Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
Kocky aj ja urcite idem do toho.
Kocky cize do konca maja? Uz sa aj ja velmi tesim.
ahojte, ja už mám zalaminované papiere, idem pomaly strihať a sáčkovať spinky, u nás mali tie sáčky iba 100 ks takže ak by ste chceli takým 3 osobám viem poslať s mojou zásielkou aj tých 16 sáčkov, napíšte ak by to niekomu bodlo a mám aj také maličké sáčky na spinky tiež 100 ks ak by náhodou niekto na niečo potreboval aj taký malý sáčok zatvárací tiež môžem poslať 😉 keď už vám tak či tak všetkým budem zásielky posielať, mňa to dáko chytilo sa vytešujem z takejto činnosti 😀 dnes mi ide aj staršia dcéra pomáhať sa na to teší a malú už vidím ako mi tu bude spinky po celom byte rozvlákať miluje drobné predmety nosiť v ručičkách som zvedavá kedy sa prepracujeme k pripínaniu na papieriky 😀
a inak fakt by sme mohli každá odfotiť svoje dieťa s tou hračkou a potom tu založiť nejaký fotoblog kde by boli všetky aktivity s fotkami a popisom ako sa to používa a čo to rozvíja
väčšie sú 100 na 150 mm, kúpila som k nim pozdĺžne obálky nech sa to iste zmestí a menšie sú 60 na 80
ahojte, bola som mimo trosku, dnes som bola v poradni s babom, zajtra toho budem vediet viac a urcite Vam uz napisem aj kto mi este chyba co sa adries tyka, aj pohlavie deti atd, sa tesom ze ste take nadsene a @pusinqa si super rychla 🙂
tak ma prosim ospravedlnte, ale dnes ozaj nestiham.
PS: maily a adresy Vam samozrejme potom vsetkym rozposlem...
@pusinqa Ahoj , mozem aj ja teda poprosit ? ak este teda su volne tie saciky ? DAKUJEM ...a este otazocka na to laminovanie , mozno blbo vyznie , ale fakt som este laminovat nikdy nic nedavala , tak az v papiernictve nevyzeram ako pako 😀 chystam sa v piatok alebo az na druhy tyzden , kolko stoji laminovanie ? myslim A4 , nevies nahodou ? a to potom mozes strihat ? to ti zalaminuju celu stranu a ty si to mozes nastrihat ? a za kolko to zvycajne byva hotove ? DAKUJEM ak si najdes cas 😉
Ja som si uz z netu stiahla tie obrazky, napalila a pojdem dat vytlacit , lebo momentalne strajkuje kopirka a potom pojdem to dat zalaminovat ...
Ahojte,aj ja potvrdzujem ucast,bola som mimo,tak sa nedalo skor a tiez som za koniec maja 🙂
no ja som celé poobedie každú voľnú chvíľu strihala 😀 kartičky hotové, so spinkami mi chce staršia pomôcť tak to nechám na zajtra
aj keď no vidno že som na materskej - som chcela aj názvy farieb tiež natlačiť ale nemám kde lebo do práce nechodím a doma šetríme náplne sa nekupujú a dať to mm to ani do konca mája by nevytlačil a nedoniesol a ktovie ako by to vyzeralo, on nemá na také hlavu, v papiernictve mi to inak 4 osoby laminovali 😀 a tiež fóliu či lesklú či matnú bez malej by som sa povypytovala, nechala si ukázať takto som len dúfala že mi tam vôbec vydrží reku lesklú nech je to pekné, ale robia sa na nej capky hlavne na čiernej ☹, a doma strihám a len 8 ks mám, reku čo to a to ja ako som to včera už unavená delila som zabudla dáke čiary nakresliť 😀
@mima1311 v pohode pošlem sáčky 😉 a ja som presne ako ty si to predstaviť nevedela, platila som 1 euro za A4 plus fólia 18 centov, môžeš to potom strihať v pohode, ja som aj rožky okrúhlymi nožničkami na nechty zastrihávala aby to deti nepoškriabalo tie rožky pri manipulácii keďže mám obdlžníčky a tie priesvitné okraje fólie na kraji som tiež odstrihávala a mali to no do 10 min. ale hovorím 4-ia tam maturovali nad pár hárkami 😀
@mamusia tak poprosim udaje posli na IP: meno, adresa, mail, a meno dietatka na 5 pismen kvoli kocke...
@lumarque u Teba to iste prosim
@kvojtanikova este meno baba poprosim
Takze jediny kto mi nepotvrdil ucast je @nanulik zatial.
Posielam Vam na mail zoznam, este tam chybaju niektore udaje, ked ich budem mat, doplnim.
Dnes som si bola nakupit material, jupiiiiiiii 🙂
@angika moje babatko sa vola Borča, ale ja pre seba viem, ja potrebujem od ostatnych na 5 pismen meno abatka. Ked to budes mat, hned mi to prosim ta preposli, aby som to vedela pisat.
@pusinqa kde si kupovala tie sacky? maju to v Tescu ci kde? aj v normalnom mpapiernictve? Ja uz mam material doma, teraz som na tyzden odcestovana ale potom to viem urobit, takze koniec maja, aj skor, urcite je to pre mna realne.
Baby ja teraz nebudem na nete tak casto, tento tyzden do cca 11.5 lebo som u nasich, ale jha to tu potom docitam. Uz sa velmi tesim.
@kvojtanikova v papiernictve tuto mali 😉
no ja už mám obálky nachystané, v pondelok alebo stredu asi pošlem na adresy ktoré už angika poslala 😉
chcela som síce po 3 spinky z každej farby ale žltých bolo vo všetkých krabičkách úplne máličko tak tých je menej a niekde som musela doložiť z trolilinku iného druhu čo som mala doma aby vôbec každému vyšlo aspoň 2 ks a čo ostalo navyše som náhodne podohadzovala každému 2 ks

@nika.r ahoj, prave mi to napadlo, spravim k tomu karticky s obrazkami. pouzivanie je klasika obtahovanie prstom, podla montessori - zaklad pisania cisiel, nielen spoznavanie cisla. este premyslim detaily.