Bude nás 5. Aké auto máte vy?
Ahoj, cakame coskoro dvojicky a hladame auto s plnohodnotnymi sedackami - dozadu 3 autosedacky a velky kufor - mate nejaky tip? alebo ake muchy mam hladat? comu sa vyhnut?
Dakujem
opel zafira 🙂
wolksvagen touareg
VW Sharan.vnutro dosť priestranne a kufor tiež.ja som tam vozila hlboky kočiar bez zloženia. 🙂
Mercedes R a odvezies aj babku s dedkom🙂
jedna poznámka milé dámy, pýtal sa niekto na cenový strop? Či to má byť nové, alebo jazdenka. Benzín, alebo diesel či LPG? 😀 😀 😀 😀 😀
Je fajn, že ste dali veľa podľa mňa dobrých návrhov, ale ak nevieme cenu a ďalšie požiadavky....
Mne sa páči napr. Jeep Commander ... jazdenka, ale 7 miestny a je to off road 😀
citroen xara picasso ešte 2009 .. ale určite pozeraj auto aj podľa toho aké má drahé náhradné diely
My máme tri deti a ešte používame aj kočík. Máme Peugeot Partner a v pohode. Kočík ani neskladám, vojde mi tam ešte aj nákup a vzadu je dosť miesta na tri sedačky.
Mna by zaujimalo za ake ceny sa tieto auta pohybuju. Tiez budeme musiet rozmyslat nad niecim vacsim s velkym kufrom, dobrou spoteebou, nieco co kupime ojazdene tak do 5000 eur a zaroven nezaplatime hory na poistke. Niekto nejake odporucanie?
Ahojte,tiež sa trošku rozrastáme, teda 5ti nebudeme, ale štyria hej :D chcela by som hlavne radu na auto, kde by sa pripadne zmestil do zadu este niekto dalsi sadnut, aby to bolo vacsie, pohodlné auto 🙂 ´dakujem moc

Máme 3 malé deti 5, a dvojičky 13 mesiacov a museli sme si kúpiť Citroen C4 Grand Picasso. Do iného auta sa nám nezmestili 3 autosedačky...Je tam kopec miesta. Zmestí sa nám tam bez problémov dvojičkový kočík, má sedem miest, veľa priestoru na nohy a obrovský kufor.