Koľko dostávate "vreckové" od muža?
Kolko dostavate od muza “vreckove” mesacne?
Zadala som strucnu otazku a hned som dostala utocne odpovede. Myslim ze som tou otazkou nikoho neurazila tak by som minimalne cakala slusne odpovede aj v pripade ze to mate nastavene inak.
Ja od muza nic nepytam, nevydeluje ma. Mame spolocne dieta, spolocnu domacnost. Iba ma zaujimalo ci dostavate pomimo sem tam nejake peniaze od vasich partnerov.
Sem tam pomimo dostanem akurát keď chudák nevie aký darček kúpiť. Ináč mi nedáva nič. Ak potrebujem čokoľvek pre seba, oblečenie, kaderníčka, masáž... tak si kúpim. Keď on potrebuje čokoľvek iba a len pre seba, tak si kúpi. Keď cgcem úst na kávu idem, keď ide on na pivo tak ide.
A aj tie peniaze na darček by vzal z toho nášho, a aj peniaze mi dá z toho nášho. Rovnako ako z toho nášho mu kúpim darček ja.
Preboha žiadne.... Mame účet spoločný každý mina toľko koľko potrebuje 🙈
Nedostávam vreckové nie som jeho dieťa
@gertrudaosem super odpoved diky moc ;)
Jeho vyplata je mojim vreckovym 😀😀😀

@autorka otazku si zadala neskutocne zle.. akoby si nevedela ako to tu chodi... my mame oddelene ucty, ale ja drzim kasu, viem kde mame kolko a co kedy kam treba zaplatit, pracujem na nizky uvazok.. posiela mi tam kazdy mesiac nejaku sumu, mozno tak 1 priemerny plat, plus mi tam chodia pridavky, donedavna rodicak apod. a z toho hospodarim vratane vydavkov a sporiaceho uctu.. keby nevydalo, normalne mu poviem daj alebo zaplat.. ma vo mne doveru, miniem pre vlastnu potrebu tolko, kolko ja uznam za vhodne...