icon

Koľko peňazí mesačne investujete do seba?

10. dec 2024

Ženy úprimne :D veľmi ma zaujíma koľko na seba dávate mesacne peňazí? Kľudne uvítam nejaky rozpis že nechty X€, mihalnice Y€, pedikúra Z€ a z akého ste mesta.
Lebo mne úprimne prídu tie ceny šialené, snažím sa starať o seba, ale úprimne ma to zaujíma ako to máte ostatné. Minule som pozerala že by som chcela začať chodiť pravidelne na kozmetiku- cistenie pleti, hydratacia, predsalen nech nevyzeram o 10rokov zanedbane, ale cena v salóne že 75€ 😳🙈
Na nechty som chodila k cinancom za 24€, a nevyzerá to od nich bohvie ako dobre, navyse ja by som potrebovala chodiť aspoň každé 2,5-3tyzdne lebo to mám hneď odrastene a vyzerá to zle. Ku kadernícke idem raz za pol rok až 3/4 za 50€ (len strihanie!). Neviem si predstavit co by stalo pravidelné farbenie….To keď chce človek vyzerať nejako k svetu a upravene mi to vychádza že aj 200-300€ mesacne, veď to je strašne 🙈 Pedikúru si robím doma, začala som aj nechty, ale nie je to úplne take ako by som si predstavovala. Posledný rok pozorujem, že bude treba aj botox kvôli prehlbujúcej sa vráske hnevu… No netesim sa z toho vôbec, ako to máte vy?

Strana
z4
tiezjedna
11. dec 2024

@kittykat22 perfekt, díky moc za tip👍

slecnazkosic
11. dec 2024

Kozmetička: 3 x za rok (20€ jedna návšteva)
Kaderníčka: 3 x za rok (20€ jeden strih, farbím si sama)
Pedikúru si robím sama
Oblečko 20-50€ mesačne
Dovolenka raz ku moru za 800-1000€, viackrát za rok víkend v Tatrách

martinadomianova
11. dec 2024

Chvalabohu je takéto veci neriešim. Jedine, keď treba tak idem ku kaderníčke. Čo ma vyjde 25-30 eur.

trisha_r
Odpoveď bola odstránená
betulinka1
11. dec 2024

Na nechty nechodim, robim si doma ale nie gelove. Normalne. Kadernícke podla potreby. Jedine si od nej kupim raz do mesiaca farbu za 15€, nechcem z drogerie. Kozmetika tych 30€ mesacne, kremy a na malovanie nieco, laky na nechty, to je taky odhad. Kozmeticke idem raz za pol roka, to je taka 100€, hydrofacial ci tak nejako sa to vola a to mojej pleti staci. Masaz 2x za mesiac to je 70€. Posilku nemam, chodim walking a doma cviky na posilnenie aby nepindali platnicky. Lebo ony mi to pripomenú, ked sa mi nechce cvicit 🤣🤣. Cize ked ratam tak tych 120€ o asi bude, len na tieto veci.

nadchovnik
11. dec 2024

@h2 Mám to podobne😁😁😁

haraburdova
11. dec 2024

Raz za dva mesiace chodim na pedikuru (60), vlasy si striham aj farbim sama, u kozmeticky som nikdy nebola, lebo mam dobre geny na plet. Nechty mi na rukach netreba, mam svoje, uplne kratke, upravujem si ich sama. Obcas ked sa citim velmi fancy tak hodim aj lak 🤭 Oblecenia mam akurat, ked nieco potrebujem tak to thriftnem na v...ede. Co ale nakupujem do aleluja su knihy, to je tiez pre mna v podstate, ale ospravedlnujem to muzovi tak ze "sak to je do nasej SPOLOCNEJ kniznice" 🤭

smiling89
11. dec 2024

Raz rocne kadernicka 100 eur. Nic viac zo skraslovacich sluzieb, nie je to nic pre mna.
Investujem do kvalitnejsej kozmetiky, oblecenia, jedla, miname vela na vylety, zazitky, restauracie, sport a kulturu ako rodina a este ja osobitne na knihy..a toto radsej nemam vycislene😀
A nebojte, niesom zanedbana, spravna domaca starostlivost o telo a plet prinesie mozno lepsie vysledky ako pravidelna navsteva kozmeticky.

janai1
11. dec 2024

Gellak - 39€/4 týždne
Kaderníčka - 300€/6 mesiacov
Sauna - 18€/2 týždne

Lashlift, obočie, pedi si robím doma.

ludinka
12. dec 2024

@betulinka1
vlasy raz za 8 tyznov 70 euro,
Kozmetika raz za 5 tyzdnov 40
Pedikura iba v lete 40
Epilacia bikiny plus predkolenia 130 raz za rok ,
To je uz len udrziavacka pred tym na to vyslo asi na 800 eur....

tl999
12. dec 2024

@janai1 300 za kadernicku? Co ti tam robia? 😲😃

janai1
12. dec 2024

@tl999 hustý melír, toner, regeneračnú masku a strih

lenkit
12. dec 2024

@tl999 toto je za fakt pekný melír ešte dobrá cena v Bratislave. Kľudne to robia aj 5-6 hodín.
Pozri cenník napr. peknevlasky

kathhii
12. dec 2024

Cca 25€ za mesiac kozmetička
Kaderníčka 50€ raz za 3mesiace farba a podstrihnutie
strih
Nechty si robím sama buď lak, alebo zlupovaci gellak - nechce sa mi to zlożito odstraňovať, čiže teraz už nie sú veľké výdavky.
Raz za 3mesiace kozmetika na vlasy a tvár cca 100€

tl999
14. dec 2024

@kathhii ahoj! Smiem sa spytat aky je zlupovaci gellak? Je to lepsie nez jednoduchy?

ksebejka
14. dec 2024

Vlasy každých 6 týždňov 25 farbenie, raz za čas k tomu ešte strih (cena po znamosti)
Nechty 0
Kozmeticka 0
Oblečenie- neviem, ale veľa
Estetické ošetrenia 360 ročne botox, 800 kyselina
Fitko 38 mesačne, trénerka 240 mesačne
Kozmetika nákup- 30 mesačne

snowflakenel
14. dec 2024

Nechty 0, mihy 0, kozmeticky salon 0. Kadernik momentalne 0,,nechavam odrastat. Na nechty som chodila, no mala som potom ekzem na rukach, tak som prestala.
Zvazujem,ale blefaroplastiku cca 600eur.
Ale poizivam kvalitne sera, ccq 100 eur, no nie mesacne.

kathhii
14. dec 2024

@tl999 Allessandro striplak - nanesies ako lak, vytvrdis v lampe. Odstraňujes tak, že dáš navrch takú olejovú tekutinu a za 5minut to odchlipiš od nechtu. Vydrží to 2 týždne.

radekmaslar
14. dec 2024

@h2 😂😂😂

timea301196
14. dec 2024

Kaderník 2x do roka (zatiaľ) -50€
Nechty každý mesiac 27€
Snažím sa j mihalnice každý mesiac 30€

Oblečenie a podobne ako kedy.
Pedikúra cca 3x ročne ako kedy 30€

Teraz som bola na perách 200€ 🙂

tl999
16. dec 2024

@kathhii dakujem pekne za informaciu. Slubuju 3 tyzdne. Vydrzi len 2? Nie je to velka babracka? 😅

terry658
16. dec 2024

A ja som si akurát tento mesiac povedala ako sa vzorne o seba starám. Kupujem si ovocie a zeleninu. Neflakam bielkoviny. Kúpila som si dokonca aj vitamíny a protein.
Tento príspevok je akurát tak na depku 😂
Farbim sa doma. Na nechtoch neznesiem žiadne laky ani umelé nechty. Cvičím doma...... veľa toho ku šťastiu fakt nepotrebujem

shee11
16. dec 2024

@terry658 yes!!!

kathhii
19. dec 2024

@tl999 závisí aké máš nechty, ak ti normálny lak vydrží pomerne dlho, tak aj tento gellak by ti mohol vydržať aj 3 týždne. Mne sa nepáči odrast, tak som ich dlhšie ako 2 týždne nemala, ale asi by vydržali.
Nanášanie je také ako klasický lak, len to vytvrdis v UV lampe. Ak si vieš pekne nalakovat klasickým lakom tak zvládneš aj toto. Ja už viem aj ľavou rukou pekne nalakovat. Len si poriadne treba popozerať ich videá. Nie je to ťažké.

viera27
19. dec 2024

Kadernik 2x do roka, cena za strih a balayage na hustych vlasoch po pas je v BA cca 130€ - 150€ za sedenie. Ale som tam 4 az 5 hodin 😭. Ku kozmeticke ani na nechty nechodim, zato pouzivam kvalitnu kozmetiku. Vdaka tomu mam perfekt plet a nepotrebujem chodit. A moja vasen su kvalitne handry, topanky a doplnky, takze veeela. Ale zase potom to aj zvycajne predam, tak je to ok.

Strana
z4