Ako rozdeliť financie v manželstve pri spoločných deťoch?
Ahojte
Prosím vás ako vam najviac vyhovuje rozdelenie financii ak ste v manzelstve , obaja pracujuci a mate spolocne deti, ale hypoteka aj dom je pisane na muza
Ako by ste si to najrozumnejsie rozdelili? Alebo ak ste v rovnakej situacii ako to mate podelene?
Dakujem
Kedze najstarsie dieta ma 11r... ako dlho ste spolu? Ako dlho on splaca hypo?
Spolu ste mali uz 2 deti a on pri kupe domu teba vynecha z hypo trosku blbe. Kedze mate 3 deti tak nejaky cas si bola asi na materskej. Mala si to inak hned riesit ked sa kupoval dom. Mozes to ale kludne aj teraz. Je to len o komunikacii... sa ho opytaj ako by sa citil on keby to bolo naopak.
Podľa mňa to začínaš dosť neskoro neriešiť. Ale teda - koľko si on berie zo spoločnej kasy na splátku hypotéky, toľko si môžeš brať aj ty a šetriť na svoju nehnuteľnosť.
@bunny906 jednoducho všetko spoločne všetky financie na spoločnom úcte z ktorého sa všetko platí a o všetkom rozhodujete spolu
@bunny906 áno mohli ste kúpiť po svadbe na oboch. Veď nemusela by si vlastniť hneď celú polovicu ale napr 1/4
A áno berie zo spoločnej kasy. Jeho výplata to patrí do spoločných peňazí. Čiže zo spoločných peňazí si platí svoj dom.
Prestáva sa mi ten chlap páčiť.