icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

tenerifka
16. mar 2016

@shira_ Pozri v DR severovychod-poloostrov Samana, to je pravdepodobne naj z DR

danii2
16. mar 2016

@monika15 Boli sme minuleho roku okolo 8 marca.

modrofuzik11
16. mar 2016

ahojte, viete odporucit nejaky dobry resort/hotel v DR s velami toboganmi popr. inymi atrakciami pre deti?

liza68
16. mar 2016

@modrofuzik11 Grand Bahia Principe Turquesa, Bavaro, Esmeralda je spolu 5 hotelov. Krasne plaze, velmi dobra strava

shira_
16. mar 2016

@tenerifka to je las terenas, ze? Na to som pocula same chvaly. No tentoraz by som bola radsej, keby neboli tie vlny a vetrisko co punta cana a bavaro..

tenerifka
16. mar 2016

@shira_ Presne 🙂

monika15
17. mar 2016

@danii2 mi v maji =))

kacennnka
17. mar 2016

@modrofuzik11 Grand Bahia Principe Turquesa, tam sme boli aj my v novembri, pre deti super atrakcie, skor teda pre tie mensie deti, tobogany tam su ale skor take mensie.

newmaciatko
17. mar 2016

Dobrý den, my ideme do hotela Melia Caribe Tropical s Viedne-Kolin a potom Kolin-Punta Cana.
Ideme tam teraz od 26.03.2016 do 04.04.2016 Cestovka je nemecka a cena pre 2osoby, kde uz mate letenky,transfer, all inclusive, izba deluxe junior tak cena konecna je 3130eur. Ide niekto do jeto oblasti alebo este lepsie tento hotel??? My sme dve baby vo veku 21 a 25 rokov 🙂

Napiste nam na e-mail: newmaciatko@centrum.sk

lusiya
17. mar 2016

@newmaciatko za takú cenu som bola na Maledivách,akurát o dva dni menej...

kacennnka
17. mar 2016

my sme boli v novembri na 21 dni, all inclusive 5* dve dospele osoby a dcerka do 2 rokov a vyslo nas to komplet 3686 EUR plus cestovne poistenie okolo 150 eur. Let bol priamy viden-punta cana. A tiez to bolo s nemeckou cestovkou.

hroma
22. mar 2016

@newmaciatko mne sa to zda na Dominikanu prehnane drahe.. aktualne byvaju fajn ceny na last minute za 700€ so vsetkym.. ale toto?? To by som nedala, radsej Mauricius ;)

@kacennnka 3 tyzdne, to sa daaa? 😀 .. na moj vkus pridlho na jednom mieste.. ale super, ked sa Vam dalo 😵

kacennnka
22. mar 2016

@hroma jasne, aj malo nam to bolo. Keby sa dalo, tak ostaneme este ooovela dlhsie🙂 A to sme ani po vyletoch moc nejazdili kvoli malej

mishellka87
22. mar 2016

@hroma za 700 e zo vsetkym? jedine pre jedneho...

hroma
22. mar 2016

@mishellka87 jasne, ze pre jedneho.. nevyjadrila som sa presne.. sorry. 😉

mamka_danka
22. mar 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

@hroma ale aj tak super cena 🙂

mishellka87
22. mar 2016

@mamka_danka myslim, ze tak na 4-5 dni.

moonshine1
22. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

vsak dominikanska je draha, kamaratka tam bola s priatelom a ich to vyslo o dost viacej

shira_
22. mar 2016

@kacennnka ano, my sme boli 15 dni 4400 4 osoby.
@hroma ano, pre jedneho moze byt, inak u nas last minute bohuzial vobec neprichadza do uvahy...

shira_
22. mar 2016

@moonshine1 z teplych krajin najlacnejšia

newmaciatko
22. mar 2016

My tu cenu mame pre 2 osoby...jasne da sa aj lacnejsie ale chceli sme lepsi hotel ako nieco klasicke, izby su vyssej kvality a hlavne je tam dokonale krasne.... tak ze radsej si zaplatim viac ako menej a potom budem frflat aku mam izbu, okolie, stravu. Teraz je tam jeden pan s manzelkou a posielal nam fotky nasho hotela....realne odfotene a je to uzasne nadherny hotel a okolie jedna krasa 🙂 Tak ze my sme max spokojne a uz sa nevieme dockat kedy tam budeme 🙂

moonshine1
23. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@shira_ ved aj chorvatsko je v lete tepla krajina :P

shira_
23. mar 2016

@moonshine1 v lete aj sk 😀 no a cesta do Chorvátska a dr trva rovnako dlho 😀

winnerka
23. mar 2016

@hroma ze mauricius ... Mozem porovnať, a teda Karibik bol pre mna omnoho hodnotnejsi ako mauricius 🙂

andrealili
23. mar 2016

Baby... odporúčam túto super knihu na spríjemnenie dovolenky, či už cez leto, alebo doma. http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=320836 vedzte, že toto je najdojímavejšia kniha akú som čítala 🙂

hroma
28. mar 2016

@winnerka zaujimave.. z mojho pohladu Mau ma co ponuknut.. vyletiky, kombinacia s Reunionom, let na ostrov Rodrigez atd.. sranda, kazdy to inak vnima.. ale poslednu dobu co sledujem, pred MAU by som asi viac volila Seychelly ;), vyzera to tak, ze tato destinacia to na jesen vyhrava (teraz mame zajednane Tenerife).. Z karibiku volim hlavne Mexiko -kombinacia vyletov v prirode a plaze.. to my mozme... my nevydrzime na 1 mieste dlho :(..

liza68
28. mar 2016

@hroma Vlani vo februari sme isli na Seychelly a je to👍 parada, krasne! Tento rok DR a bolo to tiez velmi dobre a pekne, ale pre mna celkom ine!

shira_
28. mar 2016

@liza68 takze seyschely odporucas? Aj a deckami trebars?

liza68
28. mar 2016

@shira_ samozrejme! Syn mal vlani 5 rokov, boli sme v hoteli Kempinski na Baia Lazare, krasne to bolo! Boli sme najprv 3 dni Dubai a potom 8 dni Seychelli. Dubai je o nicom!

shira_
28. mar 2016

@liza68 dubai nie je klima pre mňa, sucho, umelo... To verim... Uz googlim fotky 🙂 neviem ešte co vyberiem na zimu 2016/17