Ste spokojní s energopomocou?
Ahojte, ako ste spokojní s energopomocou? Pomôže vám to?
jasne že som, došlo mi zvýšenie predpisu o 100% 😂
Jasné,šek na teplo 13 eur,tak to ma vytrhne z biedy a este ostane aj na kávu. Zvolili sme si mafianov,tak tu mame vysledky.Mne je jasne,ze vsetko dražie,lebo vojna,lebo svetový vyvoj....ale maximalne ma štve,ako si oni strkajú do vlastných vracák miliony a obycajným ľuďom sem tam hodia odrobinky.
jasne že som, došlo mi zvýšenie predpisu o 100% 😂
@biba_18 jej jaké dramatické... Keby si to napísala v € tak by to taky efekt nemalo, že?
zemy, ako to vlastne funguje ?
prosiem mi mail, ze na domacnost, kde mam TP a zije tam moj otec je schvalena tato energopomoc...a ze nikam nemusim ist a bla bla.
co sa bude teraz diat
pochopila som spravne, ze budem platit vyssie predfdavky a v roznom zuctovani to bude potom nejak vratene ?
@anonym_5acdaa nech sa páči - z 62€ na 122€…
Jasné,šek na teplo 13 eur,tak to ma vytrhne z biedy a este ostane aj na kávu. Zvolili sme si mafianov,tak tu mame vysledky.Mne je jasne,ze vsetko dražie,lebo vojna,lebo svetový vyvoj....ale maximalne ma štve,ako si oni strkajú do vlastných vracák miliony a obycajným ľuďom sem tam hodia odrobinky.
@janinah cena elektriny sa určuje na svetových európskych burzách.
@magdalienka11 toto vieme, ale regulacia cien a to, od koho elektrinu kupujeme je v rukach sucasnej vladnej kolaicie.
mna naozaj zaujima, co otvroi oci tuxxvolicom...a ci vobec nieco take existuje, co by im tie slepe oi otvorilo
Zatial mi nic neprislo, neviete dokedy mam caka a kedy uz treba ist zistovat, kde to je? Pritom susedia seky uz dostali.
Zatial mi nic neprislo, neviete dokedy mam caka a kedy uz treba ist zistovat, kde to je? Pritom susedia seky uz dostali.
@hacula1816 mne to prislo do mailu - ziaden sek
Mne ukazuje ze nárok mame, ale žiadny mail mi neprišiel.
Energosek este neprisiel, ale zvysenie o 760 eur /rok uz áno, takže skáčem od radosti....
Keby vlada chcela, do tyzdna energie zlacni. Slovensko je energeticky sebestacna krajina. Keby to ozaj mysleli vazne, mame desatinove ceny. Ale ludia pochopte, my si takto platime zvysovanim cien zelenu dohodu, emisne povolenky a dotujeme tych podvodnikov hore/chod statu a uniu. Tak isto aj vojnu... v konecnom dvosledku odvadzame do unie viacako nam na dotaciach velkodusne davaju. A nemam dobru spravu, energie a twda aj vsetko ostatne pojde rok co rok hore az do roku 2040. Uvedomte si co bude nasledovat... radim zbavit sa uverov a usporiadat si zivot...
Ja pomoc necakam, ak to teda ma byt podla zarobku. Ale na dva byty u dvoch roznych spravcov mi este nic neprislo, ziadna posta, mail, oznam...
@magdalienka11 američania nás zachránia za 15 miliárd,ktoré budú splácať ešte naše pravnúčatá.don roberto vybavili..
preco by ste mali dostat energo pomoc ked mate velke domy ??
@anonym_autor 🍿 my kurime drevom takže nás sa to netýka ( samozrejme) ale rada si prečítam názory tých,ktorých áno. Ja by som sa opýtala, či vám to príde fér,že ľudia,ktorý topia tuhým palivom ( je jedno akým) sú z tej pomoci vyňatí? Mne osobne to nevadí,ale je veľa ľudí,starých ľudí,kt topia napríklad drevom a tí nedostanú žiadnu pomoc a papaláši na vyhrievanie bazénov áno. Vďaka za názory. Ja chápem že ide o plyn ale tak keď sa hráme na sociálny štát tak väčšinou ti najchudobnejší topia drevom. My sme sa pre drevo rozhodli lebo nám to prišlo ekonomickejsie,akurát je s tým babracka 🤣 ale na to človek v mladosti nemyslí. Ale áno je to lacnejšie. A práve preto s drevom topia ľudia čo majú hlboko do vrecka a môj osobný názor je,že by mali dostať pomoc aj oni. Ja ju kľudne odmietnem,ale starým ľuďom a tým sociálne slabším by to veľmi pomohlo.
@anonym_autor 🍿 my kurime drevom takže nás sa to netýka ( samozrejme) ale rada si prečítam názory tých,ktorých áno. Ja by som sa opýtala, či vám to príde fér,že ľudia,ktorý topia tuhým palivom ( je jedno akým) sú z tej pomoci vyňatí? Mne osobne to nevadí,ale je veľa ľudí,starých ľudí,kt topia napríklad drevom a tí nedostanú žiadnu pomoc a papaláši na vyhrievanie bazénov áno. Vďaka za názory. Ja chápem že ide o plyn ale tak keď sa hráme na sociálny štát tak väčšinou ti najchudobnejší topia drevom. My sme sa pre drevo rozhodli lebo nám to prišlo ekonomickejsie,akurát je s tým babracka 🤣 ale na to človek v mladosti nemyslí. Ale áno je to lacnejšie. A práve preto s drevom topia ľudia čo majú hlboko do vrecka a môj osobný názor je,že by mali dostať pomoc aj oni. Ja ju kľudne odmietnem,ale starým ľuďom a tým sociálne slabším by to veľmi pomohlo.
@mizoko tym, co kuria drevom, by som dala poplatok za znecistovanie ovzdusia a nie energopomoc
mne stale nie je jasne, co mam robit, ked mam podla tej ich webstranky narok na prispevok na elektrinu, ale nie na plyn. (mame vlastny kotol v byte, cize pre nas je plyn aj teplo a tepla voda). googlila som a nedopatrala som sa, kam mam volat, len z decembra boli clanky, ze mam ist na klientske centrum s nejakym papierom. to mam fakt toto absolvovat, nic nezjednodusili? takych ludi v mojom okoli je minimalne desat, ktorym jedno vyslo a druhe nie. to tam vsetci mame hufne chodit? budem rada, ak mi napise niekto v podobnej situacii, pripadne niekto, kto to absolvoval.
preco by ste mali dostat energo pomoc ked mate velke domy ??
@brontofuz ''bronto'' ako z doby ladovej z jaskyne? ci kde zijes?
@magdalienka11 toto vieme, ale regulacia cien a to, od koho elektrinu kupujeme je v rukach sucasnej vladnej kolaicie.
mna naozaj zaujima, co otvroi oci tuxxvolicom...a ci vobec nieco take existuje, co by im tie slepe oi otvorilo
@nyusika elektrárne by sa mali hlavne vrátiť štátu.
@magdalienka11 američania nás zachránia za 15 miliárd,ktoré budú splácať ešte naše pravnúčatá.don roberto vybavili..
@janinah veď toto

Zatial nemam novy predpis, ani neviem, ci budem mat, ale na stranke VSE je uvedene, ze ludia, ktori nemaju narok, dostanu nove zvysene predpisy. Ostatni pokracuju ako doteraz.
Ak to teda znamena, ze pre mna sa nic nemeni, tak bodaj by som nebola spokojna. Kazda pomoc je lepsia ako ziadna pomoc.