Čakáme dvojčatá. Je tu ešte niekto taký?
Ahojte , chce niekto pokecať o radostiach aj starostiach pri viacplodovom tehotenstve?
@zuzi20 spinal uplne v pohode, ani nebudes vediet, kedy zacnu, o par minut ti uz ukazu babatka a potom uz budes mysliet iba na to, ako ti ich opat prinesu na izbu. Len mi nenormalne bola na stole zima, sitie trvalo asi 35minut a uplne mi nadskakovali ruky na stole od triasky.ale inak pohoda, mozes debatovat s anesteziologom 😉 ja mam fakt len dobre spomienky....
@leamax ja som spinal praveze vobec necitila.Najskor miesto opichali,to bolo len take malilinke stipnutie,ze citila som,ze nieco robi...no a ked mi povedala,ze si mam lahnut,tak ja ze co? To uz?
@zuzi20 ked anesteziologicka povedala Dr.,ze moze zacat,tak ja ze este nieeee,ja si este citim nohy...a potom sa ma Dr.spytal,ze Katka,co som teraz urobil? Neviem dodnes,co urobil,ale necitila som nic.No viem,ze som vedela este pohnut palcami na nohach 🙂
@katarinka289 no to su zážitky čo? 🙂)) tak uz sa nebojim teda. A ktovie, co ja ako budem nakoniec rodiť... 🙂
@kama2
@katarinka289 dakujem,dievcata,toto teraz potrebujem,lebo zajtra ma to uz caka🙂
Dosli im vysledky,ze bielkovina moci je pripustna do 3 a mne vysla 4,7 a vybehol mi zrazu tlak na 140/105,co som v zivote nemala.tak ze bude pre vsetkych troch lepsie,ked sa uz zajtra drobcekovia narodia.aj sa tesim,an sa bojim a je mi aj luto,ze musia tak skor von.ale snazim sa pevne verit,ze to v pohode zvladneme.teda viem,ze oni ano,len o sebe pochybujem ako vzdy
@katarinka289 mna zasa prv stipol anestez.do ruky, ze aha, toto boli a potom ma stipol do brucha, ze aha, mozu zacat 😉 a mne pichali spinalku medzi kontrakciami tak to bola prča, ze uf uf pockajte, uf uf mozte 😉
ahojte baby,tak my zotrvame v nemocke asi este dlho,kedze som otvorena tak ako som bola a aj krcok tak isto..prietoky dobre,pasy tiez,a dnes som sa konecne dozvedela co somnou nacvicuju..tak chcu ma este podrzat aby drobci boli dobre vyvynuty a nemuseli do inkubatora,takze som kludnejsia hned ze viem co sa deje..na pasy ked chodim tak mi davaju lehatko vyssie ale aj tak max. tak 25-30 min.vydrzim lebo potom ma chyta neznesitelna bolest chrbta..a na boku lezat nemozem lebo im nechce brat obe sondy..takze trpim tak ci tak...doktorka mi dnes vravela ze aj napriek tomu zdm mi davaju magnezko tak mozem rodit..neviem ako dlho ma chcu takto drzat este..ja uz viem ze rodit budem isto s vyvolavackou alebo nakoniec akutnou sekciou,citim to..och baby drzte sa dajak to vsetky dobojujeme uz,ved ti nasi anjelici stoja zato😉
Zienky, nam sa nejako nedari. Dnes primar na vizite hovoril,ze hrdlo je uz uplne prec, ze mi to drzi uz len na tomstehu po šiti, a ze na stehy tlaci hlavicka mojho mensieho drobceka. Voda moze odtiect kedykolvek ☹ K tomu sa mi pridruzila uz aj nejaka pliaga od spodku, tak mi na to davaju cipky Betadin. No nic moc ☹
@zuzkavascak joj, tak to drzim moc palce, kazdy den v brusku je dobry, tak si to stale hovor, ze este 1 den vydrzat, potom dalsi...je to na palicu, mala som spoluleziacu v nemocke, viem ake to bolo narocne na psychiku...ale ver!
Ahoj baby, chcela by som sa spýtať: zajtra idem na prvé genetické testy a neviem či mám ísť na lačno či nemusím, lebo mi nepovedali. Ďakujem 🙂
@zuzkavascak No Zuzi, drzte sa este!!! Kolko maju asi malí teraz hmotnosť? Držím palce, nech sa to polepší...!
@emina78 v ktorej nemocnici lezis?

@leamax jaaj, no ja zase picham fraxiparin, a vraj vtedy nerobia spinal...no je to komplikovane...