icon

Sama k moru so synom

evkakavecka
8. júl 2022
mariejenka
8. júl 2022

Smelo do toho, peknú dovolenku prajem.👍🍀

deti95060810
8. júl 2022

k moru nechodia len rodiny, ale aj maminky s deťmi ...

ivana11155
8. júl 2022

@evkakavecka ked sme boli v Turecku, na hoteli bola takto mamicka len so synom a v pohode. Zoznamili sa s inymi Slovakmi co tam boli ubytovani. No problem.

stanulienkat
8. júl 2022

Bude vam super. Peknu dovolenku.

alexandra197
8. júl 2022

@evkakavecka ja som bola s mamou ako 11rocna pri mori. Strasne som túžila ísť ale financie nedovolovali, aby išla celá rodina. Tak sme išli my dve a super. Urcite choďte🙂 peknú dovolenku

huginko
8. júl 2022

@evkakavecka my sme tak teraz boli v Egypte. A super. Ja a 13 ročný syn

jaskolka
8. júl 2022

Prečo nie? Kamoška slobodná mamička bežne tak chodí od dceriných 7 rokov, vždy si to užijú, prídu opalene, spokojne.

jumama
8. júl 2022

Trochu na odlahcenie a zasmiatie: Ja som prečítala "Sama k moru so syrom" 🙂

pink_lady
8. júl 2022

Ja som bola sama So synom ked mal 5 a 6 rokov.Parada

betulinka1
8. júl 2022

@evkakavecka a dieťaťom nikdy nie si sama 😉. Uplne v pohode, nemas sa coho bat. Vsade je kopec Slovákov keby nieco.

riskoh
8. júl 2022

Každoročne chodím so synom od jeho roku k moru bez manžela,pretože nemá toľko dovolenky,nevidím v Tom absolútne žiadny problém....

ada_alica
8. júl 2022

@evkakavecka ja sa popravde toho dosť obávam, neviem ako máš staré dieťa ale ja som dostala na poslednej dovolenke teploty a tu sa vynára otázka,kto sa bude venovať môjmu dieťaťu ak ja nebudem môcť?Ja zvažujem zobrať so sebou krsna alebo nejakú kamarátku

vikisukik
8. júl 2022

preco nie, podla mna mas z toho uplne zbytocne obavy a bude to krasna dovolenka. musis sa proste tak nadstavit, ze to bude super a hotovo

majlo1234
8. júl 2022

Chodte, aspon nebudes musiet na muza na izbe zakazdym cakat hodinu, kym dokaka. Nebude treba natierat dva chrbty, ale iba jeden detsky. Nebudes musiet hladat furt restiku s poriadnymi steakami. A hlavne budes musiet pocuvat iba svoje dieta, a nie ustavicne pindanie muza(toto su mije dovolenky😃)

clovekoj
9. júl 2022

Ja v tom nevidím žiaden problém. So synom tak chodíme stále, len my dvaja k moru, a je to super. Vždy si tam nájde aj kamarátov a nevadí mu, ani keď si jazykovo nerozumejú.

akinom0077
15. júl 2022

@evkakavecka isla by som do toho aj so synom aj sama dokonca je to moj veliky sen ist raz sama na dovolenku

jankajajusa
20. máj 2023

Ja uvažujem ísť so synom ísť k moru len my dvaja po prvý krát ,no mám obavy a prvom rade kam ? keďže neviem jazyk ( viem ..dosť blbé )