Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
https://www.modrykonik.sk/group/9496/
baby tu je skupina 🙂))))
spravme to pekne prehliadne aby sme vzdy mali vsetko po ruke 🙂)
@bella1303 Ahoj, mozem sa opytat aky bol vstup do mora, a ako je to s tienom na plazi? Lebo fotky co su na nete, tak vsade plaz vyzera byt v tieni
@hroma Iberia mala za 200 eur vcera, dnes su za 500 opat z Barcelony.. ;)
@nefertitka idete tiez do vista sol?vstup do mora uplne v pohode.len bolo dost blaznive moze tak sa maly bal.tiez ziez najdes dostatok..my sme mali lehatka vzdy pod palmamin pri miniklube😜
Na fotkach vo som sala je aj vidno ze je tam tien@nefertitka
@hroma To z BCN asi nebude Iberia, ale nova nizkonakladova Level....zatial to predava Iberia, mozno niektore lety aj urobi Iberia, ale ako to bude naozaj, netusim. Kazdopadne za cenu 200eur by som necakala ani super lietado ani sluzby.
Iberia ma ceny do Santo Domingo od 550 eur, ale to ked je ultra akcia, normalne od 700 eur vyssie
My letime s Iberiou z Madridu. Leteli sme raz s Air Europa, a bol to grc, ale nie kvoli spolocnosti(aj ked jedlo a sluzby otras), ale kvoli osadenstvu, totizto polovica cestujucich bola Dominikanci a co ti budem hovorit...dcera sa mi z toho smradu a spinavych WC dovracala.
Takze nerobim si iluzie, ze s Iberiou to bude lepsie,ale tych 8 hodin vydrzime, maju filmy,hudbu aj hry, 8 hodin sa da
@hroma Na zapad lieta od nas len Iberia, Air Europa a potom nizkonakladovky-Wamos air, Evelopp, a tento novy Level...takze nie je toho vela na vyber,Iberia je najlepsia moznost, ale vzdy treba pocitat s tymi Dominikancami v lietadle
A aky bol problem s Condorom a s Thomasom ci Thomsonom?
my s condorom no mi je smiesne lebo fakt som si uvedomila, ze kym mam take dieta ako moj mladsi syn, netusim kto je v lietadle, je mi jedno co mame jest, ake su služby a ci mam 15cm na nohy... mozno neskor si vsimnem aj ostatne veci no zatial mam len jednu podmienku- prezit let 😂😂😂 a zvladli sme to uplne super tak dufam ze aj cesta naspat bude ok. starsi syn uz ma 6, povaha taka ze zo vsetkeho nadseny, vsetko skvele a kym ma aj tablet, ani neviem ze ho mame.. mladsi snad tiez dojde do tohoto veku a potom prezijeme aj nieco s prestupom, no doposial je prestupovanie riskovanie zivota lebo moje deti miznu v sekunde a viem si predstavit, ze nik ich nenajde 😣 jedna dominikanka /zrejme/ urobila taku scenu kvoli batozine ze nam 2 hod meskalo lietadlo kym to doriesili /zobrala ju policia nakoniec/
@tenerifka ja som kúpila tie za 200 eúr, je to iberia, aspoň na letenke...
@mirka100911 ano, moze byt, na stranke Iberie je napisane LEVEL-operado por Iberia, t.j.spolocnost LEVEL asi bude tieto lety robit neskor, a zatial tuto linku lieta Iberia....tato linka je nova
http://www.preferente.com/noticias-de-transport...
Google ti to prelozi, tam je o tej spolocnosti napisane viac
Ojoj..som si vcera myslela ze sme super zvladli ten casovy posun..sme vsetci v pohode pospali ale to zato ze sme boli unaveny z cesty..ale teraz je kolko hodin a my vsetci hore🙈😤
@bella1303 ano zvazujeme ten hotel, ten tien je tam ako dlho? cely den?A ako je to s animacnymi programami?Je tam aj disco pre deti?
@nefertitka animacie su tam stale..aj disko pre deti ale taka kratka 15 min.potom seti dostvaju diplomi .zien na plazi najdes vzdy..ako sa toci slnko tak zakazdym pod inou palmou😉mojmu synovi(4roky)sa velmi pacilo
@bella1303 supis:0 )
no ved by som si potiahla lehatko na slnko vzdy, ked sa budem chciet opalovat;)
ako ste tam inak leteli?
@nefertitka my sme leteli z zürichu kedze tu zijeme s prestupom v berline
ahojte baby 🙂
Otvorili sme novu skupinu, kde vsetko ozacujem aby sme to mali prehladne keby niekto hladal Dominikansku, mozem vas poprosit aby ste tam napisali par slov ze ako sa vam na dovolenke pacilo , ci odpocurate a par fotiek a nazov rezortu dakuejm vam moc baby, ste vsetky uzasne, urcite ♥♥ leti za kazdy prispevok 🙂 Monika.
https://www.modrykonik.sk/group/9496/?post_id=1...
@barbora111
@lenuska16
@monikusa
@kika3112
@katarinnak
@esperanzita
@briketa
@martina1305
@miskamaj
@gabrielita87
@mia1112
@123lenka
@lusyinka
@siravka
@kacennnka
@kefrinky
@majkeel
@nmonika
@kakatulik
@shira_
@zuzanafasiankova
@sophinka17
no vela som oznacila, koho nie prepacte baby ale urcite sa pridajte TESIME sa na vas 🙂
♥♥♥
Prosim van neviete či koncom Juna a začiatkom Jula je tam dobre počasie ?
@bibi8000 Bolo nam povedane, ze na Dominike su obdobia podobne ako u nas. Leto velmi teplo, zima prijemnejsie, nie take horucavy. Boli sme v septembri, v Punta Cane sme mali za mesiac asi dvakrat dazd, na par hodin, aj to vacsinou v noci. V Samane nas na 3dnovom vylete zastihla na 1 den doslova tropicka burka na cely den. Jun/jul sa nebude moc lisit od septembra. Cize karibska strana, prsi menej, atlanticka prsi viac. Karibska strana (Punta Cana,...) su same dlhe plaze (az trosku nuda), ale lepsie vybavene - hotely,... atlanticka (Samana) su viac hory, zatoky, clenitejsie pobrezie - krajsie ale zaroven menej plazi, viac skal a aj trocha spinavsie, zanedbanejsie, odpad na pobrezi. Idealne je vybrat si jednu stranu a urobit vylet na druhu ostrova.
ahojte 🙂 My v septembri ideme na Dominikansku (Punta Cana) a nevieme sa rozhodnut ze ktory hotel by bol najlepsi : Be Live Collection Punta Cana alebo Occidental Caribe Punta Cana alebo Tropical Princess Beach Resort & Spa .. Prosim nemate skusenosti ? dakujeem 🙂
vcera sme sa trosku zapotili pri pisani clanku pre vsetkych buducich dovolenkarov smerujucich na D.R.

caute ja sa hlasim z karibiku priamo😝
popisem viac asi z domu lebo je tu wifi take biedne, prvy krat co mi nacitalo kona. sme v bayahibe, krasa.. saona nas este len caka a 2 dosp.2 deti za 150 tusim.. je co pisat, skúsenosti vselijake, mm chce sa dokonca vybrat do mesta na nakupy tak som zvedava