za dva tyzdne do povljany, mate nejake typy na vylety? urcite pozrieme zadar, ale chcela by som vidiet aj nejake pekne miesta, zatoky, kde nebude moc ludi.. a kam sa oplati ist v povljane na veceru? vopred dakujem 🙂
Ahojte, mate niekto skusenost s penzionom na Pagu, ktory nam poskytne polpenziu? Nie daleko od plaze? 🙂
ahojte. my sme boli pred 3rokmi na Pagu,mesto Pag. Bola to nasa s manzelom prva dovolenka pri mori,vlastne aj svadobna cesta. Bolo super,boli sme 14 dni to uz bolo trocha vela a mali sme aj asi tri dni kedy strasne fukal vietor a bola aj burka a to taka ze ked sme rano vstali, taak boli povyvracane clny pri tej ceste co sa ide do mesta...ale inac fajn ubytovanie na blic,lacne...
ahojte včera sme sa vratili z dovolenky.Boli sme v Povljane.Bolo super ale čo ma sklamalo,že tam nič take neni.Nerobia odtial vylety,žiadne stanky obchodik len malinky.Ked sme chceli ist na nakup tak len na aute a to bolo na začiatku mesta na takej roli.Voda tečie s vodovodu slaná,museli sme ju kupovat.
Ahojte, chceme ísť dovolenkovať na Pag a nevieme sa rozhodnúť medzi Mandre a Starou Novaljou, neboli ste niektorá pozrieť v obidvoch miestach? Zaujímalo by ma, či je more v Mandre vhodné aj pre malé deti, či tam nebývajú veľké vlny a či nie je more v Starej Novalji špinavé, keď je to taká zátoka. Prípadne, či neviete doporučiť ubytko v týchto mestách priamo pri mori. Ďakujem. 🙂

@zumamina ahoj, mohla by si mi poslať nejaké fotky z toho Pagu? chceli by sme ísť aj my s deťmi 6 a 1,5 roka, môj mail je mlosonska@gmail.com ďakujem za info