icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

monika15
2. apr 2017

@tenerifka ja viem vsak to neni tragedia ale ta to mi hehehehhehehe

tenerifka
2. apr 2017

@monika15 pri malych detoch je to ine, ak si 2-3 -rocne dieta cisti zuby a obcas namiesto vyplutia prehltne, tam niet o com, jednoznacne balenu vodu, ale zasa aj v bazene sa moze napit a potom ak chytne nejaku gastroenteritidu, nikto nevie, ze z coho. Ale pri normalnom pouzivani a ak nie ste specialne nachylni na choroby, prip.nemate problemy s imunitou, tak by som toto vobec neriesila. Skor clovek nieco chyti zo zlej hygieny v restauraciach, ale v lepsich hoteloch je riadny dozor a kuchari mavaju gumenne rukavice.

tenerifka
2. apr 2017

@monika15 ja som pred mnohymi rokmi stravila mesiac v Madride, a prve, co mi miestni prizvukovali, aku maju super zdravu chladnu pitnu vodu z vodovodu (pre nas ostrovanov novinka), a ja rozmaznana balenou vodou som sa z nej do...., lebo sak ked ju oni piju tak aj ja mozem....no nemozem🙄

zuzanafasiankova
2. apr 2017

My oblietame 21.4. 👉🏻 Santo Domingo aj s ročnou dcérkou. Tešíme sa jedine mám stres paniku z letu s malou. Prosím vás už skúsených aké sú tam ceny s porovnaním u nás?

tenerifka
2. apr 2017

@zuzanafasiankova a idete do rezortu alebo niekam do apartmanu?
My sme boli rezorte, ale ak sa chcete stravovat v restikach a jedlo kupovat normalne v obchode, urcite to je lacnejsie ako v Europe....ale.....to nas ako so vsetkym, vraj v Indonezii je strasne lacno, ale my musime mat urcity standard a jedli sme len v dobrych restikach a jedlo nas vyslo len o nieco menej ako u nas

tenerifka
2. apr 2017

Takze v DR to bude asi podobne, lepsie restiky budu aj cenovo vyssie

zuzanafasiankova
2. apr 2017

@tenerifka ideme do rezortu ale s mužom veľmi radi nakupujeme takze povečsine mame pri odlete 2 kufre a cestou spat 4 😅 Jedlo atd mame all inclusive takze skôr by má zaujímavé ceny objecenia, dopravy, atd...

tenerifka
2. apr 2017

@zuzanafasiankova aha....no vsetko ovela lacnejsie ako u nas, zober si, ze vyplata zamestnancov hotela-dominikancov ( lebo napr.spanielsky sefkuchar v Iberostar moze mat 7 x tolko) nerekracuje 300 eur ( k tomu maju este sprepitne), a to su ti stastnejsi, ktori maju pracu....ti ludia tam ziuju v pohode ( aj ked bez luxusu, na aky sme my zvyknuti), takze ceny su adekvatne ich vyplatam.Ine ale je nakupovat niekde v stanku na ulici a nechat ss oblafnut....
Ja si v DR urcite kupim kavu, nejake pareo ( kupujem v kazdej krajine, v lete to tu u nas nosim cely deñ) , a ine ma zatial nenapada....
Poradte, co tam maju este dobre?( okrem chlastu)

monika15
2. apr 2017

@tenerifka

Ja vacainou beriem cacao a vanilku .

To ked nakupujete baby tak to fest z rezortu onka vsak?
Lebo letisko a rezort je dost predrazene .... v novebri ma kava stala 20$ usd

zuzanafasiankova
2. apr 2017

@tenerifka nooo tak to je super tak to pôjdeme spet plne naložený 😅😂 joooj už sa teším dúfam že sa zaobideme ešte bez búrok pani v cestovke vravela že máj je tam už taký dosť Upršaný ....ďakujem moc za info🙏🏻🤗

tenerifka
2. apr 2017

@monika15 moj muz sa nudil na plazi tak sadol na minubus a isiel do La Romana na nakupy🙂
V rezorte je vsetko 10 x drahsie
Tak aj ja kuknem vanilku a cacao, aj jedno aj druhe ma u nas velku spotrebu

tenerifka
2. apr 2017

@zuzanafasiankova a co zvyknes kupovat? Lebo mne ten tovar v tychto bananovych krajinach pride velmi nekvalitny, fakt ze sa oplati nieco na jedenie/ pitie, co tam oni pestuju ci vyrabaju.....zasa je sranda, ked sme leteli tam z Madridu, tak Dominikanci obrovske plne kufre a tasky tahali

monika15
2. apr 2017

@tenerifka aha no to tak mi neeee mi sme kvocaci na vajcoch z plaze nas vyhanaju hehehehehehehehehe

monika15
2. apr 2017

@tenerifka ese ma napadlo ze ja uterak vzdy berem hehehe mame dost 🙂
ako ze Dominika alebo uz v ktorej krajines me 🙂

saty to suhlasim detom sme zvykly brat ale to 2x vyperes a vyzera jak handra tak uz nie :(

tenerifka
2. apr 2017

@monika15 to je dobry napad, plazove osusky pouzivame doma v lete denne, a tie minulorocne su uz dost vyblednute, tak obnovime plazovu garderobu🙂
Ja som tiez plazovy valac, ale rada chodim aj na vylety ( raz za 3- 4 dni) na pol dña... manzo sa na druhy-treti deñ zacne nudit a taha ho to do obchodov a n trhy....ved nech ide

mamicka1313
3. apr 2017

Ahojte. Ja robím pre nemeckú cestovku - ullmann-resien.cz a práve nám prišla super ponuka. 21 dní v Dominikánskej Rebublike - Puerto Plata Village - Caribbean Resort&Beach Club s odletom z Viedne s All Inclusive za 1379€ za osobu.
Ozvite sa mi, vyhadam vam dovolenky do celeho sveta za super ceny 🙂
Zuzana

monika15
3. apr 2017

@mamicka1313 juj mne osobne sa ten rezort vobec nepacil a review ma hrozne sorry

ja by som bola zvedava ze napriklad co taky nickelodeon by stal na 21 dni, ale ak sa ti nechce tak to nemusis hladat lebo tusim mi sme si uz pisali ze zial ja neviem od teba kupit :(((

tenerifka
3. apr 2017

@monika15 Skus sa pozriet cez nemecke CK len ubytko s AI, od vas sa lieta casto a vsade, takze samostatnu letenku by si tiez zohnala lahko, no a k tomu este poistenie a transfer
Ja odkedy si objednavam vsetko sama, vela usetrim, minula dovolenka v DR ma vysla takmer o 2000 eur menej ako to iste cez cestovku

monika15
3. apr 2017

@tenerifka nee mne sa to tak neopati a vlastne ani neda, ja lietam z kanady priamo cez letecke spolocnosti 🙂
tu je to inak 🙂 ale diki za tip

tenerifka
3. apr 2017

@monika15 ja lietam z Madridu s Iberiou ( letenku kupujem priamo cez let.spolocnst),a hotel hladam zvlast

13nana
3. apr 2017

Ahojte 🙂 my sme si akurat vcera kupili dovolenku na 14 noci Grant Bahia Principe Cayacoa, Samana town boli ste tam niekto? mate skusenost? 🙂 letime na konci maja 🙂 uz sa velmi tesim ale ako to tam je z virusom Zika mam z toho trosku obavy vy co ste tam boli bolo tam vela komarov ? postacia na ochranu repelenty?

tenerifka
3. apr 2017

@13nana my ked sme tam boli, tak som komare nejako neregistrovala....Zika uz nie je zaujimava a nic sa nehovori, v hoteloch pravidelne " vydymuju" vsetku haved a treba mat aj repelent s DEET....viac sa urobit neda

tenerifka
3. apr 2017

Baby, ktora z vas to ide do COOEE?
Zabudla som....

monika15
3. apr 2017

@tenerifka hey? u nas spolu davaju super deals... =) napriklad v decembri 16 sme boli na Melia las dunas 7 dni 600$ canadskych dolarov 🙂) vsetko letenka aj vsetko spolu in.

tak vyberame niekedy su super zlavy musis to len sledovat 🙂

tenerifka
3. apr 2017

@monika15 moze byt....verim, ze od vas je to ovela lacnejsie, mate to " na skok"

monika15
3. apr 2017

@tenerifka

No kedy ako fakt ze zlavy treba kukat hehe 🙂 a hlavne dni . Na cubu to mame 3 hodky dominika3.5 mexico 5 🙂

tenerifka
4. apr 2017

@monika15 My z Madridu do DR 8 hodin....ak by sa lietalo z Las Palmas alebo z Tenerife, tak do 5 hodin....ale nelieta sa

mamicka1313
4. apr 2017

@monika15
tak to si si pekny hotel našla 🙂
Hotel by u nás stál na 21 dní 3588€ na osobu. V Kanade kolko? 🙂

monika15
4. apr 2017

@mamicka1313 idem pozriet hociaky ? bude to drahe hehe 🙂 pozriem tu cubu melia co by stalo 21 dni 🙂

monika15
4. apr 2017

@mamicka1313
Online mozem len 17 dni potom uz musim volat aby cez telefon poskladali ale dobra palka hehehe

Cayo Santa Maria, Cuba | Map
MELIA LAS DUNAS
Alternative departure dates
$2288
Tues Aug 01
Supplier Duration Description Promotion
Holasun 17 Days
Classic Room (Double)
All Inclusive
Hotel details | Flight details

$2288
taxes and fees incl.
HOL

[+] View all 3 packages
Prices are per person taxes included in Canadian dollars.

na celu nsu bandu :

Flight details

Airline: Cubana Depart: Toronto (YYZ) Arrive: Cayo Santa Maria (SNU)
Flight number: 185 Date: Tue Aug 01, 2017 Date: Tue Aug 01, 2017
Class: Y Time: 12:40 pm Time: 4:25 pm

Airline: Cubana Depart: Cayo Santa Maria (SNU) Arrive: Toronto (YYZ)
Flight number: 184 Date: Fri Aug 18, 2017 Date: Fri Aug 18, 2017
Class: Y Time: 11:05 am Time: 2:50 pm
Price details
Price Taxes and fees
Adult 1 $2078.00 $210.00
Adult 2 $2078.00 $210.00
Child 1 (6 ) $498.00 $210.00
Child 2 (1 ) $0.00 $16.00
Grand total package price $5300.00
Average price per person $1766.67

Dost vela 5300$
ale verim ze keby som sla k mojej travel agent tak da kus lepsi deal 🙂))