icon

Aká je reakcia vašich detí na Spievankovo 4?

anima9
13. nov 2013

Zaujalo Vaše deti nové DVD Spievankovo 4? Ja som podľa nových ukážok dosť skeptická a neviem, či ho objednať. Ukážky z DVD nezaujali ani mojho 3 rocneho syna. Vo finálnej verzii je možno pre deti pútavejšie.Odporúčané je pre deti od 2-10 rokov. Preto by ma zaujímala reakcia Vašich detí. Zaujalo alebo nezaujalo? Prosím píšte Vaše skúsenosti aj s vekom Vašich detí. Ďakujem.

Aká je reakcia vašich detí na Spievankovo 4?
Strana
z3
dadushe
13. nov 2013

My už máme doma, rozbalí se ale až pod stromem, tak zatím nemůžu dát reference🙂 Mám doma 3 letou slečnu, nejvíc trsá na DVD 1 a 2🙂 Jsem zvědavá, co kdo odpoví🙂

sulaiovamaja
13. nov 2013

moj syn spievankovo zboznuje, ale tato 4 ho nebaví a ma 5 rokov

nice202
13. nov 2013

moju nebavila uz ani 3, cize my urcite ani neobjednavame....teraz sa jej paci fiha tralala 1 a 2

gumimaci
13. nov 2013

Maly ma 3 roky, mame ho 2 dni a pyta si ho. U nas zaujalo. 🙂

nikolet_89
13. nov 2013

ja som ho dala prave stahovat tak potom napisem 😀

katrinka8
13. nov 2013

My sme testovali na tych 3 pesnickach, co dali "Spievanka a Zahrajko" na youtube a dcerku to zaujalo (ma 3,5 roka), uz sa aj naucila par slovicok z pesnicky Bread and butter 😀 Najviac sa jej zatial paci z tych troch pesnicka o cestovani. Spievankovo 4 nam donesie Jezisko. Myslim, ze zaujme. Nebude to sice asi taky odrhovaci hit ako prve 3 (ze niekolkokrat do dna zo zaciatku), ale svoje robi asi aj nastup do skolky a to, ze uz ma aj ine zaujmy. Ale urcite sa jej bude pacit.

iffka2002
23. nov 2013

obe moje deti (1,5 a 6) ho milujú. Ale museli si zvyknúť čo je to za divnú reč🙂

gitka55
23. nov 2013

Detom sa velmi paci a hlavne tatinovi sa pacia prsia co vytasila spievanka😀

destra
23. nov 2013

nas to vobec neoslovilo,ale nie sme ani typicki "spievankovci",dvojka ho vobec nebavila napriklad. a cely cas cakal a pytal sa ma,kedy tam budu spievanka a zahrajko.myslim,ze to cele nepochopil,o tom,ze ich nerozumel,ani nehovorim,mal z toho akurat tak nervy.

kikimon
23. nov 2013

u nas nas zaujalo vsetkych. moja 3 rocna si ho uz aj spieva a syna 7 zatial bavi celkom tiez. mame prelusknute uz aj bonusove dvd. urcite by som s kupou nevahala. nam sa paci. zatial, kym toho uz nebude moc, nonstop pozerat 😅

carrie4
23. nov 2013

3,5 roč. dcéra si ich pozrela niekolkokrát a páčia sa... ale mne osobne prídu obaja protagonisti velmi neprirodzený až teatrálni oproti predchádzajúcim častiam

monhla
23. nov 2013

Moja 3,5 ročná slečna už vie niektoré dialógy naspamäť - takže u nás áno. Ale mojej nevadí ani čínština, len aby sa tam spievalo tancovalo.

fomarik
23. nov 2013

O ničom. Moju malú to nezaujíma, dvd vypína a hovorí, že "blbé dvd, Spievanka nevie spievať" 🙄 . Nie je tam zo Spievankova takmer nič 😔 , ani čarovná píšťalka, ani uvodná piesen My sme dvaja kamaráti, Spievanka so Zahrajkom tiež nula bodov. 🤐 Takže u nás hrá i nadalej len 1,2 a 3. malej vadí tá angličtina a mne tiež ☹. Moja má 28 mesiacov, ehm dva roky a 4 mesiace.

pipinulkaa
23. nov 2013

nam sa paci. mala ma dva roky a vsetko opakuje. aj tie anglicke slovicka paci sa jej to dokola to denne pozerame aj 4 krat...

veronka
23. nov 2013

cele spievankovo 4 sa da stiahnut

jankapiknova
23. nov 2013

akurat dnes sme ho kupili v knihkupectve , a pozeral ho 3 krat a bavi ho to, v školke maju angličtinu,tak tu si tiež trochu zopakuje 🙂

erina098
23. nov 2013

mojej malej ho dam na mikiulaša,ale na youtube videla dve pesničky a tu o jedle sa naučila za jeden den.ma 3roky a 2 mesiace...myslim že sa jej bude pačiť.teraz pozerá fiha tralala

joannas
23. nov 2013

Kde sa dá stiahnuť aby šlo v dvdprehravači

lucjanka
23. nov 2013

moje frcia na fiha tralala a toto spievankovo je super nedychaju a uz ho vedia naspamat....no su tam vsetci moooc afektovani....no tym asi putaju decku pozornost

libela
23. nov 2013

moje majú 3 a 5 a páči sa im to..., len mne troch vadí, že tam nie je trochu viac zo spievankova a tie anglické slová mohli byť aj napísané v titulkách, ja po anglicky veľmi neviem a pomohlo by to aj mne aj deťom, aby som im vedela správne povedať slovíčko a výslovnosť..

1177
23. nov 2013

Syncek ma 3,5 roka- slo by nonstop, keby sme dovolili. Hlavne mi to nelezie tak na nervy ako 1 az 3, lebo tie pesnicky nepoznam..

elvo
23. nov 2013

PACI SA NAM este by mohlo byt aj v nemcine a bolo by to super.

dukokatka
23. nov 2013

paci sa moc

katussamus
23. nov 2013

aj nám sa veľmi páči, dnes akurát starší spieval mladšiemu pesničku o rodine vo vani 😀

bertik25
23. nov 2013

Moja ma 3r. a velmi ju to nenadchlo ☹ prve 3 zboznuje ale teraz leti Fiha2. Anglicke pesnicky uz pozna z CD a niektore si uz odspieva ale dako jej vadi vila a zajko. pyta si spievanku a zahrajka tak jej pustim 3ku. Tato 4 zatial lezi odlozena ☹

nikuska265
23. nov 2013

Hneď ako sme zapli malej 4. prvýkrát sa jej to páčilo, už to bolo konečne aj pre ňu niečo nové, neotrepané a už sa k deťom aj pridáva 🙂 a rovnako sa jej páči aj fíhatralala 2. , aspoň máme zas ďalšie dve dvd, ktoré sa môžu striedať raz za čas 🙂
takže my sme spokojní a páčia sa nám obidve nové dvd

ejuska79
23. nov 2013

moja je nadsena, samozrejme ze uz je vila nezabudka 🙂 a uz aj dost slovicok po anglicky vie, co skomoli, to ju opravim, takze o duhe uz pekne zaspieva- najskor spievala - "its e blu stan" 😀 a nechcela si dat povedat ze to je sky 🙂 syn zas obdivuje auticko 🙂

caspino
23. nov 2013

u nas ide non stop maly uz pochytil slovicka aj uryvky pesniciek ked zapnem 3 povie nie to ale to nove maly ma 3roky je to super taka zabavna forma anglictiny a aj chytlava tesime chceli sme mu to dat na Mikulasa ale ocinko to stahoval pred nim🙂

vjaja
23. nov 2013

no nášmu to nič nehovorí, ale kamarátka má 19 mesačného a ten to zbožňuje a ešte sa mu strašne páči "My sme mali muzikanti", len škoda že to nikde nevyšlo tak mu to púšťaju cez internet

janicka11
23. nov 2013

nam sa 4 nepaci .

Strana
z3