icon

Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?

zuzzina
24. jan 2014

Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?

zuzi20
27. okt 2014

@leamax jaaj, no ja zase picham fraxiparin, a vraj vtedy nerobia spinal...no je to komplikovane...

leamax
27. okt 2014

@zuzi20 to fakt?lebo aj ja picham od zaciatku fraxik.to co budem ja na hypnozu?😀

leamax
28. okt 2014

@zuzi20 tehotenska demencia,ma az teraz napadlo-kamoska tiez pichala cele tehu fraxik a mala spinal🙂

zuzi20
28. okt 2014

@leamax tak potom je to asi len blud...aj ked ja sa toho spinalu akosi bojim, neviem si to predstavit, ked si nebudes citit pol tela...

leamax
28. okt 2014

@zuzi20 no ja tiez,ale chcem drobcekov hned vidiet🙂

zuzi20
28. okt 2014

@leamax no ved hej, to by som aj ja chcela....Zas celkova anesteza ma asi vacsie rizika...

leamax
28. okt 2014

@zuzi20 asi ano.pre mna teda urcite.aj ked ten vpich pri spinali vraj aj boli,ale vraj iba ako fraxik a to my predsa hravo zvladame,nie😉🙂

zuzi20
28. okt 2014

@leamax a tak fraxik sa da prezit, az na tie hrčky co sa mi robia pod kožou :(

kama2
28. okt 2014

@zuzi20 spinal uplne v pohode, ani nebudes vediet, kedy zacnu, o par minut ti uz ukazu babatka a potom uz budes mysliet iba na to, ako ti ich opat prinesu na izbu. Len mi nenormalne bola na stole zima, sitie trvalo asi 35minut a uplne mi nadskakovali ruky na stole od triasky.ale inak pohoda, mozes debatovat s anesteziologom 😉 ja mam fakt len dobre spomienky....

zuzi20
28. okt 2014

@kama2 tak to si ma potešila 🙂

katarinka289
28. okt 2014

@leamax ja som spinal praveze vobec necitila.Najskor miesto opichali,to bolo len take malilinke stipnutie,ze citila som,ze nieco robi...no a ked mi povedala,ze si mam lahnut,tak ja ze co? To uz?

katarinka289
28. okt 2014

@zuzi20 ked anesteziologicka povedala Dr.,ze moze zacat,tak ja ze este nieeee,ja si este citim nohy...a potom sa ma Dr.spytal,ze Katka,co som teraz urobil? Neviem dodnes,co urobil,ale necitila som nic.No viem,ze som vedela este pohnut palcami na nohach 🙂

zuzi20
28. okt 2014

@katarinka289 no to su zážitky čo? 🙂)) tak uz sa nebojim teda. A ktovie, co ja ako budem nakoniec rodiť... 🙂

leamax
28. okt 2014

@kama2
@katarinka289 dakujem,dievcata,toto teraz potrebujem,lebo zajtra ma to uz caka🙂
Dosli im vysledky,ze bielkovina moci je pripustna do 3 a mne vysla 4,7 a vybehol mi zrazu tlak na 140/105,co som v zivote nemala.tak ze bude pre vsetkych troch lepsie,ked sa uz zajtra drobcekovia narodia.aj sa tesim,an sa bojim a je mi aj luto,ze musia tak skor von.ale snazim sa pevne verit,ze to v pohode zvladneme.teda viem,ze oni ano,len o sebe pochybujem ako vzdy

zuzi20
28. okt 2014

@leamax jej drzim palceky zajtra...tvoj veľký deň 🙂 Verím, že všetko dobre dopadne, ved malí maju krasne váhy, tak hadam bude všetko OK !!

leamax
28. okt 2014

@zuzi20 dakujeme moja.verim aj ja,snazim sa

kama2
28. okt 2014

@leamax drzim moc palce, opat sa rozrastie RF zbierka deticiek 😉 je super ked si takto pod dohladom, naposledy sa dobre vyspi, vlastne po porode ti este 1 noc bez deti dopraju 😉 krasne ste vydrzali 3 v 1!

kama2
28. okt 2014

@katarinka289 mna zasa prv stipol anestez.do ruky, ze aha, toto boli a potom ma stipol do brucha, ze aha, mozu zacat 😉 a mne pichali spinalku medzi kontrakciami tak to bola prča, ze uf uf pockajte, uf uf mozte 😉

leamax
28. okt 2014

@kama2 dakujeme🙂no chceli smr vydrzat aj dlhsie 3v1,ale tak co narobime,ze

kama2
28. okt 2014

@leamax jasne, aj moj sen je vydrzat aspon do 37tt v stave 3 v 1, ale Pan Boh zaplat aj za 34tt 😉 vahu rychlo dozenu, hlavne pozitivne myslenie, nech sa ti skoro aj mlieko pusti 🙂 vsetko je tak, ako ma byt!

leamax
28. okt 2014

@kama2 a vies co,mas pravdu.uz to nijako neovplyvnim,je to na Panu Bohu a verim,ze to dopadne vsetko najlepsie ako bude mozne🙂tesim sa na drobcekov🙂dakujem

nella156
28. okt 2014

ahojte baby,tak my zotrvame v nemocke asi este dlho,kedze som otvorena tak ako som bola a aj krcok tak isto..prietoky dobre,pasy tiez,a dnes som sa konecne dozvedela co somnou nacvicuju..tak chcu ma este podrzat aby drobci boli dobre vyvynuty a nemuseli do inkubatora,takze som kludnejsia hned ze viem co sa deje..na pasy ked chodim tak mi davaju lehatko vyssie ale aj tak max. tak 25-30 min.vydrzim lebo potom ma chyta neznesitelna bolest chrbta..a na boku lezat nemozem lebo im nechce brat obe sondy..takze trpim tak ci tak...doktorka mi dnes vravela ze aj napriek tomu zdm mi davaju magnezko tak mozem rodit..neviem ako dlho ma chcu takto drzat este..ja uz viem ze rodit budem isto s vyvolavackou alebo nakoniec akutnou sekciou,citim to..och baby drzte sa dajak to vsetky dobojujeme uz,ved ti nasi anjelici stoja zato😉

zuzkavascak
29. okt 2014

Zienky, nam sa nejako nedari. Dnes primar na vizite hovoril,ze hrdlo je uz uplne prec, ze mi to drzi uz len na tomstehu po šiti, a ze na stehy tlaci hlavicka mojho mensieho drobceka. Voda moze odtiect kedykolvek ☹ K tomu sa mi pridruzila uz aj nejaka pliaga od spodku, tak mi na to davaju cipky Betadin. No nic moc ☹

kama2
29. okt 2014

@zuzkavascak joj, tak to drzim moc palce, kazdy den v brusku je dobry, tak si to stale hovor, ze este 1 den vydrzat, potom dalsi...je to na palicu, mala som spoluleziacu v nemocke, viem ake to bolo narocne na psychiku...ale ver!

vikivik
29. okt 2014

Ahoj baby, chcela by som sa spýtať: zajtra idem na prvé genetické testy a neviem či mám ísť na lačno či nemusím, lebo mi nepovedali. Ďakujem 🙂

zuzi20
29. okt 2014

@zuzkavascak No Zuzi, drzte sa este!!! Kolko maju asi malí teraz hmotnosť? Držím palce, nech sa to polepší...!

zuzi20
29. okt 2014

@vikivik Myslim, ze na geneticke nemusis byt nalacno. Ale ja som bola, lebo som isla skoro rano k dokymu 🙂

emina78
29. okt 2014

@leamax Ahoj ja už mam tiež zvyšenu bielovinu v moči už to začina ked to pojde rapidne hore tak ma budu musieť prevažať do inej nemocnice lebo tu nemaju inkubatori pre nedonosene deti.Ale tvoje už maju peknu vahu ty sa nemusiš bať.

zlatanka30
29. okt 2014

@emina78 v ktorej nemocnici lezis?

vikivik
29. okt 2014

@zuzi20 ďakujem, nejak strácam pamäť od kedy som tehotná 🙂