Aká vám prišla dôchodková prognóza?
Ja tomu moc nerozumiem. Ale prisla nejaka nizka, odrobenych 20 rokov a 950 euro..
Mám 32 rokov a portfólio v investíciách 240 000€… takže asi toľko sa spolieham na štátny dôchodok 😀
Je mi úplne šumák koľko mi Fantozzi vyráta.
Mám 32 rokov a portfólio v investíciách 240 000€… takže asi toľko sa spolieham na štátny dôchodok 😀
Je mi úplne šumák koľko mi Fantozzi vyráta.
@anonym_631e5d Tak davam ti cenu Ch. Norrisa, super, drz sa, tak sa to robi. A nie aby Fantozzi s dcerou Mariangelou o dôchodku rozhodovali.😁
Tak mne prišila prognóza na veľmi nízky dôchodok a zároveň mi tam chýba dosť veľa odpracovaných rokov... No super ... Môžem sa prichystať na chodenie po úradoch
@anonym_b27c74 presne, mne chyba asi 10 rokov.
Baby prosím vás, ktorým táto prognóza prišla mailom - v akom formáte ste mali prílohu? Lebo mne prišiel mail, vyzerá legitímne, nechala som to skontrolovať aj AI, ale stále tomu neverím lebo príloha je vo formáte zip a nie PDF. Bojím sa či nejde o nejaký podvod
Baby prosím vás, ktorým táto prognóza prišla mailom - v akom formáte ste mali prílohu? Lebo mne prišiel mail, vyzerá legitímne, nechala som to skontrolovať aj AI, ale stále tomu neverím lebo príloha je vo formáte zip a nie PDF. Bojím sa či nejde o nejaký podvod
@anonym_d5921b priatelovi tiez prisiel format zip
@anonym_d5921b priatelovi tiez prisiel format zip
@anonym_bd4dbe mne sa dala normalne otvorit, resp bol tam tiez asi heslo
@anonym_autor mne ešte treba 14 rokov a 123 dni.do dôchodku pôjdem 67 rokov a mesiac.
A suma tam píše 980€
Moju ocovi prišlo ze suma 660€ a celú čas je zamestani
@anonym_autor no dnes mne prišiel odhad dôchodku 1+2 pilier 4000€ 😀 ale suma je absolútne nerelevantná v mojom pripade
Mne prisla a je tam napisane, ze mi zaratali 1 dieta. Mam 3 (ale jedno az od 6 rokov tak to sa zrejme nerata). Z toho co citam, je to tak kvalitna robota ako energopomoc.
@anonym_autor mne prišla dnes. Mám vraj odpracovaných 14 rokov. Pred 4 rokmi mám od nich výpis a tam mám 21 rokov, plus posledné štyri je 25. Nezapocitali mi vôbec štúdium a zabudli odpočítať dieťa. Viac k tomu nenapíšem🤣
Mne uz tiez dosla a zdalo sa mi to nejako malo odrobenych rokov, tak som volala na socialnu poistovnu a mam tam vela nezaevidovanych odbobi - vratane hned prveho trvajuceho cca 6 rokov od mojich 15 narodenin 😂 pani som to hned nahlasila, ze ako to je mozne ved som bola na strednej skole, tak sa ma spytala ci som ju aj skoncila - ano s maturitou a potom vysoka skola… plus dalsie uplne nezmyselne obdobia, napr jedno zacina v uplne nahodny den ked som bola uz na rodicovskom ✌️takze som si hned objednala termin a idem tam dokladovat veci ako maturitne vysvedcenia, diplom, potvrdenia o rodicovskom atd … a mojich x rokov v zahranici budem riesit este samostane cez dalsie oddelenie. Takze napriek tomu, ze sa na statny dochodok nespolieham a bolo mi to celkom jedno co tam bude vyratane, tak ma tato infomacia nakopla upratat ten bordel ktroy o mne socialna poistovna eviduje
Prosím vás ženy ako vám to prišlo doporučene ?? Som odcestovaná a v schránke dačo zo SP ..tak či to môže byť ono ...
Prosím vás ženy ako vám to prišlo doporučene ?? Som odcestovaná a v schránke dačo zo SP ..tak či to môže byť ono ...
@lmwoman ano, prislo to doporucene.

Tak mne prišila prognóza na veľmi nízky dôchodok a zároveň mi tam chýba dosť veľa odpracovaných rokov... No super ... Môžem sa prichystať na chodenie po úradoch