icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

majkeel
16. mar 2017

Napadlo ma, pozor na prekrocenie povoleneho pobytu 30 dni. Na letisku (Punta Cana) za prekrocenie o 1 den (31 dni) chceli od nas poplatok tusim 120 USD (za 2 osoby). Nejak sme ich ukecali na 25 eur, (ze uz nemame viac hotovosti), tie sli predpokladam uradnikom do vrecka.

tenerifka
16. mar 2017

@bella1303 sa mate

bella1303
16. mar 2017

@tenerifka no len sompozerala teraz tam stale prsi tak hadam nam nebude,lebo ma porazi

nmonika
16. mar 2017

My sme boli oktober,tiez nam vraveli ze moze prsat,burky...a prsalo nam asi tak 5min v jeden den...inak stale idealne pocasicko 😉

monika15
16. mar 2017

@kakatulik mi sme boli v maji.. a neprsalo... ked mam porovnat viac nam prsalo v novembri :(( ako v maji

kakatulik
16. mar 2017

Fakt,super...no my sa chystame zaciatkom maja niekde na sv.cestu a stale neviem ze kam. Uz je najvyssi cas.
Neviem sa rozhodnut.😴

bella1303
17. mar 2017

Baby nasla som vykel na rychlej lodi na ostrov saona.s transferom atd pre 2 dospelych a jedno dieta 315 dolarov..oplati sa?ale mame to spravit az tam..cosa mi na tomto paci ze rozpravaju po nemecky..a to mi tiez

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 a kam je ten vylet? To je strasne drahe.....

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka jaj som nenapisala😂saona ostrov.je v tom uz aj transfer,jedlo..vsetko..odchadza sa rano o 7 a prichod tusim o 17tej

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 a vychadza sa z Punta Cana alebo z Bayahibe?
Hlavne si zisti, kolko ludi ide na tej lodi a ci idu na nejaku vzdialenu peknu plaz alebo na tu velku plnu katamaranov s turistami

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 my sme platili podstatne menej, ale hotel sme mali v Bayahibe, takze do pristavu to bolo len 5 minut autom

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka oki napisem tam mail znova.mi mame hotel vista sol punta cana to neviem ako je daleko

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka som to rste raz pozerala je to VIP vylet.2) ludi na lodi a ze sa nepojde tam kde su vsetci turisti s tych katamaranov ci ako sa to vola

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 tak to ber, lebo z Punta Cana je to ovela dalej a musia si aj benzin dat zaplatit +poistenie, a hlavne tam nebudete s xyz dalsich turistov

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka zle som to tam napisala 26 kudi nas bude na lodi.nevies kolko to trva z punta cana?

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 neviem kolko to trva, zalezi na lodi a ako rychlo pojde....26 ludi-neviem, aka rychlolod ich pojme tolko

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 Mozno pojdu 2 lode spolu....ale neva, 26 takisto nie je az tak vela, ak sa potom rozprchnu na vsetky strany, ten ostrov za to stoji, ale urcite nie sa trepat katamaranom...hlavne nech vam vyjde pocasie. Pre kazdy pripad si zoberte aj nieco na prehodenie, rano moze byt chladnejsie, a samozrejme uteraky

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka oki super tak to buchnem.ono keby nebol ten stranfer v tom tak by to nebolo take drahe..dospely 95 a dieta 50. Len dufam ze malemu sa to bude pacit bo je to od rana do vecera

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 hlavne budte v pohode vy a on sa prida....
Ale aj tak sa mi to zda dost
Neskusis sa este spytat inde?

tenerifka
17. mar 2017

@bella1303 Pozri sa este na stranku Sara y Pepe el lanchero....my sme boli s nimi, aj ked tomu su uz 3 roky, neviem, ako teraz robia vylety a kolko to stoji, ale vtedy to bolo fakt super. Ona hovori tusim aj po nemecky

tenerifka
17. mar 2017

Na facebook, maju tam kopec fotiek

bella1303
17. mar 2017

@tenerifka uz som buchla hento bo ked som kukala cez ine stranky tak vsetko bolo cca 90. A co chodia tie party lode to nechceme.dakujem za rady

shira_
17. mar 2017

@tenerifka boze ja musim najst tiez tie rychlolode lebo katamaran nikdy viac 😂😂😂

shira_
17. mar 2017

@tenerifka no inak mne to nepride drahe z punta cana... ked sme boli tak tazko bolo ist pod 150 dolarov na osobu a deti aby nepocitali, stalo nas vela vyjednavaciek

shira_
17. mar 2017

@bella1303 ano to ked pozeras stranky o pocasi - stale prsi lebo to je pasmo tropicke dazdove ale prsi v noci, cez den je krasne a nam prsalo 1x aj cez den a to 10 min lejak ktory bol viac sranda ako obtazujuci, kupali sme sa v nom, on je teply 😂

bella1303
17. mar 2017

@shira_ jaj tak dobre..uz ma chytala panika😂

shira_
17. mar 2017

@bella1303 aj mna chytala.. co som pozerala predpovede vsade dazd😂 ale uz sa nebojim

bella1303
17. mar 2017

@shira_ dakujem za ukludnenie..a ako som vysie citala tak som aj urobila dobre ze som si ten vylet uz zarezervovala za tych 95 dolarov na osobu..

tenerifka
17. mar 2017

@shira_ nepamatam si kolko sme platili, ale nebolo to vela
A ked si spomeniem, ako pre nas v Indonezii prisli s lodkou na hotelovu plaz a vozili nas cely deñ po koralovych ostrovcekov za 50 eur len ja, manzel, dcera, sprievodca a chlapik co soferoval lod.....

shira_
18. mar 2017

@tenerifka boli sme v PJ v decembri, to je asi top sezóna, čo sa týka cien..som zvedavá, ako bude teraz v Bayahybe.. ak to decka dobre zvladnu - transfery, let atd. takna rok konečne bude vytúžená Samaná..
pozerala som tú stánku fb čo si dala - je dobré rezervovať nejaký výlet dopredu, alebo stačí ked budeme už tam? na saonu chcem ísť 100%. majú aj rybárske výlety, to by mojho muža isto zaujímalo!