icon

Koľko zarábajú vaši muži?

catmartina
27. aug 2022

Ahojte,inspirovala som sa nedavnou diskusiou kde sa kopec zien pustilo do autorky temy,ze jej muz malo zaraba. Ma tak zaujima,kolko zarabaju vasi muzi a co vykonavaju za pracu,,a prosim realne a pravdivo.dakujem

zmrzlinka2021
27. aug 2022

@stanulienkat pravda je taká že tu je národným športom sťažovanie sa. Slováci nie sú na tom zle

zmrzlinka2021
27. aug 2022

@loginexistuje väčšina ľudí nechce na sebe pracovať, dokonca mnohí ani pracovať nechcú, oni chcú len vysoké platy

bessie12
27. aug 2022

@zmrzlinka2021 najlepsie je nic nerobit a zarobit velke peniaze

zmrzlinka2021
27. aug 2022

@bessie12 asi tak... preto už mnohých ľudí neľutujem, väčšinou sú leniví a voliči smeru a kotlebu

svetlonos
27. aug 2022

@catmartina
No ty si ale vtipna 😁 Pytat sa cudzich zien, kolko zarabaju ich partneri. Kolko zarabas ty a tvoj partner? Kolko zo svojej vyplaty ti dava? A hlavne odpovedz pravdu!
Takato tema sa tu objavuje pravidelne, len mi hlava neberie, naco ti budu tie odpovede dobre??
A asi mas teda riadnu nudu v zivote, ked ta minula tema “inspirovala” k zalozeniu este debilnejsej.

petamich
27. aug 2022

@aurora33 suhlasim s tebou absolutne
zarabame s manzelom viac nez dobre (ja sice na RD aktualne) a tiez nakupujem z druhej ruky napr. cez FB Pre Chlapceka a vobec sa za to nehanbim 🙂 maly ma tak krasne veci za par € a na stvornozkovanie po strku mu stacia aj za 0.50 centov, som nevedela, ze ked sa mame dobre musim nakupovat drahe veci, my si radsej doprajeme ine veci

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
euka210
27. aug 2022

@catmartina 900-1100e a je zvarac. Doteraz aj s 3detmi sme vysli v pohode, no pri tom zdrazovani uvidime...

majlo1234
27. aug 2022

Panabeka ja som sa asi zle vydala😀moj je zivnostnik, a standardne zarobil menej ako ja, a to som ja bola taky bratislavsky (pod) priemer😀

eni46
28. aug 2022

@catmartina tiež s mužom máme taký príjem že vieme zaplatiť hypotéku, účty (to je dokopy 1000) nie sme hladní, oblečenie si tiež vieme kúpiť a aj na výlet či dovolenku vieme odložiť. Zatiaľ nemáme deti, jedno je na ceste ale nebojím e sa že budeme mať málo peňazí

daniela2202
28. aug 2022

Dievčatá - herečky.... bežný štandard v našej republike je taký, ako bola téma o 800 e v čistom....tie, ktoré neveria- smer exkurzie do fabrík/ 3 zmenená prevádzka a tie , čo uvádzate čísla vyššie, napíšte i pracovnú pozíciu.... napríklad dáma s číslom 20 000 .... mala na mysli eurá či koruny

iwesska
28. aug 2022

@stanulienkat Osobne si myslim,ze polovica tych sum je vymyslena😁Tiez mozem napisat,ze muz zarobi 10 000€, ja 8000€ a kto to preveri? 😂

augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
elizita
28. aug 2022

@viki_lv presne tak.. cieľom je nielen priniesť kopec peňazí ale byť ekektivny.. darmo donesiem domov 2k keď robím 3 mesiace mimo domu alebo 12h 7 dní v tyzdni

augustina12
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
28. aug 2022

Dajte si niektore nahubky preboha, ved to bola sranda😀

augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
augustina12
Odpoveď bola odstránená
bessie12
28. aug 2022

@augustina12 ak narážaš na politikov, tak potom ano.

viki_lv
28. aug 2022

@elizita súhlas. Treba vedieť nájsť life balance. Alebo ako mi moja mama vždy vravievala - všetko s mierou. Aj veľa dobrého škodí...

luccija
28. aug 2022

@catmartina na to, že nemá VS tak dobre

loginexistuje
28. aug 2022

@augustina12 prosim ???? to co si dovolujes pisat o mne ???? skor to vypoveda o tebe a prostredi v akom sa pohybujes ty

bessie12
28. aug 2022

@loginexistuje novo vytvoreny profil. Myslim, ze viac k tomu nie je co dodat 🤷‍♀️

vevesh
28. aug 2022

@augustina12 ty na mas akeho ze dodavatela? By si asi mala zmenit, lebo zle dodava....

A zarobky v nasej sirokej rodine su okolo minimalnej mzdy, chlapi o nieco viac, ale ze by to bolo nieco svetoborne, urcite nie...

stellarstar
28. aug 2022