Mini micro kolobežka
Uvažujem o kúpe tejto kolobežky na druhé narodeniny. Máte niekto skúsenosti?

Tiez patrime k priaznivcom tychto kolobeziek, syn 3 roky ma mini, je sice vysoky ale do 4 rokoch mu postaci, dcerka je skolacka a ta svoju trojkolesovu tiez miluje nadovsetko. O rok synovu mini predam a kupim mu vacsiu aku ma dcerka, tie su do 50 kg. Mame i tu dvojkolesovu do 100 kg ale ta sa mi az tak nepaci ako tieto trojkove.
ahojte, nechysta sa niekto predavat tuto kolobezku? kupim
Dcera ma 2roky 5 mesiacov a ja sa zas neviem rozhodnut ci kupit len micro mini alebo micro mini 3v1. 😒 rozdiel je 21 euro. Vyskusala oba varianty, obe boli super.
Nás syn dostal na 3 narodeniny a rovno tu do 50kg stala 100€, ale stojí zato. On ju zboznuje, nedá sa porovnať s tými dvojkolesovymi co kúpiš kde kolvek v športovom obchode. My sme nád tou mini Micro ani neuvazovali detičky s nej tých vyrastú. Nás syn bol a aj je dost vysoký a aj váhu ma, tak načo ju po roku meniť, riadenie je úplne rovnaké ako na ten mini.
ahojte,nenajde sa niekto,co chce predat kolobezku mini micro...surne zhaname 😉 😉 😉 dakujem za skore odpovede,Zuzana
@anda123 ahoj. prosim ta kde v Ivanke predavaju / predavali tieto kolobezky? Dakujem
najlepsie ceny, expres rychle dodanie - na active-one.sk
Ahojte,
kolobežky od výrobcu Micro (je to švajčiarsky výrobca) sú veľmi kvalitné a deťom sa na nich veľmi dobre jazdí vďaka dobrej stabilite, ktorú zaručujú dve kolieska vpredu. Táto trojkolesová kolobežka je od dvojkolesovej (jednostopovej ) lepšia v tom, že sa deťom nezvrtne volant a nedochádza k častým pádom. Treba si dať pozor na maximálnu nosnosť. Model MINI je do 20 kg, pokiaľ sa dieťa k tejto hranici blíži, je lepšie zvoliť model MAXI.
Maxi a Mini sú veľmi podobné, ale Maxi má nosnosť do 50 kg a výškovo nastaviteľné riadítka.
Ahojte,mame na predaj mini micro,uplne pecka- Kubko bude mat 5,preto kupujeme vacsiu-maxi micro. Ponukam za 35 € + posta. Menena brzda,farba modra. Info 0905893604, natalinka@hotmail.sk
Dakujem
Tak my sme zakúpili Mini Micro synovi a šalie s ňou neustále 🙂 Zatiaľ mu je dobrá ale tipujem, že budúci rok budeme musieť presedlať na Maxi. Aj sme riskli kúpu cez internet na http://www.adamsport.eu/detska-kolobezka-mini-m... a všetko bolo ok, dodanie aj výber majú výborný.
Môžeme len odporúčať kolobežku, výborná vecička ako zabaviť detúrence.
Predane 🙂
Ahojte baby uvažujeme nad micro mini, myslíte že sú tieto kolobežky lepšie keď majú dve kolieska predné ako také čo majú jedno koliesko vpredu aj vzadu? Ide o to že sa dieťa asi tak nenaučí rovnováhe potom nie...či? 😕 Chcem to malému teraz k 3 narodkám..niekto mi povie že lepšie tieto micro druhý že lepšie jedno kolieskové...tak ja už neviem... 😅 😝 😕
ahojte nemate nahodou niekto na predaj mini micto 3 v 1
POdla mna sa neoplati kupovat mini, kupte rovne maxi a dajte si najnizsie nastavenie. Teda neviem ako vysoke su vase deti. My sme kupoali synovi ked mal 3 roky maxi a dnes ma 6 a stale je super. Obidvaja synovia maju svoju a je to asi to najlepsie co sme im kupili, boli drahe ale oplatilo sa
kupim kolobezku ponuknite. dakujem
Kupim mini micro, ak ma niekto na predaj ozvite sa.
@makromolekula pozrite moj bazar
kupim mini micro alebo maxi micro, ak by niekto predaval ...
Nepredava niekto kolobezku micro maxi?

@edie63 ahoj len teraz som si vsimla upozornenie mozno to uz nie je aktualne.asi by som uz sla do vacsej,moja ma 4velka je tiez ako 5rocna este jej je dobra ale jej spoluziacka v skolke he omnoho mensia a ma uz tu vacsiu a v pohode.
A stale vrele odporucam jazdime s nou denne uz dva roky o chvilu ju zdedi drobec a kupime vacsiu.nakazili sme aj deti susedovcov,tak chodia banda na nich.