Dovolenka Turecko 2016

miroslavab13
31. máj 2016

Ahojte plánujete dovolenku pri mori ? Rozmýšlali ste nad Tureckom ? Cestovky majú dovolenky za dobré ceny len na druhej strane čo sa tam stalo minulý rok a migranti ... aký máte na to názor?

cristina3012
28. júl 2017

@05ada boli sme v jadore deluxe spa s 2 rocnou teda pomaly 3 rocnou a vserko super , hotel cisty, sluzby vyborne , akurat hodka busom od letiska a plaz s drobnymi kamienkami pri vstupe do mora

05ada
28. júl 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

@cristina3012 , Dakujem za odpoved, hodka autobusom je Ok. Ano je to novy hotel vyzera pekne aj v cestovke ho chvalila. Chcem sa opytat ako daleko to bolo na plaz a do mesta. A cez aku cestovku ste isli?

baumka
28. júl 2017

@05ada ja by som ti určite z menovaných hotelov odporučila Seameliu. 50 min od letiska,vstup do mora a jemný piesok-,najlepší zo spomínaných hotelov. Hneď si na promenáde,môžeš dieťa kočíkovať hore,dole,ak ho
potrebuješ uspAť. hotel je priamo na pláži,priamo na tej promenáde. Nákupy do 5 min od hotela. Nájdeš tam všetko od oblečenia až po lekárne.
Vody sa báť nemusíš,tú balenú pijú najmenší aj dospelí. V septembri je voda najfajnovejšia.Určite tam budú ešte malé deti,aj" medzinárodní "animátori.

Čo sa týka príletu tak skoro,raz som čítala na nemeckom fóre,že ak prídeš a teraz neviem či do 4h alebo 5h ráno,tak sa to ráta ešte ako noc a musia ti dať izbu okamžite. Neskôr sa už čaká. Ale všetko závisí od naplnenosti hotela a keď uvidia,že máš malé dieťa,tak budú rýchlejšie konať.Ale určite by som sa na tej recenzii viackrát ozvala,keby na nás pozabudli. 🙂 Od príchodu už môžete využívať všetko,čo je v AI.

lauraa
28. júl 2017

@05ada jadore hned vynechaj je daleko od mora.inak tomu ubytku zavisi od hotela ak maju miesto ubytuju ta hned ak su plny tak musis pockat lebo check in je vzdy po 14... nas teraz po 6 rokoch prvykrat ubytovsli az po 14 a to sme boli o 7 v hoteli. Ranajky a na plaz ...

cristina3012
28. júl 2017

@05ada plaz bola tak 5 min pesi, ale chodilo stale auto z plaze a na plaz takze v pohodicke sa dalo zviest a pesi to bola ozaj chvilocka

babazpb
29. júl 2017

@05ada raj pre deti urcite v hoteli sueno delux belek. je tu aj detska jedalen. transfer 30minut. voda je standart myslim vsade ze je vzdy v celom arely. aj v minibaroch na izbach doplnana kazdy den. najlepsi je asi prichod v noci, ubytuju okamzite. Inak ako pises zvacsa o 14tej. Kociar je batozina, na osobu mas 15kg, takze treba doplatit. neni to nic hrozne. inak odporucam fischer.

roskovaevka
29. júl 2017

@05ada kočiar si môžeš vziať až ku lietadlu, ten nám nikto nevazil, takže sa ani nezapočítava do limitu batožiny - pokiaľ ho do batožiny nedáš. Nechaj si ho pri sebe až do vstupu do lietadla, robime to tak stále, a malú nemusíme vláčiť hore dole, aj spinkať na letisku ti v tom môže, kým budete čakať na odlet.

05ada
29. júl 2017
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Dakujem dievcata za prispevky, prepacte, ze odpovedam az teraz, ale este stale mame prazdninovy gang tak nestiham.
baumka- dakujem za tip Seamelia hotel- polohovo urcite dobre len sa obavam,
aby tam nebolo moc hlucno, aby sa mala vyspala. Dakujem aj za info o
prichode na hotel zavcasu rano, urcite by som sa spytala na recepcii.
lauraa- dakujem aj za tvoj prispevok o Jadore som vazne uvazovala, lebo je len rok
stary hotel a recenzie co sa tyka cistoty a stravy boli len kladne. Dakujem
za Tvoje skusenosti s ubytkom pred 14 hod.
cristina 3012 - ano pani spominala, ze k plazi je k dispozii hotelovy minibus
babazpb - urcite sa vecer pozriem aj na tento hotel, Dakujem za info. o kociku
roskovaevka - to by bolo idealne mat kociar po ruke, urcite tuto moznost vyskusam

lauraa
29. júl 2017

@05ada zvaz dobre ten jadore na okoli okrem hotelov nic nie, nemas tam kam ist ani promenada ani mesto ani nic. Jedine cez ten les k moru alebo sa tedsa odviest tym golfovym autickom. Na mna teda dojem neurobil a to sme tam len vykladali jednu rodinu co s nami cestovali v taxi.

05ada
29. júl 2017

@lauraa OK - to je dobry postreh , ja by som chcela aj trochu na trhy kupit nieco pre malu ale aj sebe urobit radost, posledne 3 roky som si nic nekupila , nevadi mi to ale na dovce by som si mohla nico male dovolit - naozaj neviem co konkretne tricko saty, sarong...😉

roskovaevka
29. júl 2017

@05ada ten kočík to je jednoznačne pomoc, pri prvej dcere sme to nevedeli ani my, tak sme ju vlacili po letiskách ako mumaci, teraz to využívame maximalne...čo sa týka toho Jadore hotelu, boli sme vedľa v hoteli, fakt v okolí zdochol pes, žiadne obchody...ALE, len 5 minút taxíkom je odtiaľ Manavgat Bazár, a to je riadny masaker, taký výber a ceny oblečenia nenájdeš pri žiadnom hoteli, a to ti hovorím určite, boli sme v Turecku už 10-krat. A keď budeš mať malú v kociku, tak pohoda, celý bazár je vydlazdeny príp. asfalt... Čo taxíka ti dajú kočík a pohoda, ale aj do dolmusu v pohode s kocom. Tiež som mala minule traumu z tejto oblasti, ale tie nákupy v Manavgat sú TOP. Takže ak je hotel perfektný, myslím, že nie je o čom uvažovať. A čo sa týka mora, malej sme dali topánky do vody, kamienky jej nevadili a more bolo tam krásne čisté ako nikde...

lauraa
29. júl 2017

@roskovaevka
@05ada je kopec hotelov kde mas nakupne moznosti priamo pred hotelom mozes nakupo at kazdy vecer. Dievcata tu uz spominali sungate v side tiez novy hotel , adalya ocean je tiez novy , evren beach , starsi alr super kumkoy beach, paloma ocean, a kopec dalsich. Vsetky su v casti side kumkoy, evrenseki... more vhodne aj pre majmensicj , plytke , piesok...

fireman666
29. júl 2017

Ahoj.my sa chystáme 2.9 do súde hotel sidelya.mam super recenzie...idem s 3 detmi

fireman666
29. júl 2017

Nechystáte sa náhodou v tomto termíne niekto?🙂

roskovaevka
29. júl 2017

@lauraa pri hoteloch sú obchody, zažili sme aj riadne nákupné zóny, ale ten Manavgat je jednoznačne pecka!!! Neporovnateľné absolútne s tými nákupnými zónami okolo hotelov, kto zažil, vie, o čom hovorím.

lauraa
29. júl 2017

@roskovaevka kde pri jadore su obchody?

roskovaevka
30. júl 2017

Pri jadore nie, myslela som v iných hoteloch, kde sme boli na dovolenke, a pri niektorých boli dosť veľké tie nákupné zóny. Ale aj kúsok od Jadore, konkrétne pri tomto jazere Sorgun je taká malá nákupná zóna.

ivanka07
30. júl 2017

@lilly30 my odchadzame ale 7.8 so sliaca da alegrie...

zutyka
30. júl 2017

ahojte baby, bol niekto v hoteli GRAND KAPTAN v Alanyi? Chcela by som vedieť aká je tam pláž. V popise píšu piesočnatá s okruhliakmi, pri vstupe kamenné pláty. Desia ma tie kamenné pláty. Je potrebná aj obuv do vody?

mischel123
30. júl 2017

@dai ahoj, prosim ta ty si bola v oboch? Nakoniec sme sa rozhodly ist do alhambry tak som zvedava 🙂

roskovaevka
30. júl 2017

@zutyka kamenné pláty sú horor, mali sme ich na jednej pláži v KONAKLI a nikdy viac!!!

martulik6
31. júl 2017

@fireman666 boli sme v tom hotely,zac. jula a bolo fantasticky-vrele odporucam, hned by som sa vratila spät

vemala
31. júl 2017

Zenusky prosím poraďte, chystáme sa na našu 1 dovolenku a ideme do Turecka. Spisujem zoznam co malej 6r zabaliť. Ideme až 12.9 a mam dilema ci jej vziať aj nejaké tričko s dlhým rukávom, či už k večeru není chladnejšie, nechcem baliť zbytočnosti 😉 dakujem

05ada
31. júl 2017

Prave som citala o strelbe na plazi v Turecku, tak silno zvazujem tuto destinaciu. Mam male dieta a neviem, ci s nim budem riskovat.

fireman666
31. júl 2017

@martulik6 napíš bližšie ako bolo.pripaadne porad nejaké tipy kde ísť.ako ste boli ubytovaný?cez akú cestovku ste boli?

mischel123
31. júl 2017

Ahojte, tak sme sa rozhodly ist do Side, hotel Alhambra Royal Palace, ideme 5.8.2017, idete este niekto v tomto termine? Ideme cez hydrotour. Prosim vas na ake fakultativne vylety sa oplati ist? Dakujeme 🙂

martulik6
31. júl 2017

@fireman666 Leteli sme cez cestovku Turancar z KE, let bol vyborny-o.k cca 2,30hod. Ubytko bolo v Seamelii beach- mozem iba odporucat. Hotel cisty personal veeelmi ustretovy, jedlo vynikajuce . Nevies co mas ochutnat v jedalni, vonku kazdy vecer opekacky a samo . program. Cestou na plaz este dva restiky s pitim a ochutnavkami. Plaz z hotela je asi cca 7min chodze, stale cista-piesocnata, ani jeden kamienok, noa voda bombova. Zhotela si za 5min v obchodnej zone a nakupis co ti srdce raci, ale treba zjednavat a uspejes😉. Boli sme na 12 dni a hned by som sa balila spät, no proste je to tam bombove a vrele odporucam:

fireman666
31. júl 2017

@martulik6 takže neboli ste ubytovaný v sidelya? bolo tam veľa slovákov?dohovorim sa aj anglický?tak zjednávať ja moc neviem.mne skorej predaju ešte drahšie ja sa nechám oblbnut🙂a čo sa týka tých nakupov.boki ste len v tej nákupnej zóne čo je v blízkosti hotela.alebo ste boli aj v side?využívali ste aj miestnu dopravu?

martulik6
31. júl 2017

@fireman666 ...v Seamelii, slovakov velmi malo-vela nemcov a rusov-dohovoris sa iba anglicky,alebo nemecky. Nenakupovali sme v hotely tam su prehnane ceny ale nedalekej nakup. zone blizko hotela nic-preplatis...nehambi sa zjednavat, robi to kazdy a upozornil nas na to aj delegat...inac ceny su vyvesene, takze budes vediet...ale napr z 10€ asi 1€ ale z 35€ aj 10€ ti spusti...ktory aky....v side sme neboli, ide bus asi 1hod. cesty a nam sa ist nechcelo...radsej sme si to tam uzivali pretoze stratis 1den relaxu trmacanim sa mi zda ze bus do side stal 1€-znami boli , no prisli unaveni-ale ze sa boli pofotit pri pamiatkach- ja to nemusim....takze asi takto ...ty kedy letis a do ktoreho hotela?

fireman666
31. júl 2017

My letíme 2.9 z ba.a ubytovaný budeme v sidelya club