icon

Bude nás 5. Aké auto máte vy?

lubkaeck
27. jan 2013

Ahoj, cakame coskoro dvojicky a hladame auto s plnohodnotnymi sedackami - dozadu 3 autosedacky a velky kufor - mate nejaky tip? alebo ake muchy mam hladat? comu sa vyhnut?
Dakujem

Strana
z2
nadka01
2. jún 2013

Máme 3 malé deti 5, a dvojičky 13 mesiacov a museli sme si kúpiť Citroen C4 Grand Picasso. Do iného auta sa nám nezmestili 3 autosedačky...Je tam kopec miesta. Zmestí sa nám tam bez problémov dvojičkový kočík, má sedem miest, veľa priestoru na nohy a obrovský kufor.

lejlla
2. jún 2013

opel zafira 🙂

gloria7
2. jún 2013

wolksvagen touareg

jankako
2. jún 2013

VW Sharan.vnutro dosť priestranne a kufor tiež.ja som tam vozila hlboky kočiar bez zloženia. 🙂

darka2001
2. jún 2013

Mercedes R a odvezies aj babku s dedkom🙂

strapatymajo
29. júl 2013

jedna poznámka milé dámy, pýtal sa niekto na cenový strop? Či to má byť nové, alebo jazdenka. Benzín, alebo diesel či LPG? 😀 😀 😀 😀 😀

Je fajn, že ste dali veľa podľa mňa dobrých návrhov, ale ak nevieme cenu a ďalšie požiadavky....

Mne sa páči napr. Jeep Commander ... jazdenka, ale 7 miestny a je to off road 😀

https://www.google.sk/search?q=Jeep+Commander&s...

slunce3
30. júl 2013

citroen xara picasso ešte 2009 .. ale určite pozeraj auto aj podľa toho aké má drahé náhradné diely

zuju2
12. aug 2013

My máme tri deti a ešte používame aj kočík. Máme Peugeot Partner a v pohode. Kočík ani neskladám, vojde mi tam ešte aj nákup a vzadu je dosť miesta na tri sedačky.

jankastubka
22. aug 2013

Mna by zaujimalo za ake ceny sa tieto auta pohybuju. Tiez budeme musiet rozmyslat nad niecim vacsim s velkym kufrom, dobrou spoteebou, nieco co kupime ojazdene tak do 5000 eur a zaroven nezaplatime hory na poistke. Niekto nejake odporucanie?

julinka29
12. feb 2017
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ahojte,tiež sa trošku rozrastáme, teda 5ti nebudeme, ale štyria hej :D chcela by som hlavne radu na auto, kde by sa pripadne zmestil do zadu este niekto dalsi sadnut, aby to bolo vacsie, pohodlné auto 🙂 ´dakujem moc

meusicka
12. feb 2017

@julinka29 ahoj, my mame citroen C4 Picasso , vzadu mam 3 sedacky Cybex a v pohode, kufor ma tiez velky, dostatok miesta. odkedy sme ho kupili, pochvalujeme si.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2