Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
Ahoj, my sme absolvovali Dominikansku republiku, ked mal syn necele dva roky, boli sme v grand bahia principe v Punta Cana uzasna dovolenka..maly zvladol cestu lepsie nez my 🙂
@vladulienka1982 bahia OMG>>> nice 🙂)) moj ujo sa nas tam snazi dostat 🙂))) boli uz 2x 🙂)
@vladulienka1982 jej, tento rok vo februari aj my sme boli v Grand Bahia Principe Bavaro😃😎 a bolo to velmi dobre!!
@hroma my sme mali priamy let z puj do vie ale cestou tam prestup vo frankfurte a to bol strasny stres pre mna. Moj starsi syn sa uz viac krat v zivote celkom vazne stratil a vo frankfurte by som sa stratila aj ja.. Velmi som sa bala. Maleho som nemohla ani vylozit z kocika. Starsi nieco zbada a v sekunde ho niet, kebyze pustim oboch, nezvladnem to. Manzel bol prec nejakych 10 min, potreboval nieco uz ani neviem co, na to starsi zahlasil ze chce ist na wc a cestou spat ma tak strasne zamotal, ze som len s ťažkosťami trafila na tu istu lavicku.. V dubaji som nikdy nebola, ale Frankfurt mi pripada otrasny.
@shira_ Dubaja sa nebojim.. oni su nezavisla krajina a samostatna.. maju aj inu mentalitu, ale n ie taku agresivnu ako tie ine moslimske krajiny.. My sme tam dovolenkovali dokonca 2 baby (vydate vlani v januari) -metro, busy, taxiky aj po ociach, a uuuplna pohodicka.. 😉 . bojim sa skor v EU- asi najviac Spanielsko.. 😒 ..my na to Tenerife ideme, co je v pohode, ale ziaden prestup v Madride nemoze byt!!! .. 😕
@levandula247 paste & copy funkcia je super, ze 🙂
@levandula247 tak spam-uj kludne dalej...
@levandula247 sorry...ale po tom, co tu teraz predvadzate by som si od vas zajazd nekupila, ani kebyze ste jedina cestovka na svete...
z vlastnej sklusenosti viem, ze pokial je mala cestovka "odbornik na vsetko", dopadne to naprd...
@levandula247 to je jedno, takato reklama je otravna
Ahojte, pisete tu, ze chodievate do DR cez nemecke cestovky. Vedeli by ste mi nejaku odporucit, s ktorou mate dobru skusenost? Pripadne aj rakusku cestovku. Dakujem.
@ivus29 My vacsinou kupujeme na poslednu chvilu. Cca 3 tyzdne pred odletom. Ani nie tak kvoli cene, ale preto, ze sa vacsinou rozhodneme na poslednu chvilu niekam vycestovat. Ale zvykneme uz skor pozerat rozne destinacie, hotely a ceny, aby sme boli v obraze, co sa cien tyka. Nezda sa mi, ze by tam bol velky rozdiel v cene, ked sa dovolenka kupi teraz alebo tesne pred odchodom. Ale mozno dalsie baby tu v diskusii budu vediet lepsie povedat.
prosim vas kto bol v baiahybe mali ste vietor a vlny?
My chceme ist tak okolo 10. januara, ale stale este nie som na 100% rozhodnuta pre DR, lebo sa mi paci aj Mauriciu 😒
Boli ste niekto v januari? Vraj vtedy je hlavna sezona, takze tipujem, ze tam bude najviac turistov. Jedine coho sa v DR (oblast Punta Cana) obavam je vietor a tie chaluhy/riasy na plazi.
@ivus29 My sme boli začiatkom februara v DR v Punta Cana vietor bol ale každy deň sme boli aj v mori so synom (6 rokov) aj riasy boli ale v našom hoteli to od rana upratovali a vždy to bolo perfektne, pekne. Ale DR a Mauricius je trošku ine. Hoci som Mauricius este nevidela ale Maledivy a Seychelly ano!

@shira_ odporucam! Ma to aj Firo aj Leonardo, my sme boli cez madarsku CK lebo vyslo to lepsie v cene! Bola to krasa mali sme aj auto na 2 dni pozicane krasne plaze boli vsade. A boli sme pozriet aj ostrov La Digue a Praslin!