Neviem čo ďalej. Chcem zomrieť
Dobrý deň potrebujem nutnú pomoc.Mám 13 rokov a mám pocit že ma nikto nemá rád,vsetci sa mi otáčajú chrbtom ,ohovrajú ma , proste sa so mnou nebavia ☹ Mám zdravotne problemy ktoré sa bojím že sa nezlepsia a budú trvalé.A ešte k tomu som sa pohádala s mamou.CHCEM ZOMRIEŤ. Kôli tomuto všetkému som sa rezala na ruke (rezala som si žili) , každý deň kôli tomu plačem a rozmýšlam nad sebevraždou.A všetci ma ešte k tomu začali odsudzovať že mám iné vierovyznanie (teda není to naboženstvo je to "kulta").K psychológovi sa bojim ist pretože by to mama zistila a je mi to trapné. Prosím pomôžte mi čo mám robiť!!!!!
Pouzivatelka nema ucet na Modrom K.😵Kam ta doba speje.Ako toto si moze niekto vymysliet.
Prázdniny 😑
Dufam, ze admin posunul tvoje cislo a IP adresu prislusnym uradom. Chcem ti napisat nieco ineho - pred dvoma rokmi sa o par domov od nas zabilo 14 rocne dievca. Bolo to v oktobri, 14 mala v auguste. Bolo to este dieta. Inteligentne, utiahnute, pritom uzasne dieta. Nas syn sa ten den naucil bicyklovat. Isli sme popred ich dom, ked sme zrazu poculi jej rodicov kricat, strasne kricat. Nasli ju. Obesenu na schodisku. Sli sme dnu, pomahali ju ozivovat, pomahali ju zvesovat. Pomahali zachranit to, co sa uz zachranit nedalo. Prijazd zachranky, strach v ociach vsetkych zucastnenych a to zufalstvo a prepad do prazdna vsetkych, ked ju ozivovat prestali. Volala sa Lisa. Nebol to "nikto", ale dcera, vnucka, sestra, kamaratka, ziacka... Len ona mala pocit, ze ju nikto nevidi. Preco? Pretoze depresia je svina. Zalezie hlboko za nechty a su to mozgove procesy, ktore clovek uz neovlada. Nerozmysla racionalne. Treba psychologa, lieky. NACAS. Preco to pisem? S Lisou sa tri mesiace pred tym, co spravila rozisie priatel. Prva laska, prve drzanie za ruku, asi dve pusy. Jej kamaratka sa ho na chodbe spytala, ci spolu chodia. On povedal nie. Pre nu to stacilo a zrutil sa svet. Zahodila vsetko... nezabila len seba, zabila celu svoju rodinu. Znicila ich. Psychicky, fyzicky. Jej mama aj po dvoch rokoch zapaluje denne na jej hrobe sviecky. Je znicena a ostarla o dobre 20 rokov. Jej brat skoncil studia a vratil sa domov, inak by to rodicia psychicky nedali. Jej otec domov chodi len spavat, najradsej by vsetky tie spomienky asi podpalil. Kazdopadne schodisko rozpilil tyzden po tom, co sa stalo motorovou pilou a vyhadzal pred dvere. Ukoncila svoje trapenie - a spravila tak strasne vela noveho, znicila tolko zivotou. Pritom... stacilo tak malo, stacilo sa rozpravat... jej kamarati to vedeli, aj kedy a co chce spravit. Vsetci boli ticho. Mohla s nej byt uzasna mlada zena...raz... mohla byt stastna... ale uz nebude... preco ti to pisem? Pretoze musis rozmyslat,ze niektore rozhodnutia su definitivne a nasledky si ponesu vsetci. Staci tak malo. Keby rodicia vedia, aky je problem, odstahuju sa s tebou na druhy koniec krajiny, do inej skoly, dovolia ti aj vyuku doma, cokolvek, aby si nemala DOVOD ani len pomysliet na nieco takeho!
@katusikkk Ona sa čochvíľa registruje pod iným nikom, ale nevadí, mala overený telefón, takže veľmi ľahko ju vystopujú. Ja som ju nahlásila, že chce spáchať samovraždu, pije alkohol rodičom a hlási sa k satanizmu. Už ju preverujú.
@katusikkk vobec to nemusi byt vymyslene, za to. ze sa vymazala? to. je typicky krok dietata co sa zlaklo.. sama si pamatam ako som mala. chut pozrat tabketky a citila som sa ako. odpad co kazdemu len zavadzia.. keby mi este niekto nalozil cez net, nedopadlo by to dobre.. jedno kvitujem ak ste naozaj nahlasili na policii dufam ze zacnu konat coskoro.. ale neviem ci treba hned volit utok... dufam ze sa nic nestane..
ja si osobne myslim, ze to bol fake, apson na mna to tak posobilo podla formulacii a vyjadrovania a celkovo proste.. a preto celkom prajem tej osobe vysvetlovacky na policii o polnoci a zaznam.. a ked nie, tak aj tak dobre, lebo ak to nahodou bola pravda, apson to dieta bude podchytene.
Ja chápem, že sú prázdniny, decká sa nudia, vymýšľajú voloviny...ale písať, že sa reže, pije tatkovi alkohol a je satan, to čo je za srandu? Ak si chce niekto robiť srandu, dá sa inak. Toto sú važne veci, o ktorých sa nesranduje. Lebo môžu byť aj pravdivé.
@natalienka12 este horsie bude, ked toto robil dospely, lebo aj taki su..
Ach jo, autorka uz nema účet na konikovi, snad si neublíži :(
@natalienka12 To si zavolala a povedala se dievca co pise na forum sa chce zabit atd? A normalne od teba take oznamenie prijali? Aj ked nemas meno, adresu, nic?
Joj jake ste vsetky mudre co ste volali policIJU 👍 az teraz ak to bola pravda jej zacne peklo, take stavy ma v puberte asi kazde druhe dieta, potrebuje vyrast zntoho, kto vie ako vsetko pozvelicovala aby bola trosku zaujimava a stala vam za pozornost, az teraz bude zle ked policia zacne preverovat celkom normalnu rodinu s pubertiakom, taka “Lisa” sa vyskytne ale keby sa zabil lazdy lto prejde v puberte takymi stavmi tak vymrie jedna generacia... prosila aby ste to merobilo,’prisla anonymne, po radu, mozno stacilo to, povzbudit, trochu triezveho vnimania, ale mudre pysky sa sturia kde netreba,’co tak si skontrolovat vlastne deti...
bez srandy ... ty co si si zalozila a zrusila nick co si si vymyslela nie je SRANDA ...
@ebi88 ako verejne tu pise ze je satanistka, ze kradne otcovi alkohol a ze si reze ruky a nema sa to riesit? Ako minimalne psycholog za taketo klamstva, co teda aj dufam ze su, lebo neviem si predstavit, ze by zajtra v spravach bola reportaz o samovrazde teenegera! Toto neni sranda a dobre urobili, ze ju nahlasili!
@veronikastrickova tak par premotivovanych hrdiniek to riesit bude, zjavne, snad sa citia teraz dolezito. Nie, nema sa to riesit, lebo ie to internet, situaciu posudsujete len z poza pocitaca, a nahlasenim to mozete zhorsit tak, ze as teraz sa od strachu naozaj zabije, ale par zien sa ma za hrdinky. Ak to bola pravda, a pytala vas aby ste to nerobili, mali ste to respektovat a nieco napisat k veci, hocico, proste si ju vsimnut, nie dostat do realneho zachvatu... dufam ze ste vsetky spokojne ako dobre ste urobili.
Tiež som za to že je fajn že ju nahlásili .
Co si myslite, aj ked sa rezala, milimetrovy zarezik priborovum nozom je pre pubertacku strasne vyznamne odrezanie si dobre nie celej ruky.
@ebi88 vy mate dieta? Vy by ste neriesili s nim, ze si vedome ublizuje? Tomu sa mi nechce verit! Taketo dieta potrebuje psychologa! Nie cakat ze ju tu bude niekto povzbudzovat. Hadam si nemyslite, ze na vase rady da, ked nepocuva vlastneho brata!
@emma_932 ked ju nevie povzbudit rodina, kamarati ako ju mozu povzbudit cudzi ludia, ktorich v zivote nevidela ani neuvidi?
@emma_932 hlavne chcela o tom hovorit a akykolvek nazor len aby sa jej niekto povenoval, mozno ani radu nechcela a pomohlo jej to dostat to von zo seba, dievca satanistka to ma inak pobavilo to je cisty blud,’predpokladam ze
To bude niektore z tych emo decakCo v podstate trpiet chcu a robi ich to zaujimavymi, ale nepoznam nikoho kto by z toho nedospel... aj bez policiJE
@ebi88 maximalne suhlasim, zjavne okolo depresie nikdy ani nesli a bud mali uzasne bezproblemove dospievanie (chvalabohu), alebo kvalitne zabudli, ake to niekedy bolo... Niekedy staci len vypocut, tinedzeri casto dramatizuju, patri to k tomu, ale oni to ako dramatizaciu nevnimaju, pre nas sranda problemy, pre nich koniec sveta. Casto staci len trpezlivost a posnazit sa "znizit" na ich vnimanie sveta, vtedy sa da vela pochopit... nie je to take tazke, ale ego mudrovat a poucat casto proste nepusti... skoda.
@veronikastrickova ano riesila by som to. JA by som to s nim riesila. A potom asi aj muz, keby nedostal rozum a vypisoval bludy po nete ze k nam dosla az policia
No je to tazko ze co radit a ako to posudit ci to je pravda alebo nie. Ale zda sa ze takychto pripadov je vela co sa rezu, ved mrknite net... Od kolegyne co ma tiez dceru v takom veku som pocul ze je to casty jav uz na zakladkach.
@veronikastrickova je to uplne normalne, ze cloveka casto vie povzbudit cudzi clovek lepsie ako samotna rodina a kamosi - dokazom je milion tem na tomto konikovi. Sama som stade v kontakte s x zenami, nepozname sa, ale takyto kontakt si velmi chvalia, ze ako im pomaha - rodina, priatelia - casto zial nevidia pripade odmietaju vidiet, taky je holt zivot. Skor by som povedala, ze je dost velkou a vynimocnou vecou, ak ma niekto fakt super zachrannu siet v priamom svojom okoli.
@veronikastrickova ano, a policajt ju chyti za ruku a odvedie ju k psychologovi. Ona sa tu chcela anonymne (este raz: ANONYMNE) porozpravat, vyzalovat, ako pise ebi88 chcela len nejaku pozornost, aby sa jej niekto venoval, a vy jej poslete na krk policiu, nech o tom vie cela rodina a podla moznosti aj susedia. Neviete aku ma rodinu, ako zareaguju, ked sa dozvedia o tejto diskusii a jej prispevkoch.
Btw viete co spravi policia? Skuste to sem napisat, ked ste take mudre.
PS ja viem.
Ja si myslím, že adminka by tému už konečne mohla zamknúť. Vy ženské fakt nie ste normálne. Niekto si tu z nás všetkých robil prdel, bol to nejaký unudený chlap, čo čakal, aké "úžasné" rady dostane a rehotal sa na tom. Ja som za každú srandu, ale z takýchto vecí, že zabijem sa, podrežem si žily, pijem alkohol v 13 rokoch, som satanista atď...to sú sakra vážne veci, s ktorými sa nežartuje.
@xxxxxnnnnn Navrhujem tému úplne zmazať, aby do budúcna sa neobjavovala vo vyhľadávačoch a náhodou niekoho nenaviedla na zlé veci. Ale ponechávam na tvojom zvážení.

@teenager Ak si robis srandu uz si dosrandovala. Ak pises pravdu, potrebujes surne hospitalizovat a liecit. Nie je normalne aby sa 13 rocne dieta rezalo a hlasilo sa k satanizmu.