Koľko zarábajú vaši muži?
Ahojte,inspirovala som sa nedavnou diskusiou kde sa kopec zien pustilo do autorky temy,ze jej muz malo zaraba. Ma tak zaujima,kolko zarabaju vasi muzi a co vykonavaju za pracu,,a prosim realne a pravdivo.dakujem
@loginexistuje väčšina ľudí nechce na sebe pracovať, dokonca mnohí ani pracovať nechcú, oni chcú len vysoké platy
@zmrzlinka2021 najlepsie je nic nerobit a zarobit velke peniaze
@bessie12 asi tak... preto už mnohých ľudí neľutujem, väčšinou sú leniví a voliči smeru a kotlebu
@catmartina
No ty si ale vtipna 😁 Pytat sa cudzich zien, kolko zarabaju ich partneri. Kolko zarabas ty a tvoj partner? Kolko zo svojej vyplaty ti dava? A hlavne odpovedz pravdu!
Takato tema sa tu objavuje pravidelne, len mi hlava neberie, naco ti budu tie odpovede dobre??
A asi mas teda riadnu nudu v zivote, ked ta minula tema “inspirovala” k zalozeniu este debilnejsej.
@aurora33 suhlasim s tebou absolutne
zarabame s manzelom viac nez dobre (ja sice na RD aktualne) a tiez nakupujem z druhej ruky napr. cez FB Pre Chlapceka a vobec sa za to nehanbim 🙂 maly ma tak krasne veci za par € a na stvornozkovanie po strku mu stacia aj za 0.50 centov, som nevedela, ze ked sa mame dobre musim nakupovat drahe veci, my si radsej doprajeme ine veci
@catmartina 900-1100e a je zvarac. Doteraz aj s 3detmi sme vysli v pohode, no pri tom zdrazovani uvidime...
Panabeka ja som sa asi zle vydala😀moj je zivnostnik, a standardne zarobil menej ako ja, a to som ja bola taky bratislavsky (pod) priemer😀
@catmartina tiež s mužom máme taký príjem že vieme zaplatiť hypotéku, účty (to je dokopy 1000) nie sme hladní, oblečenie si tiež vieme kúpiť a aj na výlet či dovolenku vieme odložiť. Zatiaľ nemáme deti, jedno je na ceste ale nebojím e sa že budeme mať málo peňazí
Dievčatá - herečky.... bežný štandard v našej republike je taký, ako bola téma o 800 e v čistom....tie, ktoré neveria- smer exkurzie do fabrík/ 3 zmenená prevádzka a tie , čo uvádzate čísla vyššie, napíšte i pracovnú pozíciu.... napríklad dáma s číslom 20 000 .... mala na mysli eurá či koruny
@stanulienkat Osobne si myslim,ze polovica tych sum je vymyslena😁Tiez mozem napisat,ze muz zarobi 10 000€, ja 8000€ a kto to preveri? 😂
Dajte si niektore nahubky preboha, ved to bola sranda😀
@augustina12 ak narážaš na politikov, tak potom ano.
@catmartina na to, že nemá VS tak dobre
@augustina12 prosim ???? to co si dovolujes pisat o mne ???? skor to vypoveda o tebe a prostredi v akom sa pohybujes ty
@loginexistuje novo vytvoreny profil. Myslim, ze viac k tomu nie je co dodat 🤷♀️
@augustina12 ty na mas akeho ze dodavatela? By si asi mala zmenit, lebo zle dodava....
A zarobky v nasej sirokej rodine su okolo minimalnej mzdy, chlapi o nieco viac, ale ze by to bolo nieco svetoborne, urcite nie...
@augustina12 ?

@stanulienkat pravda je taká že tu je národným športom sťažovanie sa. Slováci nie sú na tom zle