icon

Nevychádza mi to po finančnej stránke

lenkaniky
27. aug 2012

Ahojte zienky... Moj problem? Hm... Ako a kde zacat... Peniaze, peniaze a peniaze...
Vobec mi to nevychadza... Byt platim 340 eur, skolka okolo 30-35eur, jedlo, odev, drogeria...
A moj prijem: plat 40 eur, vyzivne 70 eur, urad prace na maleho 22 eur...
Neviem kde to mam brat...a uz nevladzem...nema mi kto poziciat a som
z toho taka unavena... Hladam dobru dusu ktora mi poradi co mam robit
pripadne kto by mi vedel pomoct financne. Momentalne mi chyba 100 eur
na byt... Ktory mal byt zaplateny uz 20.8.2012.... Som asi zla matka ked
sa neviem postarat financne o dieta... ☹

cikyta
27. aug 2012

@lenkaniky Vysvetlíš ten kopírovaný príspevok od
@moon1979 ?

moon1979
27. aug 2012

@lenkaniky
pretože sa v tých svojich komentároch strácas, jednoducho si zabijaš vety a navyše ak dostanes konkretnu otazku, odpovede sa clovek nedozije ... preto ... nikto nechce od teba aby si si tu odhalila totoznost systemom volam sa ... narodila som sa ... rodne cislo a podobne ... ale dostala si otazky, na ktore si mohla odpovedat, ak mas naozaj cisty umysel a hladas naozaj pmoc ...

na MK sa vacsinou stretavam s tym, ze si baby vacsinou pomahaju, ale len dovtedy, kym sa neodhali, ze dotycny viacej vymysla ako je unosne ...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@marecek1 Prepac, ale najomnik zaplati 70 eur a ja budem platit ostatok? A ked pride
doplatok za energie, teplu vodu kto to zaplati??? Lebo ja na tomtom fakt usetrim...
A student mi neda urcite nic navyse... To by som sa zase zadlzila...
Momentalne zaskakujem...lebo su na dovolenkach...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@marecek1 uz som to vysvetlila...

kukku
27. aug 2012

@lenkaniky Doteraz som čítala diskusiu a čakala som, kedy zareaguješ aspoň na jednu pomocnú radu optimisticky. Moon1979 Ti ponúkla pomoc so životopisom - máš to vraj dobre napísané, tak nič. Jedna baba Ti sem dala linky na lacnejší podnájom, ani si nereagovala ... a teraz toto!!!!!!!!! Že načo Ti píšu???!!! Chceli Ti pomôcť a Ty namiesto "ďakujem", sa urážaš 😒 Aj my mávame finančné problémy, a keby mi niekto pomohol hoci len dobrou radou, bola by som nesmierne vďačná!

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@kukku Ja som vdacna...ale aby na mna utocili...ked som potrebovala poradit...
ked mam hlavu ako balvan... a nervy na nitke... tak to nemusim...
to radsej nech uz nikto nech nepise... to radsej zrusim aj ucet na
modrykonik.sk

moon1979
27. aug 2012

@lenkaniky
pytam sa ešte raz a naposledy - koľko máš odrobené, kde všade (stačí len oblasť, nie konkretne meno zamestnavatela) si robila a ako dlho si tam zotrvala a čo konkrétne si robila - pozícia? aký bol dovod ukončenia PP?
a zaujíma ma - KOLKO MAS ROKOV ...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@andy1978 dakujem, ale zrovna tento link mi nejde otvorit...oni maju este jednu stranku ktora mi ide...

maznacik007
27. aug 2012

baby ved v prvom prispevku ma uvedene citujem Hladam dobru dusu ktora mi poradi co mam robit
pripadne kto by mi vedel pomoct financne.

no osobne sa ti cudujem ze si si maturitu nedorobila pocas RD ked ti aj babka postrazi maleho.... v kazdom pripade by som si ju zacala ihned dorabat treba zajst na UP....

a k priamej teme tak dnes vela mladych rodin si nemoze dovolit zaplatit tolko co ty das sama za podnajom .... tak sa netreba cudovat ze ti tazko niekto odtialto nieco posle myslim peniaze .... a to ze budes mat v septembri vyplatenu davku v HN tak to moc nedufaj.... kym bude konanie a pod... 😝

mawka
27. aug 2012

@lenkaniky tiez mam skoro 100 kil, tiez deti, tiez som s nimi sama, tiez som v 1izbaku, co bolo navyse, to sa hodilo do bazarikov, este sme aj zarobili, deti nepotrebuju mat v izbe cely dracik, aby sa zahrali, staci sa zorganizovat a ist dalej. je totalna kravina pisat, ze som tucna a nikde ma nechcu. nemam VS a nie som modelka a aj tak vzdy nieco najdem a veru, problemov /lepsie povedane sraciek - bez pardonu/ mam vyse hlavy. tiez som mala obdobie totalnych depresii, ale k comu to bolo dobre? k nicomu, slo to so mnou z kopca este viac. tak som sa jedneho dna vybrala k lekarovi, dostala som antidepresiva /na ktore sa nedoplaca ani cent/, napisala som na papier, co ma stve a aspon som videla, kde mam medzery, posielala som c.v. kade tade a nakoniec sa stastie usmialo a nie v BA alebo vo velkom meste. ked si ludia budu hovorit, ze to nejde, tak to naozaj nepojde. ty musis sama chciet a musis otvorit oci tomu, ze nikto tu do teba nekope, nikto neutoci, uz to, co ti tu pisu kocky, ze ake su vselijake moznosti je uzasna podpora. sama pises, ze sa nemas komu vystazovat a tu ti baby reaguju uz kolkymi prispevkami vo forme rad, proste ta smeruju. prestan sa lutovat a zacni zit.
a umriet v tvojej situacii je, kurva, sebecke. ty sice utecies od problemov, ale tvojmu dietatu - detom este len zacnu.
Vela stastia!

marecek1
27. aug 2012

@maznacik007 k tej dávke v hmotnej núdzi: veď tieto dávky nie sú ktovieako vysoké, nepokryjú celé jej životné náklady, nechápem túto jednoduchú matematiku: príjem 40 + 70 + 22 = 132 eur, byt 340 (a to nepočítam škôlku 30 eur). z čoho vôbec so synom žije, veď každý mesiac je v poriadnom deficite. kamaráti aj susedia môžu pomôcť, ale predsa nie donekončna. ak je byt na ňu pridrahý, tak jednoznačne buď podnájomník, alebo lacnejšie bývanie.

kukku
27. aug 2012

@lenkaniky Nikto na Teba neútočí, radu si dostala viac ako som očakávala: cudzie ženy sa unúvali a hľadali na nete lacnejšie nájmy, moon1979 by Ti chcela pomôcť so životopisom - hoci ja by som to už určite vzdala. Aspoň keby sme videli, že sa snažíš aj TY...

marecek1
27. aug 2012

@moon1979 myslím, že odpovedí na tvoje otázky sa asi nedočkáš. a pritom by jej tu možno niekto mohol ponúknuť prácu - aspoň príležitostné privyrobenie si, pár hodín mesačne, ktoré by "hodilo" pár eur, keby videl snahu, a nie samé nemôžem, nedá sa.

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@moon1979 predavacka billa-2 mesiace v skus.dobe, otehotnela som
a dali mi vypove...
predavacka-jeden den mi chybal aby mi predlzili zmluvu...vypoved v skus.dobe
predavacka-1 rok cin.obchod...dohoda...
mam 31

sisaha
27. aug 2012

@lenkaniky a stale si mi neodpovedala, preco nebyvas v maminom byte....

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@mawka Keby som nemala dieta isla by som, aj di ciech robit...uz som robila a financne to bolo super....
ale nemam kde dat dieta... nemalujem sa, nerobim si nejake ucesy, proste obycajna deva z mesta...skareda, tucna,
nevzdelana...kto by uz len taku chcel zamestnat v obchode.... co sa tyka byvania neviem ci by bolo dobre keby
tam byval muz, aj keby to bol student...hladam pracu predavacky.....na plny uvazok... aby som mohla dostavat,
aj bonus na dieta, aj stravne listky, aj dovolenka...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@sisaha ja nebyvam v maminom byte...mama byva u sestry a tam ho mava ked ho berie napriklad zo skolky...

afrika
27. aug 2012

@lenkaniky kým sa budeš k životu staviať tak, že si škaredá, tučná a nevzdelaná tak sa u teba nič nezmení...treba zmeniť postoj k samej sebe

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@gubcikova posudzuje sa to spolu...ked chcem aj prispevok na byvanie...

sisaha
27. aug 2012

@lenkaniky to je v poriadku, ale co je s jej bytom? Ci ona je bezdomovec?

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@afrika lenze ja sa neznasam...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@sisaha nie, mama byva u sestry...

afrika
27. aug 2012

@lenkaniky treba pozerať aj iné práce, nie len to čo by si chcela robiť. ani ja nemám vysnívanú prácu snov, tá ktorá by ma bavila by ma neuživila a preto ju nerobím

afrika
27. aug 2012

@lenkaniky a navštíviť psychológa? myslím, že by pomohol...

sisaha
27. aug 2012

@lenkaniky tak zajdi kadernicke, pekne veci najdes aj v sekaci, alebo vo vypredajoch, neverim, ze by ti ziadna predavacka nepomohla s vyberom co sa hodi tvojej postave, zacni sa malovat. A ked ides na pohovor, tak sa treba trosku nahodit.., prvy dojem robi velmi vela.

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@afrika ja viem, ze je rozdiel medzi chciet a musiet....
ale ja chcem robit predavacku, aby ma ta praca bavila a naplnala...
lebo ked ma to nebavi tak tam budem chodit nerada...

sisaha
27. aug 2012

@lenkaniky ja neviem, zacinam mat pocit, ze sa pytam tak, ze mi nie je rozumiet...Ja som si precitala, ze tvoja mama byva u svojej sestry. Ale dovtedy nez tam zacala byvat a byvala si s nou, ako dieta a studentka, tak kde ste byvali??? V akom byte?

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@sisaha mam rada rifle, tkoselu/bluzku...
malovat sa? eee... to je moj nepriatel...
nerada sa malujem... jedine ocne linky a usta...

lenkaniky
autor
27. aug 2012

@sisaha V inom... inde... Odtial sme sa museli vystahovat vsetci-vsetky rodiny...
robia tam penzion...

afrika
27. aug 2012

@lenkaniky možno ťa bude baviť aj iná práa...a najmä prepáč, no momentálne si asi není čo sa tíka financií v takej situáci, aby si sa premýšľala kde sa zamestnáš. chceš dať hádam svojmu dieťaťu čo najviac??? nerozumiem tomu ako sa môžeš na to takto pozerať, že ty nebudeš robiť nič iné 😒 😒 😒 😒