Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
My sme boli oktober,tiez nam vraveli ze moze prsat,burky...a prsalo nam asi tak 5min v jeden den...inak stale idealne pocasicko 😉
Fakt,super...no my sa chystame zaciatkom maja niekde na sv.cestu a stale neviem ze kam. Uz je najvyssi cas.
Neviem sa rozhodnut.😴
Baby nasla som vykel na rychlej lodi na ostrov saona.s transferom atd pre 2 dospelych a jedno dieta 315 dolarov..oplati sa?ale mame to spravit az tam..cosa mi na tomto paci ze rozpravaju po nemecky..a to mi tiez
@bella1303 Mozno pojdu 2 lode spolu....ale neva, 26 takisto nie je az tak vela, ak sa potom rozprchnu na vsetky strany, ten ostrov za to stoji, ale urcite nie sa trepat katamaranom...hlavne nech vam vyjde pocasie. Pre kazdy pripad si zoberte aj nieco na prehodenie, rano moze byt chladnejsie, a samozrejme uteraky
Na facebook, maju tam kopec fotiek
@tenerifka boli sme v PJ v decembri, to je asi top sezóna, čo sa týka cien..som zvedavá, ako bude teraz v Bayahybe.. ak to decka dobre zvladnu - transfery, let atd. takna rok konečne bude vytúžená Samaná..
pozerala som tú stánku fb čo si dala - je dobré rezervovať nejaký výlet dopredu, alebo stačí ked budeme už tam? na saonu chcem ísť 100%. majú aj rybárske výlety, to by mojho muža isto zaujímalo!

Napadlo ma, pozor na prekrocenie povoleneho pobytu 30 dni. Na letisku (Punta Cana) za prekrocenie o 1 den (31 dni) chceli od nas poplatok tusim 120 USD (za 2 osoby). Nejak sme ich ukecali na 25 eur, (ze uz nemame viac hotovosti), tie sli predpokladam uradnikom do vrecka.