icon

Dominikánska republika

lenuska16
21. aug 2012

Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉

monika15
29. apr 2017

@miob inak mi sme velmi plazovy lenivaci heheheh deti miluju plaz , sand, vsetko takze mi sme tam fakt az do tmy nas vzdy vyhanaju heheheheh
a preto vzdy sme tam skoro sami :( a to ni len chodi a achodia a chodia, do frasa tak uz kupim raz ta dosne ne :(((((((((((

monika15
29. apr 2017

@sisaka tam sme neboli ale pekne tam je.... to som uz videla ten rezort ... 🙂
ja teraz kukam cubu holguin/ pasquero 1800$ na nas 4roch juj strasne strasne lakave.....

sisaka
29. apr 2017

@monika15 fuu, to je ina cena. Kuba je problem jedlo, tak to ma dost odradza, ale za tu cenu... vsak aj flavourless kura s ryzou, cely tyzden 🙂

monika15
30. apr 2017

@sisaka ne ne jedlo super, tento uz poznam e;)
a caya maria ooo tak fakt ze musim povedat ze Melias las dunas malo lepsie jedlo ako Nickolodeon :(((( tak sklamanie velke.... pre mojho chlopa hehehehehe

sisaka
30. apr 2017

@monika15 diky za tip, hned si davam do notes, mozno nabuduce dame Kubu

monika15
30. apr 2017

@sisaka svokrovci boli aj na Ibeostar na Caya marii adult only ale fakt si to chvalili a oni su len na mexiko take fajne luxusne zvyknuty hehehe

monika15
30. apr 2017

toto bola cast jedla z Melia Las Dunas

nikdy sa nam nestalo ze bolo vsetko rovnake co sa tyka jedla,

miob
1. máj 2017

@sisaka konecne si zaciname rozumiet 😉 suhlasim s tebou, ze to nedava cisla, i ked sa bavime po slovensky a porovnavame US dovolenky, pretoze je rozdiel ked ty ratas z Ca 1400 co je 1000$ a ides z Canady, nie z EU. Nasi to z EU mali nakomplet dospeli na osobu za 2200€, mama s detmi 1850€, minimum v AI bude niekde okolo 1500€ cez DE cestovky. Variant 2, suhlasim ze nie je vhodny na dovolenku s detmi, avsak od 10-12 rokov uz asi aj v poho. Priklad kamos bol za nami za 220€ obojsm. letenka z EU(DE)-PC, dostal sa sem zhruba 350€ hore/dole nakomplet, na 3tyzdne tu mal ubytko za 400$, takze zhruba 700€ (skuter 7$/den, auto 30$/den, nepovinne) busmi alebo motoconchami sa vsade presunies za 1-2$. za tie 3tyzdne tu nenechal viac ako 500€ (so stravou) a s kopec vyletmi a zazitkami, kedze sa nestravoval kazdy den v restike a neplatil nikde vypalne 100/ppl. Hovorim, kto chce mat svoj klud, svoju pohodicku, ze ti okolo riti vsetci behaju, nemozes to porovnavat z dovolenkou na vlastnu pest. Sever je o aktivnej dovolenke, alebo aktivnom vyziti, vyskusas si surf na vlne, naucim ta narabat s kite, vyskusas SUP, mozes zajazdit na koni po plazi,cez hory, rafting, vodopady, joga,... tu nie je priestor na rozpisovanie vsetkych aktivit, vela som popisal uz na webe. Ja som v mojom clanku vyjadril moj nazor na PC. Kto chce 1-2weeks lenosit na plazi spolu s tisicmi inych a je s tym OK nech sa paci. Chcel som len otvorit oci slovakom, ze aj iny pohlad na D.R. existuje, ako ten ktory zazijete v uzavretej klietke s krasnymi plazami a nazvom Punta Cana.
Tie lacne letenky uz sledujem nejaky ten piatok a publikujem ich na webe, ak su zaujimave, bez lacnej letenky to nejde, pretoze potom to cislo narastie a uz to nie je financne zaujimave, ale su priebezne stale akcie nielen mimo sezony ale aj pocas hi-sezony, je to len o tom nerobit plany pol roka do predu ale niekedy par dni az mesiac popred aby si vyuzila super akciu. Ak pojdes standardne planpvanie x-mesiacov vopred, potom ta cena prestava byt natolko zaujimava, lebo standard je od tych 500-700€ az 1000€ z Vienna a sme tam kde popisujes...

ivetatata
2. máj 2017

@kika3112 ahoj nemáš kontakt na pána z dominikánskeho republiky, ktorý Vám robil sprievodcu? Chystáme sa tam dakujem

miob
3. máj 2017
ivetatata
3. máj 2017

Dakujem

karolos
5. máj 2017

boli sme tam párkrát a je to super.

monika15
6. máj 2017

@karolos ahoj, mozem ta poprosit ked ta pridam do nasej skupiny mozes sa tam troska rozpisat ze kde ste boli a popripade fotecku 🙂 dakujem 🙂

janka279
29. máj 2017

@liza68 ahoj. Uz mate za sebou Mauricius? Ako bolo? V ktorom hoteli ste boli?

majka11051990
30. máj 2017

Prosím vás bol niekto v Dominikánskej v auguste? Ale ste mali počasie? Bojím sa že bude pršať

majka11051990
30. máj 2017

@janka279 všimla som si vás príspevok 🙂 s manželom sme boli pred mesiacom na Mauriciu na svadobnej ceste a bolo úžasne. Vrátila by som sa tam kedykoľvek. Boli sme v hoteli Le Meridien Ile Mauric. Maurícius je úžasná krajina, príroda, kultúra určite choďte ak máte takú možnosť 🙂

janka279
30. máj 2017

@majka11051990 zvazujeme rozne moznosti, je medzi nimi aj Mauricius. 😊 Akurat, ze rozhodnutie vzdy padne podla dostupnosti vhodnych leteniek. 🙈 Uz parkrat nam to zmenilo plany. Akou spolocnostou ste leteli na Mauricius?

majka11051990
30. máj 2017

@janka279 leteli sme z Viedne do Paríža Air France, v Paríži sme mali 4hodiny prestup a potom na Maurícius Air Mauritius 🙂 tak dúfam že sa vám niečo podarí nájsť, ale ja na Maurícius nedám dopustiť ;)

liza68
30. máj 2017

@janka279 áno, bohužial! Boli sme ešte cez jarne prazdniny, v Canonnier Beachcomber resort, bola to veľmi pekná dovolenka!

liza68
30. máj 2017

@janka279 My sme leteli z Budapešti s Emirates cez Dubaj.

hroma
30. máj 2017

@majka11051990 air mauritius je v pohode? Da sa porovnat s Emirates, Qatar? Ja som clenom ich klubu, len letenky na MAU si drzia cenu 😢, ale prave Air France mava dobre akcie na jesen (vzdy okolo 500€).. asi to odsledujem, zatial ma to nelakalo kvoli let.spolocnosti... Ja si potrpim uz na pohodlie, mam za sebou eru nizkonakladoviek aj na vacsich vzfialenostiach, no uz mam toho dost 🙈😂.. radsej si priplatim , ale zas nie extremne..

majka11051990
30. máj 2017

@hroma nám sa letelo super. Oba lety sme mali nočné. Mali sme vankus, deku, balíčky s kefkou pastou, maska na oči, štuple do uší a podobne somarinky 🙂 jedlo sme mali dva krát, super porcie, pitie neobmedzene alko a nealko, čaj káva. Nám sa letelo super, aj miesta v lietadle bolo dosť. Tiež sme dlho váhali kvôli vysokým cenám leteniek ale po dlhšom sledovaní nás to prestalo baviť lebo cena neklesla.

hroma
31. máj 2017

@majka11051990 ved toto, nie a nie ist dole, uz 2roky sledujem (medzitym Sri Lanka, Maledivy 😂)... A furt, dali sme si ze tento rok!! Len ci ozaj, Air Mauritius je ok... Pokukam to.. 🙈 ... ale zas mi tu vyskakuju letenky qatar do Krabi, za lacno.. este Seychelly mam v hladaciku.. 🤣

janka279
31. máj 2017

@majka11051990
@liza68 tak na koniec to vyhrali zas Seychelly. Velmi sa nam tam pacilo, tak sa tam vraciame. Ale Mauricius ostava stale na zozname. Mam uz zapisane vsetky typy na hoteli. Dakujem. 😊

yanni
31. máj 2017

@hroma ono letenky sa zial drzia hore. Pri lepsich spolocnostiach, popripade co su v Group/Allianz uplne ze lacne nenajdes.
Air Mauritius je nieco ako Air Seychelles, uplna pohoda. Nie je to ta typicka nizkonakladovka ako napr FlyDubai, FlyNas atd. kde si musis zaplatit dobre ze nie aj toaletny papier. Air Mauritius patri do Alliance s Air France, je samozrejme lacnejsi ale vramci Alliance sa tie spolocnosti skor doplnaju ako si konkuruju. Preto sa vlastne zakladaju aj tie Alliance.
Podobne nemusis mat strach z Air Seychelles alliance s Etihad (drahaaaa, podobne ako Emirates).
My letime zajtra do Dubaja na short trip a koncom Juna na Seychelles. 🙂

kakatulik
31. máj 2017

Ahojte dievcata,kedy je najvhodnejsi cas co sa pocasia tyka dovolenka na Seychellach.
Dakujem krasne🙂

majka11051990
31. máj 2017

@janka279 koľko vychádzajú letenky na Seychell? Či idete cez cestovky?

liza68
31. máj 2017

@janka279 Super! My sme pred 2 rokmi boli na Seychelloch, u mňa to vyhráva!

liza68
31. máj 2017

@kakatulik my sme boli koncom februara, krasne počasie, bolo 30 C voda teplá a ani raz nepršalo.

kakatulik
31. máj 2017

@liza68 supeeer a dakujem...my sme tam chceli ist teraz v maji,ale zlakli sme sa tych dazdov,ktore by uz eventuelne mohli byt,tak sme zvolili DR,kde to uz tiez asi zacina,alebo bolo aj tak super. Ibaze tie Seychelly zostavaju takym tajnym snom stale.🙂