Išli by ste na dovolenku so svokrovcami?
Je naplánovaná na prvé dva septembrové týždne, problém je v tom, že malý bude mať akurát vtedy 1 rok. Išlo by sa so svokrovcami, pričom vôbec nemáme k nim nejaký extra vzťah. Do Chorvátska, čo je ďalšie mínus, čo ak nevyjde počasie?
Ty k nim nemas extra vztah, ich sym moze mat celkom dobby a este sa len uvidi aky k nim bude mat vztah ich vnuk. V kazdom pripade, ja by som sla. Kazda dovolenka sa rata, aj ta najhorsia.
Ja nie.. raz som bola na dovolenke so svokrovcami a už nikdy viac.. a to som s nimi mala celom ok vzťah.. (dnes už mám len svokru a vychádzame dobre, avšak na dovolenku ani náhodou)
Okrem toho ja veľmi rada cestujem s deťmi, rada trávim čas s manželom, s deckami a robíme si program podľa seba.. tak to bolo od ich malička..
@deti95060810 oni sú skôr takí rýpalkovia, plno reči a skutek utek
@viestta dovolim si nesuhlasit, nikdy by som nesla na "zly"dovolenku, len aby bola. To radsej vo svojom komforte domu so zahradou a bazenom, ako niekde v plosticovej posteli a s ludmi ktorych nemusim.
Čo sa týka počasia, za mňa OK, my chodievame do Chorvátska vždy začiatkom septembra ... more teplé, teploty okolo cca 30 st., nám stačí ... čo sa týka svokrovcov, jedna veľká STOPKA, ani keby mi tú dovolenku zaplatili, nešla by som.
@30majka71 ročne dieta na dovolenku nevidim ako problém, skôr pekny zážitok. počasie zvykne byt pekne, už nie úplne najväčší hic a more prijemne. otázny sú jedine ti svokrovci. vydržis počúvať rypanie na dovolenke? nebudú sa vam starať do výchovy s tým rypanim?
Nie nesla by som so svokrovcami ani na predlzeny vikend nie ze este na dovolenku. Kvoli tomu aby mi strazili deti? Nie dakujem
Áno, bez problémov.
Sla by som bez problemov
Chces 2 týždne, bez možnosti odchodu, počúvať to podrýpavanie, všelijaké poznámky, zasahovanie, 2 týždne vkusne počúvať ?!
Vydržíte v kľude 3 dni spolu, keď si trúfas na 2 týždne ?
@30majka71 no ja by som nešla a za druhé si tu dovolenku s malým ešte tak neuzijes ale keby svokrovci aj postrážili a ty by si mala aj chvíľku pre seba alebo muža možno hej ale ja som s takými malými deťmi k môžu nechodila je tam dosť teplo a moje deti také teplo nemusia už sa mi stalo že som sa vracala po štyroch dňoch z dovolenky z čiernej hory
Ideme o týždeň na dovolenku do turecka ja manžel malý, ktorý má rok a pol a ešte ide svokra s 3 kamoškami. My vychádzame dobre, verím ze si dovolenku užijeme. Taktiež poznám jej kamarátky, sú to fajn zeny
Len ešte aby som doplnila chcú ísť nízkonákladovkou, taxíkmi a podobne, čakajú, že všetko vybavíme my. Dokonca svokra začala vravieť veci typu, že však ona sa ani nebude kúpať, že tam bude zima, pričom ona sama na nás tlačí, že máme ísť
Nesla. Duplom, ked s nimi nemas dobry vztah. A riesit za pochodu, lietadlo, taxiky....nebude to nahodou podla ich predstav a budes to pocuvat. Mozno na zaciatok predlzeny vikend. 2 tyzdne je zahul.
My sme takto šli do Chorvátska, dcéra mala rok a pol, svokrovci by boli pomohli, ale dieťa viselo na mne, asi vystresované z cudzieho prostredia. Voda bola na kúpanie studená (to bol jún), jedlo bolo strašné (a to nie som prieberčivá). Z toho, čo píšeš, by to bolo ako výlet s tromi deťmi, ak sú svokrovci nastavení takto.
Pozri,ak mate zle vztahy a je to takto,tak nechod. Ja mam super svokrovcov. Pri mori sme spolu neboli,ale na lyzovacke,na rybacky na par dni chodime spolu. A sla by som s nimi aj k moru,lebo deti ich lubia aj oni deti a vedia sa im venovat. Zbytocne ti tu my budeme pisat,ked s vami nezijeme a mame to inak. Zariad sa podla seba. A snad muz stoji pri tebe
My sme vzali aj svokru aj moju mamu, a bolo to super. Svokra je stara skola, vstavala aj na dovolenke so sliepkami a dosla vziat dieta do kocara a prechadzala sa s nim, kym sme spali😄 najlepsia dovolenka
Moment, čo máte vybaviť ? Aká nízkonákladová ?
Aké majú predstavy ? Daj ich návrh, čo to vlastne chcú ?
@30majka71 🫣 nie! Boli sme minulý rok so svokrom.. stačilo mi, prvý a posledný krat. Syn mal vtedy 1.5roka a aj tak väčsinu času tam reval a štrajkoval s jedlom)
Ale celkovo neodporúčam isť na dovolenku s tak malym dieťaťom.. trampoty s dieťaťom v cudzom prostredí a ešte pri mori kde len tŕpneš či ti nespadne do vody
Ja bez problémov, mame skvele vztahy

išla.. prečo nie.
svokrovci s malým pomôžu keby niečo...