icon

Mesačné náklady na dieťa vo veku 1 až 3 roky

labakam
8. okt 2012

ahojte,kolko vas vyjdu mesacne naklady na dietatko vo veku 1-3 roky?
reku,že či na to mam 🙂

labakam
autor
8. okt 2012

@moon1979 ved dobre dobre,neviem co ti mam už napisat,kup si co chces a za kolko chces

labakam
autor
8. okt 2012

@blondiee83 aspon,že sa priznáš

moon1979
8. okt 2012

@labakam u mňa by si na súde neobstál, to si buď istý ...

hradnapani
8. okt 2012

@labakam miesas hrusky s jablkami, ked sa tu ohanas australiou 🙂 tam je taky system, ze zena kludne moze zostat aj dlhsie doma ako 6 mesiacov, kludne aj niekolko rokov, pokial muz aspon priemerne pracuje, tak ich kralovsky uzivi.
a myslim, ze alimenty by si tam tiez nechcel platit 😉

vies ty vobec, ze ani na slovensku nie je trojrocna materska? tiez je tu len 6, ci teraz po novom sedem mesiacov.

zuhana2
8. okt 2012

@labakam ja toto vzdy hovorim , ze je to u nas super, ale nie pre matku, ktora sama vychovava dietatko
uvedom si jednu vec, ze ked matka dietata ide do prace, dieta trpi, takze komu ublizis?

mamiedi
8. okt 2012

@labakam No nie som si tým ale celkom istá... Veď ako už bolo povedané, matka dáva VŠETKY svoje financie na dieťa a chod domácnosti! 😒

moon1979
8. okt 2012

@zuhana2 to nerieš, dieťa je to posledné čo ho zaujíma ...

blondiee83
8. okt 2012

@labakam ty si fakt primitivny chudák. A to ešte môžeš brat ako lichotku, pretože zoči voči by som ťa nazvala úplne inými privlastkami. Chudatko žena, ktora má to dieťatko s tebou - ziadna si toto nezasluzi a to male uz vôbec nie...

aduskatt
8. okt 2012

@zuhana2 a kam s tym dietatom,. ked pojde do prace a je nanho sama?.....takze alimenty sa zvysuju o prispevok na jasle alebo opatrovatelku 🙂

zuhana2
8. okt 2012

@aduskatt presne

blondiee83
8. okt 2012

@labakam Tebe by som na mieste sudcu zobrala kompletne cely plat a nechala len tých ubohych 200 EUR rodičak - aj to je veľa pre takých, ako si ty....

labakam
autor
8. okt 2012

@zuhana2 netrpí ked ho mas kde nechat

zuhana2
8. okt 2012

@labakam ,???????????????????????????????to nemyslis vazne?????????????

labakam
autor
8. okt 2012

@blondiee83 neuhadla si hadanku a už sa do mna obuvas

moon1979
8. okt 2012

@zuhana2
ale mysli 😀

labakam
autor
8. okt 2012

@zuhana2 ako si to pochopila?

zuzanockamt
8. okt 2012

@labakam matka ide do prace a dieta necha kde? ... vsak to su dalsie naklady ... ak jej ho zoberu do statnej skolky od 2 rokov, tak moze skakat od radosti a ak nie, tak si moze pripravit cca 200 - 250 na sukromne jasle/skolku + naklady na cestovne+oblecenie+obuv atd ... a ak ostane dieta chore, tak zhanat opateru alebo ostat doma ... kde ty zijes, ze mas take ruzove predstavy o zivote s dietatom, zasnem

labakam
autor
8. okt 2012

@zuzanockamt pri babke moze byt,dedkovi chapes?

zuzanockamt
8. okt 2012

@labakam ano, ak su k dispozicii 🙂

zuzanockamt
8. okt 2012

podla mna tu pise niekto uplne nevyzrety bez dietata, lebo su to bludy, aspon väcsina z toho

anjelicek26
8. okt 2012

@admin @martinjasen @hirjak - mohli by ste tento holubnik zavriet?

aduskatt
8. okt 2012

@labakam a co ked babka a dedko odmietnu? na to by som sa nespoliehala..........co ked budu chori aj oni?

zuhana2
8. okt 2012

@labakam dieta sa citi dobre pri rodicoch aj ked su zli, nenahradia ich ani stari rodicia ani jasle, ja ti chcem dobre, aby si to raz nelutoval

aduskatt
8. okt 2012

a to dnes nie je piatok vecer🙂
@anjelicek26

digysa
8. okt 2012

@labakam 😒 😒

Tento chlapec ma max 18 a svete nema co robit..... mile

zuzanockamt
8. okt 2012

@anjelicek26 konecne tu niekto nieco rozumne napisal 🙂

zuhana2
8. okt 2012

@moon1979 uuuuufffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

labakam
autor
8. okt 2012

@aduskatt ked odmietnu tak samozrejmä nie,kazdy je obcas chorý aj matka moze byt

moon1979
8. okt 2012

@zuhana2
to nepochopíš, nerieš ... 🙂

aduskatt
8. okt 2012

@labakam oni mozu odmietnut, aj ked chori niesu.nie je ich povinnostou sa starat, dieta ma rodicov🙂

a ja sa preorientujem do pondelkovej hladiny, dost bolo vikendu🙂