Sama k moru so synom
k moru nechodia len rodiny, ale aj maminky s deťmi ...
@evkakavecka ked sme boli v Turecku, na hoteli bola takto mamicka len so synom a v pohode. Zoznamili sa s inymi Slovakmi co tam boli ubytovani. No problem.
Bude vam super. Peknu dovolenku.
@evkakavecka ja som bola s mamou ako 11rocna pri mori. Strasne som túžila ísť ale financie nedovolovali, aby išla celá rodina. Tak sme išli my dve a super. Urcite choďte🙂 peknú dovolenku
@evkakavecka my sme tak teraz boli v Egypte. A super. Ja a 13 ročný syn
Prečo nie? Kamoška slobodná mamička bežne tak chodí od dceriných 7 rokov, vždy si to užijú, prídu opalene, spokojne.
Trochu na odlahcenie a zasmiatie: Ja som prečítala "Sama k moru so syrom" 🙂
Ja som bola sama So synom ked mal 5 a 6 rokov.Parada
@evkakavecka a dieťaťom nikdy nie si sama 😉. Uplne v pohode, nemas sa coho bat. Vsade je kopec Slovákov keby nieco.
Každoročne chodím so synom od jeho roku k moru bez manžela,pretože nemá toľko dovolenky,nevidím v Tom absolútne žiadny problém....
@evkakavecka ja sa popravde toho dosť obávam, neviem ako máš staré dieťa ale ja som dostala na poslednej dovolenke teploty a tu sa vynára otázka,kto sa bude venovať môjmu dieťaťu ak ja nebudem môcť?Ja zvažujem zobrať so sebou krsna alebo nejakú kamarátku
preco nie, podla mna mas z toho uplne zbytocne obavy a bude to krasna dovolenka. musis sa proste tak nadstavit, ze to bude super a hotovo
Chodte, aspon nebudes musiet na muza na izbe zakazdym cakat hodinu, kym dokaka. Nebude treba natierat dva chrbty, ale iba jeden detsky. Nebudes musiet hladat furt restiku s poriadnymi steakami. A hlavne budes musiet pocuvat iba svoje dieta, a nie ustavicne pindanie muza(toto su mije dovolenky😃)
Ja v tom nevidím žiaden problém. So synom tak chodíme stále, len my dvaja k moru, a je to super. Vždy si tam nájde aj kamarátov a nevadí mu, ani keď si jazykovo nerozumejú.
@evkakavecka isla by som do toho aj so synom aj sama dokonca je to moj veliky sen ist raz sama na dovolenku
Ja uvažujem ísť so synom ísť k moru len my dvaja po prvý krát ,no mám obavy a prvom rade kam ? keďže neviem jazyk ( viem ..dosť blbé )

Smelo do toho, peknú dovolenku prajem.👍🍀