Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
Baby , na mna uz postarka zazera , ci som daaaaka dilerka ci co 😝 😀 len mi nosi obalocky a balicky ...trochu som sa rozsupla tento mesiac v bazariku 😝 😀 a ked som este ja nabehla na postu s tymi 15 timi obalkami , tak aj usta zabudla zavriet 😅 , no kym vsetky poslete , este sa len divit bude 😎
baby, zostalo mi 10 narezanych kociek (niektore aj navrtane), ak by ste chceli, mozem este piatim z vas dorobit po dve kocky s pismenami I, Č (aby ste mali MAMIČKA), aj meno dietata sa tym padom da predlzit (napr. LAURA - LAURIKA), zvieratka by boli este zebra a vcielka, dopravne prostriedky kolobezka a neviem co druhe (plť?) , cisla 6, 7 ? Mal by niekto zaujem?
@kvojtanikova ano , to by bolo supwer 😉 , prosila by som si a pismena K,O .....mame JAKUB a bude JAKUBKO Dakujem dopredu ....
@mima1311 ok, tak ty si prva, este 4 baby sa mozu prihlasit, ak chcu🙂
@kvojtanikova Dakujem , strasne sa tesim 🙂
Kocky moje odoslane, tak cakajte, verim ze v pondelok to mate
@kvojtanikova ja by som tiež chcela hlavne ak by sa dalo aspoň jednu hrkaciu to je u nás naj tá čo hrká 😅 ešte a písmenká ešte U L takže by bolo Tinulka 🙂 a neviem čo by sa ti dalo dorobiť mi ešte jednu keď na to tak pozerám s písmenkom J tým pádom by si aj staršia vedela vyskladať že Julka a to by sa asi preveľmi potešila ale ak by sa nedalo nechaj tak nechcem ťa zaťažovať a za mamička by na nej mohlo byť napr. len srdiečko alebo také niečo ľahké
@pusinqa ahaaa ze tri mam teda urobit, chapem, no, skusim, dopravne prostriedky a zvieratka do serie este mozem nejake vymysliet, aj ked uz len malovane, nie peciatkove, ved hadam to rozpoznate co bude. A papier mam uz tiez len biely, ale aspon na nom bude tie obrazky vidno.
Aj nam prisli tienove,dakujeme,malej sa velmi pacia,pekne priraduje a spoznala dinosaura 😀
@kvojtanikova nenašla som v tabulke mesto...
ja práve píšem adresy, obrázky postrihané, hádam to zajtra odošlem
@nanulik mesto je Košice. Uz sa tesim na aktivitky. Dnes mi nic neprislo, normalne som bola sklamana ked postarka odisla a v schranke mi ostal iba nejaky trapny letak 😠
@kvojtanikova hotovo🙂
všetko v obálkach a zajtra to pošlem
@kvojtanikova to by bolo úplne v pohode, čo najjednoduchšie to už urob ale staršia už písmenká skladá a som videla že trošu bola sklamaná že mamka a tinka ma potom aj mrzelo že som mohla radšej dať tinka a julka, mamku aj vynechať, takže viem že ona sa poteší že to bude aj pre ňu 😉
@kvojtanikova ahoj ...ty si bleskurychla 😀 uz mame doma aj tie dalsie 2 kococky DAKUJEM dobra vila 😉 😉 😉 vcera zajednane , dnes doma ....tomu sa hovori RYCHLE DODANIE ....a cukricky boli mnam :O)
@kvojtanikova raz darmo , si sikovnica 😉 😉 😉
ja sa dnes chystám odoslať všetky obálky 🙂
@kvojtanikova nášmu sa kocky páčia, až tak že ich kozumuje, ale on teraz všetko 😀
@kvojtanikova veľká vďaka, bude radosti 😉
@emily_666 nám dnes bábika dorazila si si s tým dala riadne roboty toľko outfitov jej nastrihať 😕 hotová modelka, ďakujeme 😀
mne dneska prisli stipcovacie obrazky s cislami po anglicky - supeerrr. Dakujem.
dnes nám prišlo autíčko z filcu a ja netuším ako ho poskladať 😲 musím pozrieť obrázky 🙂
a obrázky zvieratiek sú už na ceste
Baby, strateny oriesok sme nenasli, takze v pondelok pojde MM dat dorobit. Tak este to v tom maji dufam stihnem poslat, ostatne balicky uz su pripravene, ale chcem poslat naraz, nech je to fer.

ja tiež posielam zajtra