Chorvátsko - Pag
Ahojte.Chcela by som sa opytat ci ste uz boli v Povljane v Chorvatsku na ostrove Pag.Ake to tam je?My by sme tam radi isli yento rok.Dakujem kazdemu za odpoved🙂
@chjulia ahoj, v Starej Novaliji sme boli minule leto, more bolo ciste a da sa povedat, ze aj celkom teple...my sme byvali v apartmane asi 5min. peso od mora - to ale boli tie betonove platne, ale medzi nimi bol pozvolny vstup do mora, ale dno bolo z takych vacsich kamenov, cize lepsie mat obuv do vody..chodili sme ale na verejnu plaz, tu sme mali asi 2 min. autom od apartmanu, parkovisko tam bolo platene, ale plaz sa nam tam pacila viac, bola pieskova, pozvolny vstup do vody, smyklavka priamo v mori(zadarmo) + poziciavanie vodnych bicyklov,lodiek...na plazi bol aj bar, kde sa dalo objednat nieco na jedenie + toalety, ak ta este nieco zaujma, tak co viem, odpoviem 🙂
Tento rok ideme do Novalje,teším sa :--)
ja tiez odporucam Pag 🙂 je tu fakt pekne. dam vam tipy na vylet ak chcete,kedze tu byvam uz mam skoro vsetko prejdene 😀
V Baby my chceme ist tento rok na Pag a chcem sa opytat nejaku skusenost s peknym apartmanom blizkosti mora a pieskovej plaze neporadite,,,mam male dieta je vhodne prostredie pre rocne dieta pomozte prosim,,,,, 😉
@c15211b8
@sedem
ďakujem za odpovede, nakoniec sme sa rozhodli pre Mandre, ideme tuto: http://www.chorvatskoapartmany.sk/apartmany-mar..., tak som zvedavá, cestujeme už o mesiac 🙂
@tomiholjubavi ahoj, chystame sa tento rok na Pag,co by sme si rozhodne nemali nechat ujst?
@tulip116 podla toho co mate radi..ci hudbu, alebo kulturu, botaniku, historiu, plaze...
@tomiholjubavi radi spoznavame nove miesta, mame cca 2-rocne dieta, na dovolenky chodime zvacsa na ostrovy a prejdeme ich vzdy temer cele. Urcite ma zaujima historicke pozadie, pekne vyhliadky, plaze, hrady, fontany, pramene...skratka vsetko, to co by sme si nemali nechat ujst. Vopred dakujem za odpoved 😉
@tomiholjubavi vies nam pripadne doporucit aj konketnu lokalitu na ubytovanie?
dievcata ten Pag vyzera super, ale naozaj tam nic nie je ? Myslim konkretne Povljanu ? bufety , zmrzka pri plazi ? obchodiky nejaka restika a tak ? ze by sme furt nemuseli autom sa trepat do mesta Pag
Ahojte, aj my sa tam tento rok chystáme..ale je nás trošku viac, 6 dospelých a 1 dieťa..neviete niekto o nejakom apartmáne v Mandre pre viac osob. chceme si varit a tak klasika..ideme na slepo 2.8.2014 takže tam si budeme hladať, ale keby ste mali nejakého super typa, budem vďačná 😉 pláže budeme hľadať piesočnaté, ale ževraj ich je tam vela všelijakých takže otestujeme ..dik
@lily1983 ahoj, pozri www.mandre-pag.com, možno niečo vyberieš
Dakujem akurat som našla niečo zaujimave, ale je to Stara Novalja pláž Planjka. to sa mi páči, idem omrknuť tovj link...dik 😉
Ahojte, včera sme sa vrátili z Pagu, bývali sme v Mandre ale pochodili sme aj okolité obce a pláže. Bolo fakt úžasne, ak by niekoho niečo zaujímalo, tak rada odpoviem. 🙂
ahoj mozem sa spytat kde ste boli ubytovani a za kolko??dik 🙂
@nadka85 ahoj, bývali sme tuto: http://www.hrvatska.sk/pag/mandre-apartmany-jasna/, maximálna spokojnosť 🙂 , platili sme 80,- € na noc za apartmán (2 dospelí + 2 deti), pobytovú taxu na 10 noci 40,- € a upratovanie 30,- €
@gangulienka ahoj. My boli v Novalji a bol tam velky humbuk. Sami mladi ludia ,zabava, zivot. Ja bola tehotna spr dcerou. Ani jednu noc sme sa nevyspali ☹. Pre mna to mesto nie je na oddych a klud.
@blahowoman my sme boli tiež pozrieť Novalju ale ako fakt to je len pre tých, čo sa chcú baviť - veľa mladých a teda veľmi rušno - hlavne centrum
@chjulia Ahoj, nevieš náhodou , či je možnosť ubytovania v tomto apartmáne aj so psíkom?
Aj my sme boli tento rok v Mandre, a bolo tam krásne. Malé zelené mestečko, super promenáda pozdĺž celého pobrežia, kaviarne, bar, reštaurácie, zmrzka, palacinky. Skvelé pre rodiny s deťmi, ale aj tých, čo radi behajú 🙂. Akurát z apartmánu sme nevideli na more, hoci podľa fotiek malo byť vidno, takže o rok chceme byť ubytovaní v prvom rade od mora a Marčelja sa nám páči.
@miaxx Ahoj, vedľa nás v apartmáne mali malého psíka. Tuto je to tak, že balkóny aj keď sú samostatné, tak sa dá prejsť z jedného do druhého - je tam veľký kvetináč so stromčekom, ale psík ku nám neprešiel 😉 a malý syn bol z neho nadšený, hneď ako sa ráno zobudil, tak utekal pozerať "hava". Takže asi záleží na dohode, ak máte malého psa, tak Vám ho "ubytuje". Domáca má tiež takého malého. 🙂 My ak sa vrátime do Mandre, tak sa určite opäť ubytujeme v týchto apartmánoch.
@chjulia Aha... Ďakujem za upozornenie. Pozerala som do pošty a už som ju oslovovala, písala mi, že so psíkom ubytujú, len ak mu nepadajú chlpy. Náš síce v lete býva ostrihaný nakratúčko, ale je to chlpaté plemeno. Ešte mám vo výhľade apartmány Iris, Elidvina a Male Mandre, všetko na tej istej ulici, tak uvidíme...
@miaxx tak všetky čo máš vyhliadnuté som mala aj ja pôvodne 🙂 , Iris - asi naj, výborné miesto, pekná pláž pred domom, aj nejaké šmýkačky, pieskovisko pred domom pre deti, bolo to kúsok od Marcelja, ale už v apríli úplne vypredané, Elidvina a Male Mandre sú blízko seba, mali aj voľné ale nakoniec sme to nezobrali a som rada, to prostredie okolo ap. Elidvina a ten kopec sa mi moc nepáčil 😉
@chjulia Mne prostredie okolo nejako nevadí, podstatné je vidieť z balkóna na more, byť blízko k pláži a nie ďaleko od centra. Celkom by sa mi to páčilo aj na druhú stranu, za prístavom, tam boli prázdnejšie pláže, pozerali sme ap. Mia a Cikač, tak sa ešte rozhodneme. Teraz sme boli tu, všetko bolo super, akurát, ako som písala, z balkńa sme pozerali na stromy: http://www.apartmani-pag.com/apartments

@chjulia Ahoj, my sme boli v Mandre 2x. Plaze su tam rozmanite, jemne kamienky, kameniste platne, velke kamene, zalezi kde budete mat ubytovanie. Plaze su ale velmi uzke. Ale nikdy sa nam nestalo, zeby sme nemali kde lezat. My sme mali ubytko priamo na plazi. Je tam klud , detsky park, perfektna promenada pozdlz celej dedinky.