Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
ahojte, viete odporucit nejaky dobry resort/hotel v DR s velami toboganmi popr. inymi atrakciami pre deti?
@modrofuzik11 Grand Bahia Principe Turquesa, Bavaro, Esmeralda je spolu 5 hotelov. Krasne plaze, velmi dobra strava
@modrofuzik11 Grand Bahia Principe Turquesa, tam sme boli aj my v novembri, pre deti super atrakcie, skor teda pre tie mensie deti, tobogany tam su ale skor take mensie.
Dobrý den, my ideme do hotela Melia Caribe Tropical s Viedne-Kolin a potom Kolin-Punta Cana.
Ideme tam teraz od 26.03.2016 do 04.04.2016 Cestovka je nemecka a cena pre 2osoby, kde uz mate letenky,transfer, all inclusive, izba deluxe junior tak cena konecna je 3130eur. Ide niekto do jeto oblasti alebo este lepsie tento hotel??? My sme dve baby vo veku 21 a 25 rokov 🙂
Napiste nam na e-mail: newmaciatko@centrum.sk
@newmaciatko za takú cenu som bola na Maledivách,akurát o dva dni menej...
my sme boli v novembri na 21 dni, all inclusive 5* dve dospele osoby a dcerka do 2 rokov a vyslo nas to komplet 3686 EUR plus cestovne poistenie okolo 150 eur. Let bol priamy viden-punta cana. A tiez to bolo s nemeckou cestovkou.
@newmaciatko mne sa to zda na Dominikanu prehnane drahe.. aktualne byvaju fajn ceny na last minute za 700€ so vsetkym.. ale toto?? To by som nedala, radsej Mauricius ;)
@kacennnka 3 tyzdne, to sa daaa? 😀 .. na moj vkus pridlho na jednom mieste.. ale super, ked sa Vam dalo 😵
@hroma za 700 e zo vsetkym? jedine pre jedneho...
@mishellka87 jasne, ze pre jedneho.. nevyjadrila som sa presne.. sorry. 😉
@hroma ale aj tak super cena 🙂
@mamka_danka myslim, ze tak na 4-5 dni.
vsak dominikanska je draha, kamaratka tam bola s priatelom a ich to vyslo o dost viacej
@moonshine1 z teplych krajin najlacnejšia
My tu cenu mame pre 2 osoby...jasne da sa aj lacnejsie ale chceli sme lepsi hotel ako nieco klasicke, izby su vyssej kvality a hlavne je tam dokonale krasne.... tak ze radsej si zaplatim viac ako menej a potom budem frflat aku mam izbu, okolie, stravu. Teraz je tam jeden pan s manzelkou a posielal nam fotky nasho hotela....realne odfotene a je to uzasne nadherny hotel a okolie jedna krasa 🙂 Tak ze my sme max spokojne a uz sa nevieme dockat kedy tam budeme 🙂
@shira_ ved aj chorvatsko je v lete tepla krajina :P
@moonshine1 v lete aj sk 😀 no a cesta do Chorvátska a dr trva rovnako dlho 😀
Baby... odporúčam túto super knihu na spríjemnenie dovolenky, či už cez leto, alebo doma. http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=320836 vedzte, že toto je najdojímavejšia kniha akú som čítala 🙂
@winnerka zaujimave.. z mojho pohladu Mau ma co ponuknut.. vyletiky, kombinacia s Reunionom, let na ostrov Rodrigez atd.. sranda, kazdy to inak vnima.. ale poslednu dobu co sledujem, pred MAU by som asi viac volila Seychelly ;), vyzera to tak, ze tato destinacia to na jesen vyhrava (teraz mame zajednane Tenerife).. Z karibiku volim hlavne Mexiko -kombinacia vyletov v prirode a plaze.. to my mozme... my nevydrzime na 1 mieste dlho :(..

@shira_ Pozri v DR severovychod-poloostrov Samana, to je pravdepodobne naj z DR