Nevychádza mi to po finančnej stránke
Ahojte zienky... Moj problem? Hm... Ako a kde zacat... Peniaze, peniaze a peniaze...
Vobec mi to nevychadza... Byt platim 340 eur, skolka okolo 30-35eur, jedlo, odev, drogeria...
A moj prijem: plat 40 eur, vyzivne 70 eur, urad prace na maleho 22 eur...
Neviem kde to mam brat...a uz nevladzem...nema mi kto poziciat a som
z toho taka unavena... Hladam dobru dusu ktora mi poradi co mam robit
pripadne kto by mi vedel pomoct financne. Momentalne mi chyba 100 eur
na byt... Ktory mal byt zaplateny uz 20.8.2012.... Som asi zla matka ked
sa neviem postarat financne o dieta... ☹
Keby som bola na tvojom mieste, išla by som na ubytovnu a zamestnala sa aj vo fabrike. Nehladela by som na to, či ma bolia nohy, či počujem hluk susedov, ale na to, aby som neskončila pod mostom s plačucim dieťaťom od hladu ☹
Ok, su tu ešte nejaké soc.ulavy, ale tie ti nejak extremne nepomôžu...
http://www.profesia.sk/praca/tesco-stores-sr/O1...
netreba maturitu
http://www.profesia.sk/praca/billa/O1316102
uplne stači zakladne vzdelanie
a tu ti posielam celu tu stranku podla zadanych kriterii ti ukáže niečo vhodne aj pre teba len sa mi to nechce všetko otvarať a davať sem tak ked budeš mať čas skus si to preklikať a niečo možno najde a miestom vhodne pre teba
držim palčeky 🙂
ďalšia možnosť je, že ak si nevieš nájsť prácu u vás, hľadaj dalej, aj v iných mestách. ak by som bola na tom ako Ty, asi by som neváhala presťahovať sa za prácou aj na druhý koniec republiky. so sťahovaním by Ti kamaráti podľa mňa pomohli. 😉
Po prečítaní celej diskusie mal pocit že zakladatelka otazky musí ísť najprv k psychológovi (neuraz sa )on ti pomôže najprv psychicky sa pozbierať,potom sa musíš upraviť fyzicky a nakoniec ísť hľadať prácu.môj názor
@lenkaniky
je tomu pár dní, čo si založila na MK tému o tvojom 4 ročnom synovi, ktorý sa nechce učiť čítať ani písať, z ktorej citujem práve tvoj príspevok:
"lenkaniky Chodi do skolky, zo skolky ked pride tak je s babkou a pozera rozpravky a hra sa...
Ja som do 18 hod v robote a o 19 hod ide buvat.. Takze si ho moc neuzijem..
Cez vikend-sobota v robote a nedela... Upratovanie, pripravovanie veci do skolky,
kupanie... Takze moc casu na neho nemam, ak chcem byvat, jest, oblecenie... emoticon
24. aug o 15:30 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP • "
AKOŽE O ČO TI TERAZ IDE??? Tak robiš od nevidím do nevidím ako píšeš, alebo platí to, čo uvádzaš v tejto téme?
@zmrzlinkams Ani neviem ako by som zacala... Mas pravdu... Nikto ma tu nepozna... Ani ja Vas...
Ale preto by ste ma nemuseli sudit... Neviete vsetko o mne, o tom ake mam problemy, co ma trapi,
ci nemam nejake zdravotne problemy... Ci uz nahodou nepotrebujem, aj psychologa... Ci som
neni len nejaka mamicka ktora travi cas tym, ze skusa stastie... Ci som neni muz a chcem si pisat...
Moja majitelka bytu je taka zlata, ze s platenim ne mna nesuri, iny by ma vyhodil na ulicu...
nechcem byt ako posledny zobrak, ktory zobre o euro... Aby som mala vlastne na chleba, vodu,
ci na skolku... Nikoho tu nenutim aby mi pozicial, ci dal... Uplne by mi stacilo keby mi nejaka
mamicka napisala nieco pozitivne.... Nakolko som z toho taka unavena, ze energie uz
nemam ani na hobby... Co sa tyka PC... dostala som ho a internet si neplatim ja, ale sestra...
A ci si robim srandu??? Hm... Na to uz nenachadzam ani odpoved... Lebo na to sa neda
srandovat...
Ja len, ze zivotopis mam dobre napisany...A nechcem to tu pisat...Co tam mam.... Prepac...
ked tak tak ti ho mozem poslat v sprave...
@lenkaniky
nemám pocit, že by v marketoch sedeli modelky, prosim ta, prestan si vymyslať, že kvoli tomu, že si baculka ťa nezoberu do marketu do kasy ... to je hlupa vyhovorka ... a nie realita ...
na výzore si dajú záležať možno v super shoppoch zaoberajúcich sa najnovšou modou, kde chcú, aby ich tovar prezentovala pekná štíhla baba, ale do pokladne alebo na vykladanie tovaru, nemusíš mať miery 90-60-90 ani dlhé blond vlasy ...
@lenkaniky ved ti tu kocky radia co treba spravit dali ti linky na ponuky prace, prenajmy..... keby si napisala viac ako tu jedna kocka chcela mozno by ti aj pomohli zohnat pracu...
Jasne ze chapem ze do tip-top butikov v laugu a maxe zoberu radsej stihlu mladu babu ale v beznom obchode kaufe, bille..... isto nie
@lenkaniky, poznám veľa baculiek, ktoré sú usmievavé, elegantné a je radosť s nimi komunikovať, majú vyžarovanie. ak si aj bacuľka, ale staráš sa o seba (umyté vlasy, upravené nechty, čisté oblečenie,...) nevidím problém, prečo by Ťa nemali chcieť do obchodu. a pri tom na napadlo a čo tak obchod pre moletné ženy? tam skôr zapadne bacuľka, aby zákazníčky nemali stresy, že tam predáva chudotina. (dúfam, že som sa nikoho nedotkla, dievčatá 😉 )
a ako je to teda s tou prácou? pracuješ každý deň? potom ale naozaj nesedí ten zárobok.
a myslím, že Ťa tu nikto neodsúdil, nikto neútočil, dievčatá sa Ti snažia navrhovať riešenia, povzbudiť Ťa,...
@lenkaniky baculky nepotrebuju?to uz akoze baculky nemaju pravo ani zit?chodis po obchodoch?vidis aky ludia tam pracuju?rôzny..dôlezite je, ze chcu a vedia robit, ze komunikuju ..atd..a nemusis byt miss aby si mohla robit v obchode..tiez som predavacka..hoc uz dlho nerobim, lebo som doma..ale pracu mimo si najdem..chodim umyvat okna, peciem, postrazim deti a s toho je celkom slusny peniaz..len myslim, ze u teba je iny problem..a zvlast, ked som si precitala tuto temu https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/4-rocne-nema-zaujem-ucit-sa-pismenka-a-pocitat/ ..ty si tu prisla s novou temou, baby ti tu napisali rôzne ponuky, pomoc..ale ty to akosi inak beries..stale neda sa, nie je..hoc tu mas kopu linkov..nejdem ta sudit..ale co si cakala, ze napises a hned dostanes odpoved posli adresu?..vsetky tu mame deti / a tie ktore nemaju tak sa o to snazia..a kazda mame co robit, aby sme vysli s tym co mame..ano, clovek rad pomôze ..ale to by si musela zacat inak..a aspon odpovedat na otazky, ktore si tu dostala a clovek by mal vidiet aspon snahu, ze sa to snazis riesit..nie..ty miesto toho napises, ze si radsej nemala byt..mas dieta..tak si nemala byt?..ale mas pravdu..my nevieme kto naozaj si..tu baby pomôzu vzdy..len to treba trosku inak na to ist..a ze som tvrda..mozno prave to ti pomôze..nie lutost...
http://www.profesia.sk/search_offers_submit.php...
tu je ta stranka zabudla som vložiť 😀
@zmrzlinkams Dakujem....tak som, aj zaregistrovana, aj na job...
teda necitala som vsetky komenty ale jedno viem na 100%, maturitu musi mat dnes v kazdom vacsom markete v T musi mat maturitu aj upratovacka, jedno je iste bez aturity si najst pracu chce cas
@lenkaniky čítam celú túto nekonečnú diskusiu a stále ma napadá len jedno: kto chce - hľadá spôsoby, kto nechce - hľadá dôvody... a ty máš tých dôvodov toľko že až... obľúbená výhovorka - som bacuľka bez maturity a preto ma nikde nechcú.. maturita ok, to je mínus - ale zas nie je problém si ju dorobiť, čo si mimochodom mohla spraviť už dávno, že...ale že si baculka? veď nie si jediná na svete... aspoň ja ich vidím okolo seba viac než dosť, jednu hneď ráno v zrkadle 😎 a mimochodom, moja prvá šéfka mala okolo 130kg, ale bola krásna dáma každým svojím gramom...bez maturity máš isto trošku zúžený výber zamestnaní, ale na upratovanie či dokladanie tovaru v hypermarkete, pomocnú silu do kuchyne - tam isto maturitu nechcú. Spýtaj sa v škôlke, kam ti chodí malý, či nepotrebujú pomocnú silu... baby ti sem nahádzali kopec linkov na ponuky práce aj na lacnejšie bývanie, a ty máš na to "ale"... a čo ťa zaujíma, ako sa zatvári tvoj ex nad žiadosťou o zvýšenie výživného? alebo čo povedala sudkyňa? ani si to neskúsila, a už "ale"... k nápadu s podnikaním sa snáď ani netreba vyjadrovať, to si snáď prehodnotila medzičasom...
@lenkaniky
a mi chces povedat, ze vsetky tri robite za 40 EUR ... prosim ta, to je uz trosku moc aj na mna, zamotavas sa sama vo svojich vetach ... za 40 EUR by si musela robit brigadne cca len 16 hodin, co ak je prevadzka otvorena minimalne 8 hodin tak su dva pracovne dni v mesiaci ... a to snad nie ... 🙂
@lenkaniky, ak robíš iba občas, nie celé dni, zbytok času treba chodiť po obchodoch, firmách, rozdávať životopisy a ísť tam treba za pár dní znova, že či si už prečítali a či pre Teba niečo nemajú. ako tu baby písali, na Tvojom mieste beriem všetko, upratovanie, fabriku, všetko, len aby peniažky boli.
add maturita: neviem, či to tak presnej, ale pred pár rokmi si kamoška cez úrad práce maturitu dorobila a nestálo ju to nič. a prečo neskúsiš teda tie rekvalifikačné kurzy? možno by Ti to niečo prinieslo a dalo prácu.
Naco mi pisete ked mi neverite?????????????
@lenkaniky myslím, že ťa tu nikto neodsudzuje, kočky ti radia, ako najlepšie vedia.
no a že majú pochybnosti: to mám aj ja, v jednej téme napíšeš, že pracuješ do 18.00, že nemáš čas na dieťa, ktoré je s babkou... a v druhej, že pracuješ hodinu-dve denne, ako ťa potrebujú, zarábaš 40 eur, a platíš za byt vyše 300 eur. na jednej strane nemáš na nájom, no na druhej strane nezoberieš podnájomníka študenta, ktorý chce za byt platiť 70 eur, alebo nepôjdeš na ubytovňu, lebo sa ti tam nepáči...

@lenkaniky este si nenapisala, ako je to s byvanim tvojej mamy, ona ma hadam byt nie? kto je zatial v nom? Ako vies, ze nikto nehlada podnajmy? daj inzerat, ze hladas spolubyvajuceho a niekto sa mozno ozve. Neskusila si, ale hned povies, ze nikto nie je, neda sa.
To, ze by ta otec dietata zožral - no a čo? je to aj jeho dieťa...Teba zaujima jeho nazor? Mnou by ani nepohol, je rodič rovnako ako ja, ma prispievať v ramci svojich možnosti...A sudkyna? Tiez by ma nezaujimal jej nazor - ty predlozis potvrdenia, ze si socialny pripad a ona je tam od toho, aby sa tym zaoberala..