Čo prinášajú nové konsolidačné opatrenia?
Tak čo poviete na nové konsolidačné opatrenia? Hlavne 23% DPH a pravdepodobne aj zrušenie daňového bonusu na deti pre ľudí s vyšším príjmom?
https://www.topky.sk/cl/10/2854943/NAZIVO-Zasad...
@fido69 píšem niekde,že je to Mihalova chyba? 🙄
@stanulienkat GUBKY😂😂😂😂
@gribka1 asi tak.. ja zijem v BA a situacia je tu uplne ina nez ma sestra v KE a to sme v jednom.state. kazdy pracuje s tym co ma k dispozicii. Je nelogicke riesit ako to robia v inych statoch po celom svete.. co mi to pomoze a k comu mi to bude.. ? K nicomu ja som tu vyplatu mam tu aku mam, kupujem veci tu, platim dane a vsetko tu.. a dieta musim poriesit tu.. napriklad v ruzinove ci v novom meste aj statne jasle chcu cez 450 eur..a su statne s obmedzenou kapacitou..
@zuzka1117 Živnostníci do 100tisíc budú mať aj na Slovensku 15% daň z príjmu, tak čo by získali keby mal firmu v ČR, keď tam je tiež 15%.
@lienka.7 aaale nechaj ho.
@natalka13 nikto nechce aby sa stat starat. Rodicia chcu aby zabezpecil jasle a skolky.. tak ako zabezpecuje zakladne skoly, stredne, vysoke, tak ako zabezpecuje cesty, zdravotnictvo, urady, bezpecnost.. atd.. ci ty si si platila sukromne vsetko? Aj vlastnu sbs mas aj cestu a chodniky si si pred domom spravila za vlastne? Ty od statu nechces nic? Preco sa o to vsetko nepostaras sama a cakas to od statu? Preco toto povinnost statu ma byt ale skolka pre najmensie najzranitelnejsie deti nie.. preco stravu na zaklqdnych skolach stat dotuje ale dieta v jasliach plati 6eur stravnu jednotku a mnohe to ani nezjedia.. hm? V com je rozdiel..
@larinka552 Tá fotka ma “ zabila “ hlavne ten Odor.. chudák.
@jaroslav81 praveze ze znizuju dph. Vy to tam nevidite...? 🥹

@jajanka31 presne tak...